Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
mi smo prekocili popodnevno spavanje jer smo bili vani i zaspo je oko pola 7,odmah nakon kupanjca!iskreno se nadam se se nece probuditi ujutro u 4!
inace je ok,sve zanimljiviji svaki dan,nesto izvodi,obozava da je u centru paznje!danas kad smo bili na kafici obilazio je sve stolove okolo,svakoga zagledo
joj mene ovih dana ceka generalka,morat cu momke istjerat iz kuce,da sve sna miru obavim
felix drago mi je da je drug bolje i da ste se uspjeli malo odmorit
saljemo veliki svim bebicama
14.12.2010, 02:51
Srculence
848
IZVORNA PORUKA: mala86
felix drago mi je da je drug bolje i da ste se uspjeli malo odmorit
saljemo veliki svim bebicama
I nama je drago da nam je drug bolje.Ja kasno pravo pišem a razlog danas učila cijeli skoro dana a mama bila tu i zabavljala Dinu:-))Onda sam zaspala u pola 8 s njim i evo prije sat se probudila čila i naspavana Sad neće san na oči
14.12.2010, 10:26
Anoniman
jutro anel je sinoc zaspo u 1.sat razlog zato sto je juce zaspo u pola 8 a usto u pola 9. nebunim se bio je umoran . On jos spava ja poranila da poradim pa cemo posle na bocu,joj budul rondali sto sam kasno dosla poludit cu zao mi ga buditi bilo jutros
14.12.2010, 11:45
Anoniman
dosla sam anel je plakao prije vremena jer zna da ce dobiti bocu.Isla sam na hitnu da dobije nisam htjela gore u bolnicu da idem jasta cu.kad mogu i na hitnoj da dobije znam,da bi me galamile da znaju al sta me briga....ko ce se penjat gore na treci sprat jos su podvukle ujutro u 8.epa necu.....idem ovdje u koliko hocu.Morat cu ga prebacit kod porodicnog ped.necu vise da idem tamo,na specializaciju ......
14.12.2010, 13:32
Nellica
220
Da vas danas pozdravimo moje cure i ja.
Vani je jako hladno mislila sam ići vani ali nema šanse, do daljnjeg ostajemo u kući.
felix ne dajte se Anel i ti, biće dobro.
malo ćemo iščitavati šta ste pisale.
14.12.2010, 13:35
Srculence
848
Evo i nas malo:-)Dini nosić začepljen...nervozan je pravo.Sinoć cijelu noć se nešto okretao..prevrtao...ma mira nije imao...valjda zbog nosa.Ja jutros odmah stavila kapi i reeko da mu Beby vacom očistim i traži beby vac i traži...nigdje...Poludila ...sve po kući isprevrtala...nema pa nema.Na kraju nakon tolikog traženja ,nađem...jedva i to bio u banji zapao zajedno sa neseserom iza veš mašine Nismo ga koristili od septembra(nosila ga kod mame kad sam bila kod nje 15 dana kad mi je tata umro i skroz zaboravila na njega).Nisam ni kafe kako treba popila...evo tek sad sve raspremila a Dino još neće a spava Valjda i njemu bila furtutma kroz kuću...pa se sve poremetilo....Uglavnom epizoda beby vac završena Felx kako nam je drug jutros?Jede li?Sunce malo puno nam ga ljubi od nas dvoje Ja sad odoh moram da učim,mama će opet doći da zabavlja Dinu. Pusa za sve !!!
14.12.2010, 17:49
mala86
2755
cao svima prvo da pohvalim svog momka zbog sinosnjeg spavanca!od pola 7,do pola 8 naravno uz budjenja da papa,ali ja sam se bojala da ne bude dernek u 4
ja sam malo bila vrijedna,ispeglala hrpu vesa,oprala prozor i stavila lampice!joj Leonove radosti!stajo u kreveticu kad sam ih upalila,ma hoce od srece da iskoci iz njega ,evo sad se probudio,pa stalno viri u sobu gleda ih!veceras moram i jelku okititi dok zaspe,nadam se da nece zavrsit na podu
felix nadam se da je drug bolje
gdje su ostale bebice,uljenili smo se na ovoj temi
14.12.2010, 18:07
Anoniman
Caos!
Samo da pozelim malim nosicima da sto prije ozdrave
Evo i moje pahulje, cisti auto
< Poruku je uredio sahara -- 14.12.2010 18:08:07 >
14.12.2010, 18:10
sheri
1515
IZVORNA PORUKA: sahara
Caos!
slatkis pozz za drugaricu, mamu i tatu
14.12.2010, 18:11
Anoniman
sheri, i vama veliki od nas troje
14.12.2010, 18:13
R&T@
5982
Vrijednica materina
Pusa za aprilku nasu
P.S. Dolazite li u subotu na zabavu?
14.12.2010, 18:19
Anoniman
tajra, nismo se upisale, ali kontam sad to uraditi, valjda nije kasno
14.12.2010, 18:45
tekja
1957
samo da vas kratko pozdravimo
V. se razbolio, nosic zacepljen, kise, doduse nema temp. pa se nadam da nece ovo dugo trajati i od jucer ne vadi rukicu iz usta, cekamo trojke, pa mozda je sve i od zuba ...Apetit mu je zasad dobar, mada se bas namuci dok jede, stenje dusa moja
pisemo se....
14.12.2010, 18:55
Anoniman
Caos!
sbktsbt ...dusa moja draga
14.12.2010, 18:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tekja
samo da vas kratko pozdravimo
V. se razbolio, nosic zacepljen, kise, doduse nema temp. pa se nadam da nece ovo dugo trajati i od jucer ne vadi rukicu iz usta, cekamo trojke, pa mozda je sve i od zuba ...Apetit mu je zasad dobar, mada se bas namuci dok jede, stenje dusa moja
pisemo se....
hebemu misa
14.12.2010, 18:57
R&T@
5982
tajra, nismo se upisale, ali kontam sad to uraditi, valjda nije kasno
Ne vjerujem da je kasno A to nam je prilika da tvoja curica upozna moju, mozda ni 24 sata stariju od nje... P.S. R. je rodjena u 15 sati...
14.12.2010, 19:07
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
Ne vjerujem da je kasno A to nam je prilika da tvoja curica upozna moju, mozda ni 24 sata stariju od nje... P.S. R. je rodjena u 15 sati...
A moja u 16:20
14.12.2010, 19:31
Anoniman
Vidi nam nase ajnice vrijednice pravi mali mamin medo brundo mama je zbundala.....lutka lijepa. Tekja,bas mi je zao malenog misa mu,nadam se da ce ostat na samo nosicu ...I nama idu trice pa se sve sastalo.Bas je neki,teski zuba...... MALA,mila pitam se ocel jelka docekat bozic netaknuta nadam se da je L.nece dirati .....mogu misliti te srece,i radosti kad vidi kako lampice svjetle znam po anelu jos,kad bude tu jelka aaaa.....
14.12.2010, 19:31
Srculence
848
Večer i od nas.Ja sam se danas nasekirala pravo.Mama bila kod ginekologa i otkrio joj cistu na jajovodu tj neko zasjenjenje(kako piše na nalazu),poslao je da radi tumorne markere...pa sam se nasekirala pravo Samo neke bolesti...Tata nedavno umro...sad i ona bolesna...ma fuj sam ...Izvinite ako je OT al nemam se kome požaliti
14.12.2010, 19:33
Anoniman
srculence mila bas mi je zao........nemoj nam se sikirati.......
14.12.2010, 19:35
koka i po
7309
e moje srculence....u svakog insana nesto "zulja"... a to kod mame ne mora biti opasno....samo sto se covjek nasekira... saljem ti puno dobrih vibri....i sta je tu je...boriti se mora... sad sam ja OT.....sorry.....
14.12.2010, 19:37
Anoniman
kokice,kako nam je druzina mala jesul bolje,ili sline i sad...... .......
14.12.2010, 19:44
koka i po
7309
izvjestaj... veliki:gnojna angina i upala sinusa. mali:proliv..hvala Bogu prestao,temperatura isto,samo je nos jos uvjek slinav i zacepljen. uglavnom...danas je bolji dan...juce je bilo
14.12.2010, 19:50
Honey3
3035
dobro vam vece od nas ljubimo vas sve redom koliko nam to ima prehladjene raje,nazebli mali nosici,ljubimo iha sve,felix je li to Anel boce prima,sta mu je nismo u tokusrculence zao mi je zbog tvoje mame,ja se iskreno nadam da ce to biti sve ok ako Bog da,sta nam drug Dino radi evo pozdravlja ga drugarica iz porodilista Esma evo prvi put uspjela otvoriti komodu u d.boravku i sva sretna nasla raznih djidja,sreca pa sam vidjela na vrijeme,tamo su nam pasosi,bracinu skolsku knjizicu je malo gricnula
14.12.2010, 19:53
Honey3
3035
IZVORNA PORUKA: koka i po
izvjestaj... veliki:gnojna angina i upala sinusa. mali:proliv..hvala Bogu prestao,temperatura isto,samo je nos jos uvjek slinav i zacepljen. uglavnom...danas je bolji dan...juce je bilo
koko moja kako je samo gnojna angina nezgodna,moji veliki su imali par puta ,ljubimo ih puno i da nam sto prije ozdrave