writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

13.08.2011, 10:06

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Lady, ma Pampers od pocetka i bili smo zadovoljni s njimauser posted image . Sta mislite da probam sa Babylove-njih dosta hvale a imam ovdje DM user posted image

Mersiha....joj blago tebi sto si uopce otisla zubaru......ja imam 2 zuba izvaditi al ja se uzasno bojim inekcija kod zubara (da covjek ne povjeruje da sam se porodila! user posted image )

Danas idem da pogledam Evi rođendanski poklon i usput i AS jer joj je ova stvarno mala iako nije dosegla 13 kg, glava joj je skoro do kraja a nogama se toliko odguriva da skroz pomjeri sjedalicu iz lezista user posted image user posted image
Valjda cu naci nesto prihvatljive cijene!

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

13.08.2011, 10:14

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

ja koristim Babylove i prezadovoljna sam. iskrena da budem, Pampersom nisam nikada bila nešto zadovoljna.

Just because it's a bad idea, doesn't mean it's not going to be a good time!

clock-img

13.08.2011, 10:23

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: ladyblue

idemo ponovo...nasoj dragoj drugarici Soraji sretan 9. rodjendanko!user posted image

hehe...hvala...doceka ti i 13 kad mu je vakat user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

13.08.2011, 10:27

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Soraji sretan deveti rođendančić.....vrijeme pici jelde? user posted image

Lady,uzet cu onda te pa aBd da joj se vise osip povuce.... sta ja znam ostale sve sto sam gledala nisu mi bile mekane kao Pampers (DM-ove nisam gledala-i ostale sto sam uspjela je u gostima ako vidim da neko koristi druge user posted image )

clock-img

13.08.2011, 10:27

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Iman.......ima li ture???? user posted image

clock-img

13.08.2011, 10:40

clock-img

rose

pencil-img

8709

mi od pocetka koristimo samo babylove s par izleta u pampers ali nikako nismo bili zadovoljni njima

cura velika masala, vrijeme je bas proletilo...svaki viknd je poremetim, nece da spava kad joj je mama kuci...ako ne zaspi uskoro mozda izadjemo vani u tanc

iman, nadam se da je mancica bolje i da su samo zubici u pitanju user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

13.08.2011, 10:43

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

rose i moja isto-radnim danima spava 2 puta po 2 sata,a ja kad sam kuci 2 puta po 1 satic. 

clock-img

13.08.2011, 10:45

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

nego "hajte zene! user posted image na ankete-postavila sam o jelu za 1.rođendanuser posted image

clock-img

13.08.2011, 11:25

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Pozdrav i od mene....Helena e bas te je neobicno vidjeti ovdje za vikenduser posted image Pokusaj promijeniti pelene mada ja iskreno ne mislim da je do toga. Te pelene iz DM nisu lose ali su daleko iza pampersa. Meni su preduboke i predebele, grublje i nekakve cudne kad dijete mokri u njih, tako otezaju...ja jedva cekala da ih se kutarisem...al eto sto ljudi sto cudi...sto bi se reklouser posted image

2011.
2016.

clock-img

13.08.2011, 11:26

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

Helena, DM-ove nisu mekane kao Pampers ali su se meni pokazale bolje.

sad sam skontala da još ovaj mjesec ima 31 dan i tada će Nađi biti 10 mjeseci. nakon toga, sljedeći mjesec koji bude imao 31 dan je oktobar i ona će napuniti godinu dana. kako mi proleti vrijeme, ne mogu da vjerujem.

mi idemo na vikendicu pa vas sve pozdravljamo do sutra.

clock-img

13.08.2011, 11:29

clock-img

ladyblue RR

pencil-img

1848

e vidiš, meni su baš dobre jer su duboke. kako se ona vrti u svim ostalim pelenama se probudi mokra. jedino ove su dovoljno duboke da ne prođe naprijed ništa. naravno, sve smo različite pa nam se tako i različite stvari sviđaju. meni npr. kod Pampers pelena se ne sviđa što nešto stave u pelenu i pojačava miris pa mi dijete uvijek smrdi na mokraću. možda to i nije tako ali meni izgleda kako da jeste.

clock-img

13.08.2011, 11:37

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

uh zene prepadoste vi mene sa ovim puderom... ma kod nas je do pudera doslo ovako:
prvo smo se stalno mazali sa Mustelinom kremom bas za mijenjanje pelena i kad je bilo bas vruce A se zacrveni guza i ja prestanem mazati, medjutim vremenom je postajalo sve crvenije, i ja hajd reko da probam ovaj uljani puder i njega mu stavim kad odjednom se guza poce manje crveniti, i vec sljedece mijenjanje pelene je bila opet normalna koza... i ovako sve nam se opet ponovilo na moru user posted image Zato sam ja ponekad pocela da stavljam puder user posted image user posted image A sad cu probati da ne stavljam nista, da se koza sama nauci braniti od bakterija. Pelene koristimo babylove i ne bude on mokar (nego ja to cisto preventivno, al odsad cu navece stavljati kremu, a po danu nista)

Sorajici sretan mali rodjendanko user posted image user posted image user posted image user posted image

IMan kako ja Mancica?

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

13.08.2011, 11:40

clock-img

HAHA

pencil-img

685

Dobar dan,.user posted image user posted image baš mi je žao i Iman i mame što se pate s turom,nadam se da je sada bolje.Soraji,ljepotici slatkoj,sretan rođendankouser posted image user posted image .lady,nasmija me s ovim skrivanjem psećim,mogu misliti kako su oboje slatki u tim aktivnostimauser posted image .Mi u pripremama za rođendan Hamzin,rezervisali igraonu,pozvali goste,još sitnice.Harun počeo mamakati,pa u raznim tonovima,meni najslađa ljuta varijanta,pa kad ubrzano zareda ma-ma-mauser posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

13.08.2011, 11:53

clock-img

canim

pencil-img

4126

Evo i nas tj mene, cura zaspala a ja kafenisem, imam svasta nesto raditi po kuci ali mi se bas mrsko nakaniti.

Sinoc smo isli na iftar i ja kao fina mama s obzirom da cemo mi jesti rekoh i njoj nesto da kupim da jede a DM bi blizu ja samo skoknula da joj kupim neku kasicu medjutim dok se ja vratih cura je vec iftarila probala je: sitni cevap, pire, rizu, kompot, sutliju, hvala Bogu da sam dosla jer bi mozda i topu probala user posted image sad zasad nema nikakvih reakcija, sta cu, ja cuvam ovo moje telence user posted image ali drugi se vode onim ma hajde sta ce joj biti user posted image

Iman bas mi je zao cure user posted image nadam se da ce se brzo oporaviti

Sto se pelena tice mi koristimo babylove od pocetka, imali smo izleta i s drugim pelenama ali uvijek se vracam ovim, nama su pampers premekane pa s obzirom da je ona zivahna uvijek joj procuri.

Da ne zaboravimo
Sorajici sretan rodjendanko user posted image

< Poruku je uredio canim -- 13.8.2011 11:56:02 >

clock-img

13.08.2011, 11:58

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Zdravo, drage!

Jelena izašla sa intenzivne, veli da čeka da joj smrdu malog donesuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iman, draga, treba li ti sta pomoci, posto si sama?! Ja sam ovdje do 19, tek cemo tada u Sa, ako Bog da... Ako ti treba neko da ide s tobom doktoru, ili bilo sta, zovi, molim te... Bas mi je zao dušice drage... I naša T. (ona sto sam ti rekla da je mlađa od Iman 5 dana) isto tako reaguje na zubiće, pogotovo ako ih je vise u isto vrijeme, i povracanje i proliv, temperatura, sve... Ali odvedi je doktoru, da si mirna...

Sto se pelena tice, mi smo probali baby love, bebe, violeta i ostali vijerni pampersu... Međutim sve se više bavim mišlju da za slijedecu bebu, ako Bog da, naručim od babysaurus one sivene... Pa pampers samo kad idemo vani ili tako nesto... Jesu skupe, ali kad skontas koliko para sve skupa bacis na pampers, a da ne pominjem koliko su zdravije za djecu ove.

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

13.08.2011, 12:00

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Sorajici sretan rođendanko, ljubimo obraščiće lijepe puno, puno!

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

13.08.2011, 12:07

clock-img

canim

pencil-img

4126

Leena ja sam moju mislila od slijedeceg mjeseca poceti na tutu stavljati a s obzirom da ona navece i ne radi nesto posebno u pelenu tako da sam mislila da joj kupim nekoliko tih platnenih pelena za navece cisto da joj se guza odmori a po danu bih koristila ove standardne jer se vise krece a i sad sjeda pa nebih da joj guza bude mokra.

clock-img

13.08.2011, 12:08

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Nije ti ni ta losa...

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

13.08.2011, 12:57

clock-img

Amam

pencil-img

659

Pozz zenice,sta ima kod vas?
Ja posla kucu pospremati i nestade mi vode user posted image .
Emanko danas slavi svoj mali 4.rodjendancic,ljubi ga majka user posted image .
Ja njemu koristim pamper ali vjerovali ili ne br.4,jos sam sad uzela 4+,dijete kad kaki sve procuri,nesto mi kao poplitke i one gumice ga malo stezu jerje on k'o trutuser posted image .guza nije crvena,s tim sam zadovoljna,nego mi zao juce bili u DM-u i oni imaju onaj sto za presvlacenje i sve svoje babylove kozmetiku i pelene sto ne uze da vidim kakve su,posto stoje otvorene za upotrebu user posted image .
Iman saljemo vam pozitivne vibrice da ljepotica bude bolje insallah.
Soraji ljepotici sretan rodjendanko

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

clock-img

13.08.2011, 13:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

13.08.2011, 13:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

13.08.2011, 13:34

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

13.08.2011, 13:38

clock-img

bebacha

pencil-img

1170

mi koristimo dm pelene i super su.
Iman meni to sad lici na trodnevni virus.lijeka nema i netreba,temp treje 3 dana i gotovo.jesil joj probala skidat sircetom.nama to skine jako brzo

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

clock-img

13.08.2011, 13:55

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ej žene, mi smo lipsali danas nosajuci kolica, tako da cu ih nabiti nogom, vjerovatno i zapaliti, jer su me leđa uscakla, i napomenuti rodbinu da nam od sad iskljucivo daje kesh. Jos kad sam iste vidjela u radnji i pitala momka koliko su tacno teska, a on rekao 12kg..brrr
Tako da idemo u kupovinu novih kolica,...ima li iko iskustva s ovim, Brevi Grillo
user posted image

Pravo su ususna i lagana (5,9kg) to nam je zasad prvi izbor, cak su laksa i od kisobran kolica s lezecim polozajem.

Iman, kako mi je snajka danas? Dusha mila, ljubi mali nosic!

Sto se tice pelena, mi takodjer saramo DM i pampers, s tim da je izgleda postao prezivahan za pampers pa mu se desi da procuri niz nogu, tak oda ce, makar za navece, opet u dm-ove.

< Poruku je uredio palachinken -- 13.8.2011 13:56:38 >

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

13.08.2011, 14:06

clock-img

bambi7

pencil-img

672

Dan zeneeee, moja cura kakila i to junacki, posle 4 dana. dusa draga uhandzala se do zavrat.
Palachinken ovog malisu sam poznala maloprije na fejsu, ista je slika:)
pozz ostalim mamama a bebama pusica!

Zadnji članci

article-img