Iman meni to sad lici na trodnevni virus.lijeka nema i netreba,temp treje 3 dana i gotovo.jesil joj probala skidat sircetom.nama to skine jako brzo
i ja sam pomislila na ovaj virus ako ni nosic ne curi - Eva ga je imala i bas samo mozes cekati da prođe i cijela 3 dana stalno temp.,4-ti izbijanje osipa i cim izbije odmah se tura povuce. Super da je bolje nasa Imancica! da tako i ostane aBd!
Selma ja sam davala po 3,a sad kako je ljeto i kakko je vec,dajem radnim danima a vikendom ne-jer kod svekrve stoje,a i cijeli dan bude vani. E ja ne znam jel idu i poslije godine?
Kupila sam DM-ove i lijepo kad sam dosla kuci vidim da se osip povlaci - mazala WELEDA iz DM-a,tako da nisam ni morala pelene druge kupovati,al hajd da ih probamo.
Eva je vec za rođendan dobila ZIVOG ZEKU ! -nije ga jos vidjela,sutra ce, a od mojih roditelja dobila AS Brevi,postavit cu sliku ako budem nasla! Iznenadila me cijena - 188 KM , ja sam mislila da je skuplja,pogotovo sto su neke ŠKNJ marke oko 300 KM. I bas sam zadovoljna-vec sam je provozala,i nekako je visa od ostalih sto smo gledali a njoj bas to treba jer je visoka! Ma bas mi drago jer je vise nisam smjela voziti u onoj.
Ma jel to i Mirkica napokon provirila?
13.08.2011, 21:20
vila_7
5398
tukice bilo bi dobro da je malo podizes,ne moras puno,cisto malo nagnes i na sebe stavis-samo da je malo u polulezecem polozaju-i nece se ni razbuditi
13.08.2011, 21:20
sunce27
1546
Pozdrav za sve drage mamice, ja evo samo uletila da cestitam male rodjendancice nasoj dragoj Soraji i malenom slatkisu E - Amam, heleno veliki poljubac za tebe i Evu.
13.08.2011, 21:21
Brisani uporabnik
4077
[Sadržaj poruke je obrisan]
13.08.2011, 21:22
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: sunce27 heleno veliki poljubac za tebe i Evu.
sunasce nase lijepo,pa gdje si ti ? slabo te nesto "vidjam"
13.08.2011, 21:23
vila_7
5398
Iman ima li ture?
13.08.2011, 21:24
Brisani uporabnik
4077
13.08.2011, 21:25
Brisani uporabnik
4077
13.08.2011, 21:26
Brisani uporabnik
4077
13.08.2011, 21:33
tukica
187
IZVORNA PORUKA: helena_7
tukice bilo bi dobro da je malo podizes,ne moras puno,cisto malo nagnes i na sebe stavis-samo da je malo u polulezecem polozaju-i nece se ni razbuditi
Vjerovatno bih trebala... strah me da se ne razbudi jer njoj malo fali... svaki put kad je premjestim u krevetac, iako je u dubokom snu, za 15 min, eto ti nje budne...
13.08.2011, 21:34
vila_7
5398
IZVORNA PORUKA: Iman83
Helena, i kod I je Brevi AS, ja prezadovoljna...samo što smo mi platili 198 km, mene su izgleda oderali
evo mislim da je ovakva kod mene smao drugacije boje raspoređene:
samo ti prati nju i moguce je stvarno da je onaj trodnevni virus.
13.08.2011, 21:35
vila_7
5398
tukice probaj onda malo uzdignuti jedan dio madraca-stavis jastuk mali znaci ispod madraca-ja sam ti jedno vrijeme jer mi je Eva puno bljucala al nije nikad povracala
13.08.2011, 21:37
vila_7
5398
imam 2 pitanja - kako se slike postavljaju na forum i kako urediti playlistu u winampu da se ne ponavlaj stalno jedna nego da ide redom-ne mogu naci opciju
13.08.2011, 21:44
palachinken
5397
helena, uvijek mozes snimiti sliku pa je preko slikomat.com postaviti, a ako ti je to skomr, kao sto je meni onda nadjem sliku na googletu, kao sto si ti gore, desni klik na sliku i odaberem COPY IMAGE URL Onda ovdje gdje pisem poruku napisem [img]pa onda zalijepim ono sto sam gore kopirala[/img] E'o tvoja sjedalica:
A za winamp, nadji tamo repeat dugme (eno ga ispod one crte gdje se vidi koliko jos pjesme ima :)) pa ga pritisni koji put, dok ne bude pisalo REPEAT ALL
13.08.2011, 21:51
canim
4126
Tukice moja je isto laganog sna ali ja nju od drugog mjeseca navece stalno dizem nakon podoja, i ona je vise navikla na to, rijetko je kad ne dignem, ne cekam ja da ona podrigne, samo je malo dignem, da joj se slegne pa ako podrgine dobro je ako ne nista doduse u zadnje vrijeme mi se presavija ko veli pusti me da legnem
Moja je na pocetku bas puno bljucala i po savjetu pedijatra ja uzdigla malo madrac iznad glave i tako je bilo sve dok je nisam 2 puta zatekla ispod jorgancica, valjda malo po malo sklizi i od tad nisam smjela dizati ali to je bilo prije nego se ona samostalno pocela okretati.
Moguce da je tvoja malo nahladila stomacic pa radi toga bljuca u mlazu, stavi joj neku krpicu na stomak kad spava.
< Poruku je uredio canim -- 13.8.2011 21:57:43 >
13.08.2011, 21:52
vila_7
5398
palachinken ne kazem ja djaba da si ti zena za sve!
< Poruku je uredio helena_7 -- 13.8.2011 22:08:25 >
13.08.2011, 22:07
vila_7
5398
nego Iman jel poceo cepis djelovati? Sta mislis da nije ovaj trodnevni virus?
13.08.2011, 22:08
palachinken
5397
Moje dijete tako halapljivo jede, k'o da ce kraj svijeta! Zna se zagrcnuti i zakasljati, pa mu izleti mlijeko i na usta i na nos! To njega, naravno, ne ometa plaho, nego odmah nastavlja da jede. A tokom podoja pocesto prducka, pa se tako rijesi zraka, da ne prekidamo jelo radi dizanja Mahdi je eating-machine!
13.08.2011, 22:15
HAHA
685
Evo držim fige da večeras bude bolje stanje kod Iman,sunce malo.Amam i super bebo sretni vam rođendančići .Ja sada ne dajem kapi uopće počeću opet kad počnu nesunčani dani,Harun je tako potamnio,sigurna sam da je dobio dosta vitamina D,a sada ih preporučuju čak tri godine,ali hajde ga znaj ,možda su proizvođači istih sponzorirali istraživanje,pa rezultati pokazali da sad treba toliko .
13.08.2011, 22:17
tukica
187
IZVORNA PORUKA: canim
Tukice moja je isto laganog sna ali ja nju od drugog mjeseca navece stalno dizem nakon podoja, i ona je vise navikla na to, rijetko je kad ne dignem, ne cekam ja da ona podrigne, samo je malo dignem, da joj se slegne pa ako podrgine dobro je ako ne nista doduse u zadnje vrijeme mi se presavija ko veli pusti me da legnem
Moja je na pocetku bas puno bljucala i po savjetu pedijatra ja uzdigla malo madrac iznad glave i tako je bilo sve dok je nisam 2 puta zatekla ispod jorgancica, valjda malo po malo sklizi i od tad nisam smjela dizati ali to je bilo prije nego se ona samostalno pocela okretati.
Moguce da je tvoja malo nahladila stomacic pa radi toga bljuca u mlazu, stavi joj neku krpicu na stomak kad spava.
probacu veceras da je podignem, mozda je to i budi u toku noci, taj zrak kojeg se naguta, mada jede fino, kroz san, pa cejfi... ko zna... i da, primjetila sam, dok spava, kao da place u snu... jadna cvili, ja sve kontam eno je budi se, a ona spava...