cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

13.12.2010, 21:36

clock-img

mala86

pencil-img

2755

vece svima user posted image

mi smo prekocili popodnevno spavanje jer smo bili vani i zaspo je oko pola 7,odmah nakon kupanjca!iskreno se nadam se se nece probuditi ujutro u 4!

inace je ok,sve zanimljiviji svaki dan,nesto izvodi,obozava da je u centru paznje!danas kad smo bili na kafici obilazio je sve stolove okolo,svakoga zagledouser posted image user posted image user posted image

joj mene ovih dana ceka generalka,morat cu momke istjerat iz kuce,da sve sna miru obavim

felix drago mi je da je drug bolje i da ste se uspjeli malo odmorit

saljemo veliki user posted image  svim bebicama

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

14.12.2010, 02:51

clock-img

Srculence

pencil-img

848

IZVORNA PORUKA: mala86

felix drago mi je da je drug bolje i da ste se uspjeli malo odmorit

saljemo veliki user posted image  svim bebicama

I nama je drago da nam je drug bolje.Ja kasno pravo pišem a razloguser posted image user posted image user posted image danas učila cijeli skoro dana a mama bila tu i zabavljala Dinu:-))Onda sam zaspala u pola 8 s njim i evo prije sat se probudila čila i naspavanauser posted image user posted image user posted image Sad neće san na očiuser posted image user posted image user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

14.12.2010, 10:26

clock-img

Anoniman

jutro anel je sinoc zaspo u 1.satuser posted image razlog zato sto je juce zaspo u pola 8 a usto u pola 9.user posted image nebunim se bio je umoran .
On jos spava ja poranila da poradim pa cemo posle na bocu,joj  budul rondali sto sam kasno dosla poludit cuuser posted image user posted image zao mi ga buditi bilo jutros

clock-img

14.12.2010, 11:45

clock-img

Anoniman

dosla sam anel je plakao prije vremena jer zna da ce dobiti bocu.Isla sam na hitnu da dobije nisam htjela gore u bolnicu da idem jasta cu.kad mogu i na hitnoj da dobije znam,da bi me galamile da znaju al sta me briga....ko ce se penjat gore na treci sprat jos su podvukle ujutro u 8.epa necu.....idem ovdje u koliko hocu.Morat cu ga prebacit kod porodicnog ped.necu vise da idem tamo,na specializaciju ......

clock-img

14.12.2010, 13:32

clock-img

Nellica

pencil-img

220

Da vas danas pozdravimo moje cure i ja.

Vani je jako hladno mislila sam ići vani ali nema šanse,
do daljnjeg ostajemo u kući.

felix ne dajte se Anel i ti, biće dobro.

malo ćemo iščitavati šta ste pisale.

5.12.2009.
28.04.2011. Mamina dva anđela!

clock-img

14.12.2010, 13:35

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Evo i nas malo:-)Dini nosić začepljen...nervozan je pravo.Sinoć cijelu noć se nešto okretao..prevrtao...ma mira nije imao...valjda zbog nosa.Ja jutros odmah stavila kapi i reeko da mu Beby vacom očistim i traži beby vac i traži...nigdje...Poludila ...sve po kući isprevrtala...nema pa nema.Na kraju nakon tolikog traženja ,nađem...jedva i to bio u banji zapao zajedno sa neseserom  iza veš mašineuser posted image Nismo ga koristili od septembra(nosila ga kod mame kad sam bila kod nje 15 dana kad mi je tata umrouser posted image i skroz zaboravila na njega).Nisam ni kafe kako treba popila...evo tek sad sve raspremila a Dino još neće a spavauser posted image Valjda i njemu bila furtutma kroz kuću...pa se sve poremetilo....Uglavnom epizoda beby vac završenauser posted image user posted image user posted image user posted image
Felx kako nam je drug jutros?Jede li?Sunce malo puno nam ga ljubi od nas dvojeuser posted image user posted image user posted image
Ja sad odoh moram da učim,mama će opet doći da zabavlja Dinu.
Pusa za sve !!!

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

14.12.2010, 17:49

clock-img

mala86

pencil-img

2755

cao svima user posted image
prvo da pohvalim svog momka zbog sinosnjeg spavanca!od pola 7,do pola 8 user posted image user posted image user posted image user posted image naravno uz budjenja da papa,ali ja sam se bojala da ne bude dernek u 4

ja sam malo bila vrijedna,ispeglala hrpu vesa,oprala prozor i stavila lampice!joj Leonove radosti!stajo u kreveticu kad sam ih upalila,ma hoce od srece da iskoci iz njega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,evo sad se probudio,pa stalno viri u sobu gleda ih!veceras moram i jelku okititi dok zaspe,nadam se da nece zavrsit na podu user posted image

felix nadam se da je drug bolje

gdje su ostale bebice,uljenili smo se na ovoj temi

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

14.12.2010, 18:07

clock-img

Anoniman

Caos!

Samo da pozelim malim nosicima da sto prije ozdraveuser posted image user posted image

Evo i moje pahulje, cisti autouser posted image

user posted image

< Poruku je uredio sahara -- 14.12.2010 18:08:07 >

clock-img

14.12.2010, 18:10

clock-img

sheri

pencil-img

1515

IZVORNA PORUKA: sahara

Caos!

Samo da pozelim malim nosicima da sto prije ozdraveuser posted image user posted image

user posted image

slatkisuser posted image
pozz za drugaricu, mamu i tatu user posted image

Nora-21.06.2009. :)

clock-img

14.12.2010, 18:11

clock-img

Anoniman

sheri, i vama veliki user posted image od nas trojeuser posted image

clock-img

14.12.2010, 18:13

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Vrijednica materina user posted image user posted image user posted image

Pusa za aprilku nasuuser posted image

P.S. Dolazite li u subotu na zabavu?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

14.12.2010, 18:19

clock-img

Anoniman

tajra, nismo se upisale, ali kontam sad to uraditi, valjda nije kasnouser posted image

clock-img

14.12.2010, 18:45

clock-img

tekja

pencil-img

1957

samo da vas kratko pozdravimouser posted image

V. se razbolio, nosic zacepljen, kise, doduse nema temp. pa se nadam da nece ovo dugo trajati i od jucer ne vadi rukicu iz usta, cekamo trojke, pa mozda je sve i od zubauser posted image ...Apetit mu je zasad dobar, mada se bas namuci dok jede, stenje dusa mojauser posted image

pisemo se....user posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

clock-img

14.12.2010, 18:55

clock-img

Anoniman

Caos!

user posted image

sbktsbtuser posted image user posted image user posted image user posted image ...dusa moja draga

clock-img

14.12.2010, 18:56

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tekja

samo da vas kratko pozdravimouser posted image

V. se razbolio, nosic zacepljen, kise, doduse nema temp. pa se nadam da nece ovo dugo trajati i od jucer ne vadi rukicu iz usta, cekamo trojke, pa mozda je sve i od zubauser posted image ...Apetit mu je zasad dobar, mada se bas namuci dok jede, stenje dusa mojauser posted image

pisemo se....user posted image

hebemu misauser posted image

clock-img

14.12.2010, 18:57

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

tajra, nismo se upisale, ali kontam sad to uraditi, valjda nije kasnouser posted image

Ne vjerujem da je kasnouser posted image
A to nam je prilika da tvoja curica upozna moju, mozda ni 24 sata stariju od nje...user posted image
P.S. R. je rodjena u 15 sati... 

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

14.12.2010, 19:07

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: tajra

Ne vjerujem da je kasnouser posted image
A to nam je prilika da tvoja curica upozna moju, mozda ni 24 sata stariju od nje...user posted image
P.S. R. je rodjena u 15 sati... 

A moja u 16:20 user posted image

clock-img

14.12.2010, 19:31

clock-img

Anoniman

Vidi nam nase ajnice vrijedniceuser posted image user posted image user posted image pravi mali mamin medo brundo mama je zbundala.....lutka lijepa.
Tekja,bas mi je zao malenoguser posted image misa mu,nadam se da ce ostat na samo nosicu ...I nama idu trice pa se sve sastalo.Bas je  neki,teski zuba......
MALA,mila pitam se ocel jelka docekat bozic netaknutauser posted image user posted image user posted image nadam se da je L.nece dirati .....mogu misliti te srece,i radosti kad vidi kako lampice svjetle znam po anelu jos,kad bude tu jelka aaaa.....

clock-img

14.12.2010, 19:31

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Večer i od nas.Ja sam se danas nasekirala pravo.Mama bila kod ginekologa i otkrio joj cistu na jajovodu tj neko zasjenjenje(kako piše na nalazu),poslao je da radi tumorne markere...pa sam se nasekirala pravouser posted image user posted image user posted image Samo neke bolesti...Tata nedavno umro...sad i ona bolesna...ma fuj samuser posted image ...Izvinite ako  je OT al nemam se kome požalitiuser posted image

clock-img

14.12.2010, 19:33

clock-img

Anoniman

srculence milauser posted image user posted image user posted image bas mi je zao........nemoj nam se sikirati.......

clock-img

14.12.2010, 19:35

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

e moje srculence....u svakog insana nesto "zulja"...
a to kod mame ne mora biti opasno....samo sto se covjek nasekira...
saljem ti puno dobrih vibri....i sta je tu je...boriti se mora...
sad sam ja OT.....sorry.....

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

14.12.2010, 19:37

clock-img

Anoniman

kokice,kako nam je druzina mala jesul bolje,ili sline i sad......
user posted image .......

clock-img

14.12.2010, 19:44

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

izvjestaj...
veliki:gnojna angina i upala sinusa.
mali:proliv..hvala Bogu prestao,temperatura isto,samo je nos jos uvjek slinav i zacepljen.
uglavnom...danas je bolji dan...juce je bilo user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

14.12.2010, 19:50

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

dobro vam vece od nasuser posted image ljubimo vas sve redomuser posted image koliko nam to ima prehladjene raje,nazebli mali nosici,ljubimo iha sve,felix je li to Anel boce prima,sta mu je nismo u tokuuser posted image srculence zao mi je zbog tvoje mame,ja se iskreno nadam da ce to biti sve ok ako Bog da,sta nam drug Dino radi evo pozdravlja ga drugarica iz porodilistauser posted image Esma evo prvi put uspjela otvoriti komodu u d.boravku i sva sretna nasla raznih djidja,sreca pa sam vidjela na vrijeme,tamo su nam pasosi,bracinu skolsku knjizicu je malo gricnulauser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

14.12.2010, 19:53

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

IZVORNA PORUKA: koka i po

izvjestaj...
veliki:gnojna angina i upala sinusa.
mali:proliv..hvala Bogu prestao,temperatura isto,samo je nos jos uvjek slinav i zacepljen.
uglavnom...danas je bolji dan...juce je bilo user posted image

koko moja kako je samo gnojna angina nezgodna,moji veliki su imali par putauser posted image ,ljubimo ih puno i da nam sto prije ozdraveuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

Zadnji članci

article-img