cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

13.08.2011, 16:04

clock-img

rose

pencil-img

8709

mi spavalcne prespavale pola dana...probudile se u tri i sad se kanimo da se obucemo i vani...tajo s dedom skita po okolini a mi se uspavale user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

13.08.2011, 16:09

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Iman, ne sekiraj se, mozda je bebacha upravu, onda samo pazi na turu i prekosutra ce sve proci, ako Bog da. Ljubi mi curicu puno! Mi cemo veceras u Sa, ako Bog da, pa se vidimo slijedeci put... Mi cemo opet nekad na zimu vjerovatno. A mogli ste i vi kod nas malo doci:)

Palacinken, moja su prva kolica imala 10.5 kg, pa znam kako ti je... Ja nisam kupovala nova, samo se strpila do kisobrana, kisobran su mi krasna, nemaju lezeci polozaj, ali se snađem ja, razne maliverzacije sam smislila, sto je najvaznije imaju 4kg, mogu ih nosati do sutra...

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

13.08.2011, 16:15

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

13.08.2011, 16:27

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

Imam jedno pitanje :

Koliko ste vi D3 kapi davale bebama ? Kod mene na otpusnoj listi piše od 15 dana života ( što je nama danas) do navršene godine davati D3 kapi,ali ne piše koliko user posted image  . Na uputstvu piše od 3 do 5 kapi user posted image
Ja sam malcu davala 5 kapi ali je rođen u februaru ( ako to ima kakve veze )........
Koliko da dajem kapi ?

clock-img

13.08.2011, 16:30

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

13.08.2011, 16:32

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Selma, kod nas pise na otpusnici 4 kapi.
Mi kupili kolica, bas ova kao sto sam sliku postavila i preeedobra su. Sad smo bas pro user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

13.08.2011, 16:33

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: Selma.A.M

Imam jedno pitanje :

Koliko ste vi D3 kapi davale bebama ? Kod mene na otpusnoj listi piše od 15 dana života ( što je nama danas) do navršene godine davati D3 kapi,ali ne piše koliko user posted image  . Na uputstvu piše od 3 do 5 kapi user posted image
Ja sam malcu davala 5 kapi ali je rođen u februaru ( ako to ima kakve veze )........
Koliko da dajem kapi ?

Ja dajem 4 kapi od rođenja, tako mi patronažna rekla da daju dojilje...

Hvala,opnda ću i ja tako user posted image

Mislim da ima neke veze oko broja kapi u vrijeme ljetnih i zimskih perioda user posted image

A i ja ću početi sa 4 kapi jer i kod mene Ajna samo doji a i jedna kap manje-više  valjda neću pogriješiti user posted image

clock-img

13.08.2011, 16:34

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

IZVORNA PORUKA: palachinken

Selma, kod nas pise na otpusnici 4 kapi.
Mi kupili kolica, bas ova kao sto sam sliku postavila i preeedobra su. Sad smo bas pro user posted image

Kod mene ne piše koliko samo da od 15 dana pa do 1 godine dajem svaki dan

clock-img

13.08.2011, 16:49

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

I ja da mahnem...
Iman - znači ture nema..haj samo da tako ostane i da Imančica nam dođe sebi! Duša naša slatka..
Rose - Sorajici sretan mali rođendan user posted image user posted image user posted image Bogami, još malo pa veliki..letiii  vrijeme, lete mjeseci, pa i godine :)) Da nam bude živa, zdrava, vesela i pametna..k'o što je i do sada :)
Aman - čestitamo 4. mjesec! Sve najljepše za mali rođendan vam želim!
I nama je danas čitavih pola godine, iliti 6 mjeseci...a k'o da sam ga jučer u kuću unijela..majko mila, baš ide ovo vrijeme..dok se okrenem, dijete će mi se oženiti :)
Selma - ja koristim 5 kapi, jer k'o uvijek izbace koju kap..po pravilu bu trebale 3 kapi da uđu u organizam...

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

13.08.2011, 16:58

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

IZVORNA PORUKA: Super Beba

I ja da mahnem...
Iman - znači ture nema..haj samo da tako ostane i da Imančica nam dođe sebi! Duša naša slatka..
Rose - Sorajici sretan mali rođendan user posted image user posted image user posted image Bogami, još malo pa veliki..letiii  vrijeme, lete mjeseci, pa i godine :)) Da nam bude živa, zdrava, vesela i pametna..k'o što je i do sada :)
Aman - čestitamo 4. mjesec! Sve najljepše za mali rođendan vam želim!
I nama je danas čitavih pola godine, iliti 6 mjeseci...a k'o da sam ga jučer u kuću unijela..majko mila, baš ide ovo vrijeme..dok se okrenem, dijete će mi se oženiti :)
Selma - ja koristim 5 kapi, jer k'o uvijek izbace koju kap..po pravilu bu trebale 3 kapi da uđu u organizam...

Ja nasula 4 na kašikicu i koju kap mog mlijeka (za svaki slučaj user posted image ) 5 puta je kihnula i najmanje 20 puta štucnula nakon toga user posted image ali eto prvi put je

clock-img

13.08.2011, 17:04

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

ma biće dovoljno...ja doduše svom malom nikad nisam kapi mixala sa mlijeko..nije mi to ni naumpalo na početku..i nekako po navici nastavila da mu dajem solo kapi...a okus im je baš user posted image  

< Poruku je uredio Super Beba -- 13.8.2011 17:06:04 >

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

13.08.2011, 17:29

clock-img

Leena

pencil-img

2841

Iman, neka spava pilence, iscrpilo je... I Esma tako kad je bolesna... Super, samo ti dođi, vezat ću ga, časna izviđačka!

Palacinken, user posted image za kolica!

Ja sam Esmi davala 3 D3 ljeti i 5 zimi.

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

clock-img

13.08.2011, 17:53

clock-img

canim

pencil-img

4126

Palacinken ja sam toliko trazila brevi grillo da kupim i upravo radi te tezine 5.9 kg, odlicna su i prakticna, user posted image nazalost u Sarajevu nisam mogla naci drugu boju osim drecavo narandjastu i tirkizno plava, tako da nisam uzela radi boje user posted image ali kupila sam chicco jako slican model 6.8 kg.

clock-img

13.08.2011, 18:20

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Hello, mi se sad uvukli u kucu, cijeli dan smo haman u dvoristu kuce, malo se valjali po travi...

Palachinken pa brzo ti to nadje...vi sad vozni park imate, ovo, onouser posted image

Super Bebo i Amam i vama sretni rodjendancici...sve najbolje bebarama da i dalje lijepo napreduju i slusaju svoje mameuser posted image

Selma ja od rodjenja dajem tri kapi i ja pijem isto toliko..Ne mijesam ih ni sa cim nego onako direktno iz bocice sipam u usta bebanu. On je lud za kapima, bas se uzbudi kad ugleda da nosim bocicuuser posted image

2011.
2016.

clock-img

13.08.2011, 18:41

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

13.08.2011, 19:22

clock-img

Amam

pencil-img

659

Evo i nas,malo setali druzili se s malom rajom user posted image .
Hvala na cestitkama i lijepim zeljama user posted image
Super bebo i vama sretan rodjendancicuser posted image .
Iman drago mi je da je ljepotica bolje hB.
Selma ja mom bebacu dajem 4 kapi,tako mi rekla 2 pedijatra,on isto samo doji,a tako isto sam davala i kcerkici koja je pila AD i btw isto ime nose user posted image .
Kapi uglavnom dajem na jezik,ponekad na kasicicu s mlijekom.
Lejla i moj k'o fol uziva,a i ja to docaram kao da mu dajem med user posted image
>Palachinken zeno gdje si,bebach ti je presladak

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

clock-img

13.08.2011, 19:24

clock-img

Amam

pencil-img

659

Et' zaboravih vas pitat ove mamice malo starijih
dojenih beba,kad ste pocele sa dohranom? tj cvrscom hranom

Cvjetak<3curetak A-2005.
Mamina maza E-2011

clock-img

13.08.2011, 20:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

13.08.2011, 20:13

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

user posted image user posted image user posted image user posted image
Dođoh na ovu temu da pitam za ljepoticu. Eto, hvala Bogu dobro je.user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

13.08.2011, 20:18

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Ja sam toliko sretna zbog kolica da sam sama sebi smijesna, sklapam ih i rasklapam sva u cudu sto mogu jednom rukom, razje****at cu ih prije nego ih malac i ugleda. Mahdi je totalno hladan, njega te trivijalnosti ne interesuju user posted image
Iman, tako mi je drago sto ste se rijesili ture!
Amam, sto se tice dohrane, ja cu isto morati prije 6 mjeseci, da se dijete navikne prije nego mama krene na posao, ali o tom po tom.
Selma, ja mu samo ulijem u ugao usana 4 kapi na kasikici, napravi neku facu gadljivu, ali tad znam da je progutao user posted image Meni je smjesniji kad mu dajem Daktanol, pa ga onda mljacka po ustima ko čovo neki user posted image
Sretni mali rodjendani, ljubite im nozne prstice slatke male!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

13.08.2011, 20:20

clock-img

Mirkica

pencil-img

6978

vece zene

plachinken ta mala bebara na avataru ti je kao med 

Uspavala sam te duboko ispod grudi , al srce blizu je pa te stalno budi a kad odu svi pa pomisle da dremam , ja oci otvorim da vidim koga nemam , za kraj, za kraj.

BA 13.12.2008

clock-img

13.08.2011, 20:22

clock-img

klemzi

pencil-img

2988

Mahdi je totalno hladan, njega te trivijalnosti ne interesuju

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image legendo

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

clock-img

13.08.2011, 20:25

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Hvala Mirkice, ne znam na koga je user posted image user posted image

clock-img

13.08.2011, 21:12

clock-img

tukica

pencil-img

187

evo i nas malo...
palachinken, zbog ove tvoje slicice i ovako slatke bebice, pozelim ih roditi jos 100 user posted image
Iman, hB, pa je malecka dobro... Mogu misliti kako si se nasekirala....
Ova moja sad svako jutro kad se ustane povrati i to u mlazu... ne kontam zasto... cim otvorim oci i vidim da se napreze, ko metak bjezim s njom sto dalje od kreveta da ne povrati tamo... sve kontam da se ne prejeda u toku noci, pa kad se probudi, taj visak izbaci... jer budi se po 4-5 puta da jede... nekad je vidim i dok doji da ne moze vise, da ima nagon za povracanjem, ali jok, ona se okrene siki i napuci one usne spremna da doji do besvijesti... sad sam svaki put u strahu da mi se ne ispovraca... iako ja je ne podizem da podrigne jer odmah zaspe, i to na siki, pa mi glupo da je razbudjujem i treskam...

clock-img

13.08.2011, 21:18

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

Zadnji članci

article-img