writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

13.08.2011, 21:18

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: bebacha

Iman meni to sad lici na trodnevni virus.lijeka nema i netreba,temp treje 3 dana i gotovo.jesil joj probala skidat sircetom.nama to skine jako brzo

i ja sam pomislila na ovaj virus ako ni nosic ne curi - Eva ga je imala i bas samo mozes cekati da prođe i cijela 3 dana stalno temp.,4-ti izbijanje osipa i cim izbije odmah se tura povuce.
Super da je bolje nasa Imancica! da tako i ostane aBd!

Selma
ja sam davala po 3,a sad kako je ljeto i kakko je vec,dajem radnim danima a vikendom ne-jer kod svekrve stoje,a i cijeli dan bude vani.
E ja ne znam jel idu i poslije godine?

Kupila sam DM-ove i lijepo kad sam dosla kuci vidim da se osip povlaci - mazala WELEDA iz DM-a,tako da nisam ni morala pelene druge kupovati,al hajd da ih probamo.

Eva je vec za rođendan dobila ZIVOG ZEKU ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image -nije ga jos vidjela,sutra ce, a od mojih roditelja dobila AS Brevi,postavit cu sliku ako budem nasla! Iznenadila me cijena - 188 KM , ja sam mislila da je skuplja,pogotovo sto su neke ŠKNJ marke oko 300 KM. I bas sam zadovoljna-vec sam je provozala,i nekako je visa od ostalih sto smo gledali a njoj bas to treba jer je visoka! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ma bas mi drago jer je vise nisam smjela voziti u onoj.

Ma jel to i Mirkica napokon provirila? user posted image

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

13.08.2011, 21:20

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

tukice bilo bi dobro da je malo podizes,ne moras puno,cisto malo nagnes i na sebe stavis-samo da je malo u polulezecem polozaju-i nece se ni razbuditi

clock-img

13.08.2011, 21:20

clock-img

sunce27

pencil-img

1546

Pozdrav za sve drage mamice, ja evo samo uletila da cestitam male rodjendancice nasoj dragoj Soraji i malenom slatkisu E - Amam, heleno veliki poljubac za tebe i Evu.

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

clock-img

13.08.2011, 21:21

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

13.08.2011, 21:22

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: sunce27
heleno veliki poljubac za tebe i Evu.

sunasce
nase lijepo,pa gdje si ti ? slabo te nesto "vidjam" user posted image user posted image

clock-img

13.08.2011, 21:23

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

Iman ima li ture?

clock-img

13.08.2011, 21:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

13.08.2011, 21:25

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

13.08.2011, 21:26

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

13.08.2011, 21:33

clock-img

tukica

pencil-img

187

IZVORNA PORUKA: helena_7

tukice bilo bi dobro da je malo podizes,ne moras puno,cisto malo nagnes i na sebe stavis-samo da je malo u polulezecem polozaju-i nece se ni razbuditi

Vjerovatno bih trebala... strah me da se ne razbudi jer njoj malo fali... svaki put kad je premjestim u krevetac, iako je u dubokom snu, za 15 min, eto ti nje budne...

clock-img

13.08.2011, 21:34

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: Iman83

Helena, i kod I je Brevi AS, ja prezadovoljna...samo što smo mi platili 198 km, mene su izgleda oderaliuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo mislim da je ovakva kod mene smao drugacije boje raspoređene:

http://www.google.ba/imgres?q=brevi+autosjedalice+0-18&hl=hr&tbm=isch&tbnid=8JxD10TyE6vlEM:&imgrefurl=http://bebe-i-mi.com/forum/autosjedalice!/autosjedalice-testiranja/%253FPHPSESSID%253Ddf59bdafbfe4f87c2301be8dd0048d2f&docid=mcCqjRr9scyZfM&w=500&h=460&ei=VNFGTpjCI8_zsganu5G7Bw&zoom=1&iact=rc&dur=532&page=1&tbnh=131&tbnw=142&start=0&ndsp=33&ved=1t:429,r:5,s:0&tx=79&ty=73&biw=1280&bih=861

samo ti prati nju i moguce je stvarno da je onaj trodnevni virus.

clock-img

13.08.2011, 21:35

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

tukice probaj onda malo uzdignuti jedan dio madraca-stavis jastuk mali znaci ispod madraca-ja sam ti jedno vrijeme jer mi je Eva puno bljucala al nije nikad povracala

clock-img

13.08.2011, 21:37

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

imam 2 pitanja - kako se slike postavljaju na forum i kako urediti playlistu u winampu da se ne ponavlaj stalno jedna nego da ide redom-ne mogu naci opciju

clock-img

13.08.2011, 21:44

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

helena, uvijek mozes snimiti sliku pa je preko slikomat.com postaviti, a ako ti je to skomr, kao sto je meni user posted image onda nadjem sliku na googletu, kao sto si ti gore, desni klik na sliku i odaberem COPY IMAGE URL
Onda ovdje gdje pisem poruku napisem
[img]pa onda zalijepim ono sto sam gore kopirala[/img]
E'o tvoja sjedalica:
user posted image

A za winamp, nadji tamo repeat dugme (eno ga ispod one crte gdje se vidi koliko jos pjesme ima :)) pa ga pritisni koji put, dok ne bude pisalo REPEAT ALL

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

13.08.2011, 21:51

clock-img

canim

pencil-img

4126

Tukice moja je isto laganog sna ali ja nju od drugog mjeseca navece stalno dizem nakon podoja,  i ona je vise navikla na to, rijetko je kad ne dignem, ne cekam ja da ona podrigne, samo je malo dignem, da joj se slegne pa ako podrgine dobro je ako ne nista doduse u zadnje vrijeme mi se presavija ko veli pusti me da legnem user posted image

Moja je na pocetku bas puno bljucala i po savjetu pedijatra ja uzdigla malo madrac iznad glave i tako je bilo sve dok je nisam 2 puta zatekla ispod jorgancica, valjda malo po malo sklizi i od tad nisam smjela dizati ali to je bilo prije nego se ona samostalno pocela okretati.

Moguce da je tvoja malo nahladila stomacic pa radi toga bljuca u mlazu, stavi joj neku krpicu na stomak kad spava.

< Poruku je uredio canim -- 13.8.2011 21:57:43 >

clock-img

13.08.2011, 21:52

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

palachinken user posted image user posted image user posted image ne kazem ja djaba da si ti zena za sve! 

clock-img

13.08.2011, 21:53

clock-img

canim

pencil-img

4126

Gdje nam je rimljanka i sulty ? 

clock-img

13.08.2011, 21:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

13.08.2011, 22:05

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

[img] http://www.bimaco.net/thumb.ashx?i=515grand-prix-198.jpg&w=470&h=354
ili je prije ja mislim ova! user posted image user posted image user posted image   kad bih jos znala st asam djetetu izabrala! user posted image user posted image user posted image

a da ne pricam d ai dalje ne znam sliku postaviti - odoh probavati preko slikomata! user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 13.8.2011 22:08:25 >

clock-img

13.08.2011, 22:07

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

nego Iman jel poceo cepis djelovati? Sta mislis da nije ovaj trodnevni virus?

clock-img

13.08.2011, 22:08

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Moje dijete tako halapljivo jede, k'o da ce kraj svijeta! Zna se zagrcnuti i zakasljati, pa mu izleti mlijeko i na usta i na nos! To njega, naravno, ne ometa plaho, nego odmah nastavlja da jede. A tokom podoja pocesto prducka, pa se tako rijesi zraka, da ne prekidamo jelo radi dizanja user posted image user posted image Mahdi je eating-machine!

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

13.08.2011, 22:09

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: helena_7

[img] http://www.bimaco.net/thumb.ashx?i=515grand-prix-198.jpg&w=470&h=354
ili je prije ja mislim ova! user posted image user posted image user posted image   kad bih jos znala st asam djetetu izabrala! user posted image user posted image user posted image

a da ne pricam d ai dalje ne znam sliku postaviti - odoh probavati preko slikomata! user posted image

fali ti poslije linka [/img] user posted image

clock-img

13.08.2011, 22:15

clock-img

HAHA

pencil-img

685

Evo držim fige da večeras bude bolje stanje kod Iman,sunce malo.Amam i super bebo sretni vam rođendančićiuser posted image user posted image user posted image user posted image .Ja sada ne dajem kapi uopće počeću opet kad počnu nesunčani dani,Harun je tako potamnio,sigurna sam da je dobio dosta vitamina D,a sada ih preporučuju čak tri godine,ali hajde ga znaj ,možda su proizvođači istih sponzorirali istraživanje,pa rezultati  pokazali da sad treba toliko user posted image .

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

13.08.2011, 22:17

clock-img

tukica

pencil-img

187

IZVORNA PORUKA: canim

Tukice moja je isto laganog sna ali ja nju od drugog mjeseca navece stalno dizem nakon podoja,  i ona je vise navikla na to, rijetko je kad ne dignem, ne cekam ja da ona podrigne, samo je malo dignem, da joj se slegne pa ako podrgine dobro je ako ne nista doduse u zadnje vrijeme mi se presavija ko veli pusti me da legnem user posted image

Moja je na pocetku bas puno bljucala i po savjetu pedijatra ja uzdigla malo madrac iznad glave i tako je bilo sve dok je nisam 2 puta zatekla ispod jorgancica, valjda malo po malo sklizi i od tad nisam smjela dizati ali to je bilo prije nego se ona samostalno pocela okretati.

Moguce da je tvoja malo nahladila stomacic pa radi toga bljuca u mlazu, stavi joj neku krpicu na stomak kad spava.

probacu veceras da je podignem, mozda je to i budi u toku noci, taj zrak kojeg se naguta, mada jede fino, kroz san, pa cejfi... user posted image ko zna...
i da, primjetila sam, dok spava, kao da place u snu... jadna cvili, ja sve kontam eno je budi se, a ona spava...

clock-img

13.08.2011, 22:18

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

[img] http://www.bimaco.net/thumb.ashx?i=515grand-prix-198.jpg&w=470&h=354 [img]

pokusaj number 2!

nece pa nece....nema veze sad pokusavam preko imageshack

Zadnji članci

article-img