cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 0 -1 godine

clock-img

13.08.2011, 22:20

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

IZVORNA PORUKA: HAHA
Ja sada ne dajem kapi uopće počeću opet kad počnu nesunčani dani,Harun je tako potamnio,sigurna sam da je dobio dosta vitamina D,a sada ih preporučuju čak tri godine,ali hajde ga znaj ,možda su proizvođači istih sponzorirali istraživanje,pa rezultati  pokazali da sad treba toliko user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   i ja sam istog misljenja. Ma ja cu najvjerovatnije nastaviti po ove 3 sad jos ovu zimu user posted image

a ovo je za palachinken da vidi da sam uspjela i usput objasni koje je dugme da ne ponavlja jednu pjesmu! user posted image user posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio helena_7 -- 13.8.2011 22:21:54 >

Život je prekratak ili predug da bih dopustila sebi luksuz da loše živim

clock-img

13.08.2011, 22:22

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: helena_7

[img] http://www.bimaco.net/thumb.ashx?i=515grand-prix-198.jpg&w=470&h=354 [/img]

pokusaj number 2!

nece pa nece....nema veze sad pokusavam preko imageshack

Sad ti fali ona kosa crta prije drugog [img] user posted image user posted image user posted image

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

13.08.2011, 22:23

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   ojjjjj pa kako sd ovo - u dijalogu dok sam pisala kopiralo mi fino sliku a sad je nema? ODUSTAJEM - pola 11 je a ja navikla u 8 u krevet sa svojom Evom! 

clock-img

13.08.2011, 22:25

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

user posted image

Evo ga ,desno od ovog sto pise shuffle na njemu, to ti je repeat dugme, sa ovom polukruznom strelicom.

Somewhere along the way, we all go a bit mad. So burn, let go and dive into horror, because maybe it's the chaos which helps us find where we belong

clock-img

13.08.2011, 22:31

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

[Sadržaj poruke je obrisan]

clock-img

13.08.2011, 22:37

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

ma vidi je sto se hvali kako ona zna slike postavljati! user posted image user posted image user posted image Nema kod mene tog dugmeta uopce,zato i ne znam .... al snaci cu se ja! hvala ti na strpljenju!

Iman...da i ja nekom nesto pomognem _ na slovima F i G su ti ti znakovi a tim da moras pritisnuti i ctrl i alt i slovo! user posted image

clock-img

13.08.2011, 22:38

clock-img

canim

pencil-img

4126

Sto se D3 kapi meni je pedijatar rekao do 1 godine po 3-5 kapi nakon toga samo u mjesecima koji imaju slovo R u sebi a do koje godine treba uzimati ne znam.

Tukica Moguce da radi toga i malo place, da je na momenat stomak zaboli i moja se cak i dan danas kad joj se nakupi zraka pocne buniti i unervozi se sve dok je ne dignem i ne podrigne.

clock-img

13.08.2011, 22:42

clock-img

rose

pencil-img

8709

IZVORNA PORUKA: helena_7

[img] http://www.bimaco.net/thumb.ashx?i=515grand-prix-198.jpg&w=470&h=354 [img]

pokusaj number 2!

nece pa nece....nema veze sad pokusavam preko imageshack

nema razmaka nakon zagrada i na kraju ide kosa crta prije drugog img

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

clock-img

13.08.2011, 22:45

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

IZVORNA PORUKA: Iman83

IZVORNA PORUKA: palachinken

Još kad bi mi ko rekao gdje da nadjem ove znakove što ih zaplavih na tastaturi, ja ih nigdje ne vidim, doduše sjedim u mraku, pa more bidne da je do toga...
Palčinken, ti si super ženaaaaaa, super ženaaaaaa, super womaaaaan!

AltGr (onaj desno od space-a)+F za [
AltGr+G za ]

Nisam super zena nego prevec vremena provodim za kompjuterom. To je ustvari jako tuzno user posted image

clock-img

13.08.2011, 22:45

clock-img

vila_7

pencil-img

5398

zene ja vam odoh spavati,otkako imam ovaj internet kuci,ja da izvinete sje.aus pravo,a Eva ce se nadici standardno oko pola 7 vikendom i pjevusiti ili sarmirati samo da sto prije ustanem!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

P.S. a sutra jedva cekam reakciju kad vidi malog user posted image (ovo samo zbot tog da stavim i ovu slikicu-nisam nikad user posted image user posted image user posted image user posted image )

P.S. 2 - Iman nadam se da ce tura spasti i aBd da nece vise rasti!

Ostalim laku noc!

P.S.3 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Ako ovako krenem ja cu vas ujutro docekivati a navecer otpremati u krevete! user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.08.2011, 22:47

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

13.08.2011, 22:48

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

13.08.2011, 23:07

clock-img

esmina i bebina mam

pencil-img

1694

Iman kako je slatkica i kako si ti

rose,super bebo,Amam sretni mali rodendani user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja bila danas u Sarajevu na nekom seminaru a Mm je cuvao oboje ali vec su u 9 sati bili kod sveki tako da su me cekali na vikendici u Visokom pa sam poslijepodne provela u prirodi.
Danas sam osjetila dio one stare radne atmosfere e vala bas jedva cekam da odem na more da napunim baterije.
Salko je slusao a pojeo im je sve sto su imali on je neumoran a jos kad je mene vidjeo obe je sike podojio u sekundi user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

clock-img

13.08.2011, 23:38

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

clock-img

14.08.2011, 00:06

clock-img

mala_sa

pencil-img

1353

Evo i nas samo da vam pozelimo laku noc i da bebice lijepo pajke user posted image user posted image

Tukice- moj A isto ima bas lahak san, i uvijek kad ga ne podignem nakon podoja nakon 10ak minuta pocne da se buni i kao kenjka u snu, sve dok ga ne podignem opet da podrigne ili da mu se slegne, tako da ga ja vec neko vrijeme nakon svakog podoja podignem da podrigne ili samo da mu se slegne (nema veze ako spava) i onda ga tek spustim u krevetac.
Palachinken- po tvom opisu Mahdi jede isto ko moj A (on se zna cesto i ukakiti dok jede, obavi sve odjednom user posted image ), i zato sad sa 3 i po mjeseca ima 8kg (pa ti vidi kolike su to poguzije) user posted image user posted image

Amam i Super bebo sretni vam mali rodjendani user posted image user posted image

Jednog suncanog, proljetnog dana; mama je u zagrljaj dobila svoga sina (29.04.2011.)

Mama je rodila sebi svoju mirisnu ruzu (19.09.2013.)

clock-img

14.08.2011, 07:00

clock-img

bint

pencil-img

448

jutriiić
mom Hamzi sretan 7 mali rođendankooo...da mi bude ziv,zdrav i veseooo...user posted image user posted image user posted image
ja sinoc problema imala sa dojenjem,ustavri 'nadoslo' mi mlijekooo a H nece da doji...ja forsiraj nece,to je uzas bilo svu noc,koliko me bolilo,masirala,obloge stavljala i tek sad dojioooo valjda bas izgladnoo i malo mi je lakase allll jos je bol tuuser posted image user posted image

super bebeo,amam i rose  sretni vam mali rođusiiiiiiii...da anm budete uvijek,cili i veseleiiiuser posted image user posted image user posted image
aaaaaaj sjetih se sta sam sanjala ono malo sto sam zaspala do sehura...sanajm ja taurus i mina trudneuser posted image user posted image user posted image
ja usla na rr one ko' postavljaju postove da su trudne eheheheheheh

clock-img

14.08.2011, 08:13

clock-img

selmoni

pencil-img

546

Jutro drage moje kako ste mi nadam se da ste dobro dugo se nisam javljala. Mojoj curi nikla još tri zuba ali je ovoj put od jednom i imala je temperaturu 4 dana plus 2 čira na preponi UH jadna se napatila sreća moja ali sada smo dobro hvala Allahu dragom. Vidim da se javljate redovno super ste puno pozdrava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdravlje je na prvom mjestu
Mala lopuža stiže 20 septembra 2010 a možda i ranije Akobogda( Bogami stigla ranije i to dobro 25 augsta 2010)

clock-img

14.08.2011, 08:23

clock-img

palachinken

pencil-img

5397

Hej žemske, dobro vam jutro!
bint, sretni vam mjeseci, da vam bude hairli!
mala_sa, Mahdi se uvijek ukaki dok jede, valjda se obrahati pa popusti kočnice. I onda sam uvijek u dilemi presvući ga ili ne, jer je ono po školski presvlačenje djeteta prije podoja user posted image

Mi čekamo taju da se probudi, a zao mi ga "slucajno" probudit', covjek posti. Cim on progleda,i demo u setnju, prvi put familijarno user posted image user posted image

clock-img

14.08.2011, 08:44

clock-img

HAHA

pencil-img

685

Dobro jutro i od nas.bint,sretan rođendanko našem imenjakuuser posted image user posted image .selmoni,još malo rođendan i to pravi.palachinken,sretno u šetnji,uživajte dok je lijepog vremena.Nema Iman izgleda da spava,nadam se da je ljepotica dobro.

Harun 27.11.2010. Hamza 23.08.2006.

clock-img

14.08.2011, 09:26

clock-img

m.i.n.a.

pencil-img

1060

Jutro...
Naprosto moradoh reagiratuser posted image user posted image al prvo da priupitam Iman kako naj je djevojcica danas..mislim da nisu zubi jer se tura ne bi vracala..nama je prije skoro dva mjeseca odjednom tura dosla,jedva je malo supustim,otisli na pregleda,nista posebno..ni grlo,ni pluca,nos ne curi..helem za dva i po dana kako dodje tako odeuser posted image ..nadam se da ce i vama ako ne prije onda bar tako i otici...

Bint mila..a zasto ti mene ne volisuser posted image user posted image .....mislim,aBd bicu ja opet trudna ali....a sta sam rekla,jel djecak ili djevojcicauser posted image user posted image ..sve je u Bozijim rukama i najsretnija cu biti ako bude zdrava ali onako zelja kao zelja je da sljedece bude djevojcicauser posted image ...bez sale,kad bi bilo kako ja hocu negdje oko Armanove godine i po ja bih voljela zatrudnit..jest da ce tad biti u nekoj posebnoj fazi ali kad nema tih faza..a volim da su bar malo ublizu
Vidim puno rodjendana je bilo..pa cestitam drugovima i drugaricama....

Moj armanko juce imao bas tesku i potvrdu stolicu,smeckaste boje..kontam da nije sto smo uveli neki red hrane,mozda mu je previse ali dajem mu da pojede koliko hoce,ne trpam mu na siluuser posted image

< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 14.8.2011 9:39:37 >

clock-img

14.08.2011, 10:19

clock-img

rose

pencil-img

8709

opet smo same moja S i ja...tajo otisao s dedom a mi cure cemo si opet organizovati dan sa spavanjem, kafama i setnjom user posted image

clock-img

14.08.2011, 10:48

clock-img

Super Beba

pencil-img

1291

Kao prvo, hvala na čestitkama :) Mi smo jučer bili praveee skitalice, nema gdje nas nije bilo :)
Bint - sretan mali rođendaaan i sve naaaj!!! user posted image user posted image user posted image
Iman - kako nam je ljepotica?? Kako prođe noć, tura??
Palachinken - tvoj mali k'o i moj :) ja ga nikad prije podoja nisam presvlačila, jer mi se uvijk ukaki nakon podoja...koliko podoja, toliko stolica :))) I zato sam ja kukala zadnjih dana na temi kako mi mali ne kaki (a uvodim i krutu hranu)...helem, jutros se ukakio dozavrata - prvi put mi se baš (da prostite) gadilo da ga presvučem - toliko je smrdilo i toliko je toga bilo user posted image Na kraju ga je MM presvukao..i do majice njegove čak je kaka došla :))
E sad, pitanje za mame koje su uvele krutu hranu - ja sam jučer preskočila dati bilo šta, znači samo je dojio..je li moguće da mu kruta hrana zatvara donje ventile?? Jer mu je jutrošnja stolica bila baš dojenčanska (žutaaa, gusta)...a joj majko mila mi teme na sabahu...nemojte šta zamjeriti user posted image
Helena - user posted image user posted image za zekuuuuuuuuuu :))

Bolje živjeti 100 godina kao milioner, nego 7 dana u bijedi.

clock-img

14.08.2011, 11:58

clock-img

lejla80

pencil-img

1495

Hellloooooo...kako su nam bebare i mamice...Iman kako ste vas dvije? MOj bebi spava, bio sa nanom u dvoristu pa se smorio...Kad se probudi picimo u ZE kod nane na iftar....

Bint sretan vam mali rodjendanko da nam budete veseli i zdravi dugo dugo i da slusate user posted image Ti pocela slutit zenama hehehheh E cuj H mangupa nece da doji uhhhh ja se tog nadolaska mlijeka bojim pravo,bice kad krenem raditi trci Lejla u WC da se izdajas

Mino vala i ja bi volila jednu curu..mada sam prosto luda za djecacima..al cure se poslije vise druze sa mamama

Palachinken ja se nisam strogo drzala tog pravila presvlacenja prije podoja, uglavnom sam to radila poslije podoja,doduse ti malci bas kakaju i piske nevjerovatno i po svemu uhhhhh samo kad se sjetim...svaki dan mi je masina radila..Vi danas idete oprobat nova kolica hehehhehe

Super Bebo moguce je da mu das nesto sto ga zatvara a i navikavaju se crijeva pa nemoj puno brinuti...I kod nas je bilo tih epizoda al zato kad se pokaki nije do majice nego bukvalno do vrata i do clanakauser posted image user posted image Jednom mi se tako uhelacio u BBI gore u onoj kafani Torte i to.Ja ga dojila i osjetim pod rukom mokrinu. Odnjela sam ga u WC nisam ga smjela spustit u kolica a tamo strahota, nema tih pelena koje bi mogle zadrzati tu silu...Jesil mu probala dati sljivu?

2011.
2016.

clock-img

14.08.2011, 12:48

clock-img

rose

pencil-img

8709

ne mogu da upratim kome su u ovo dan dva bili mali rodjendancici...amama i super beba cini mi se...sretni rodjendancici user posted image

clock-img

14.08.2011, 13:04

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

4077

Zadnji članci

article-img