cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

14.12.2010, 20:21

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Dodjoh i ja da se pojadam user posted image A vidim da nažalost nismo jedini.

Mi smo imali 37,3. Znam da to nije strašno, ali nakon svega ovo me je bukvalno slomilo i dobro sam se isplakala. Najgore mi što su joj ruke odjednom postale ledene, a rekli su mi u bolnici da je to znak da će tura rasti user posted image K'o budala hodam za njom po stanu da joj bar malo zagrijem, a ona me samo odguruje. Zvrk je i nema mira sekunde. Sad kad večera ću joj pustiti Doru na LP-u, tad mi malo sjedi u krilu pa ćemo se grijati.

Svima želim mirnu noć....a bolesnim našim pilićima puno ljubaca i zagrljaja...da nam što prije budu superiška user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

14.12.2010, 20:58

clock-img

dafri

pencil-img

1097

veče,
srculence user posted image user posted image
felix ma nek si ti otišla gdje je tebi lakše,ko ih šljivi
mala i mi imamo u planu ovih dana kititi jelku,nadam se da će ostati čitava do Nove
a lopužica je već skontala fore,pitamo je šta će Djeda Mraz donijeti Uni a ona kaže pokloneuser posted image i nabroji kadu,minmin(pingvin),koki(smoki)
kod nas još nosić curi a vidim i kod drugih je sličnouser posted image

ali hajd to  i nekako ali Una mi već tri dana nije kakila pravo sam se isfurala, to mi je baš dugo,znam da ima neki čepić-laksativ ali mi se baš ne stavlja a ako sutra ne bude kakala izgleda da ću morati

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

clock-img

14.12.2010, 21:28

clock-img

Anoniman

koko,bas mi je zao i to obadvojica bolesni......bit ce bolje abd....pusa za njih.
Mya,mila nebrini prati je i znas sta ti je ciniti kod tureuser posted image user posted image .....
I kod nas je bila tura 39user posted image citavu noc nisam spavala ni ja ni,on bilo me strah odma samse sjetila vas.....
ljubimo nasu medenu plesacicuuser posted image user posted image
Zaha,pa gdje ste vi snjeg vas zatrpo pa se nejavljateuser posted image da anel boce prima bolestan momak....
ljubimo curu nasuuser posted image user posted image

clock-img

14.12.2010, 21:55

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

ma jeste moja felix haman nas snijeg zatrpaouser posted image Esma nije ni malo odusevljena snijegom,gdje stane ne mice vise sa jednog mjesta,mi joj se fol sakrijemo ona u mjestu negoduje ali se ne pokreceuser posted image evo mi malo pusemo Anelu,da ga ne boli guza od bocauser posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

15.12.2010, 08:18

clock-img

mala86

pencil-img

2755

jutro svima user posted image

jelka stavljena,Leoncek odusevljen!jutros kleknuo ispred nje!poslije je jedno pola sata stajo ispred vristeci od radosti,jednu je kuglicu skinuo,nadam se da vise nece user posted image user posted image user posted image ,dok mu ne bude dosadno

kod nas snjega nema,pada nesto malo od hladnoce,a ja bi pravi user posted image

nadam se da su bolesne bebare bolje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

15.12.2010, 08:32

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Jutro i od nas.
Mi smo dobro spavali i evo ustali prije sat vremena pa sad trčimo po kući.
Felix ,dafri,koko,zaha hvala vam drage moje na podršci i lijepim riječimauser posted image user posted image user posted image user posted image
Zaha drug je dobar masallah,ljubi nam drugaricu našu:-)
PS:Mogle bi vala i kafu nekad popiti i dječicu sastaviti da se malo druže.user posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

15.12.2010, 08:42

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Joj, srculence, tek sad pročitah user posted image A, misa mu, nadam se da nije nista strasno. Ma, treba samo misliti pozitivno user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

15.12.2010, 08:52

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Mya
ma znam ja to sve ali đaba...Nadam se da će sve biti dobro.Jutros je otišla da vadi te markere...pa ćemo vidjeti šta dalje.Hvala ti mila punooouser posted image user posted image user posted image user posted image Kako nam je princeza jutros?Ima li ture?Nadamo se da nema.Ljubi je jednom od nas dvojeuser posted image .

mala86 e nek nam se dječak obradovao.Nadati se da će ukrasi biti svi na brojuuser posted image

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

15.12.2010, 11:40

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

a joj pa šta je ovo samo neke tužne vijesti jutros pročita ja,baš mi je žao dječice bolesne nadam se da će što prije ozdraviti i mi smo malo prehlađeni nadam se da neće otići dalje,
srculence žao mi je da su te se baš dovezale te grozne stvari ,nadam se da će mamini nalazi biti dobri ,ljubi nam prijateljauser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

15.12.2010, 12:10

clock-img

Anoniman

pozdrav
Mi bili na boci anel je plakao,dusa moja upoznao ciku cim ga vidi place .....
Nos ga opasno zezi nista boljeuser posted image sad hropti,cas zacepljen cas pun...Kaslje mi,nezna izbaciti slajm.Kupila mu danas multivitaminski sirup sto nam je apotekarka preporucila.Dala  popio al se toliko zakasljo valjda slatko,on pun u grlu slajma mislila sam da ce povratiti kako me bio prepo sav poplavio od kasljauser posted image i nepovrati a da je bogdom izbvacio bi to iz sebe......sto ga muci......
Pusa svima cuvajte djecu.....van je uzas zima brr...

clock-img

15.12.2010, 12:11

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: zaha

ma jeste moja felix haman nas snijeg zatrpaouser posted image Esma nije ni malo odusevljena snijegom,gdje stane ne mice vise sa jednog mjesta,mi joj se fol sakrijemo ona u mjestu negoduje ali se ne pokreceuser posted image evo mi malo pusemo Anelu,da ga ne boli guza od bocauser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ista anel boji se i on snijega,place nece da mrdne s mjesta....

clock-img

15.12.2010, 12:45

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Srculence, drzim fige da nalazi tvoje mame budu negativni...
bit ce, bit ce... moraju...
A ti nam se nemoj puno brinuti, uci i ljubi Dinu...to su ti dva zadatka za danasuser posted image user posted image user posted image

Moja bebara jos pomalo kaslje, ali imali smo relativno mirnu noc...
dva dana smo zatvorene u kuci i ispijamo cajeve...

Moram se pokrenuti jer u suprotnom ostadose mi djeca bez paketicauser posted image
ali mi se nikako ne izlazi na ovaj minus...brrrr...brrrr...user posted image

Puse za sve slinave nosice...tople i hladne rucice i nozice...user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

15.12.2010, 17:28

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Srculence, koliko se čekaju nalazi?

Mi smo danas super user posted image Nismo imali temp. user posted image

Jest da sam još lagano izvan sebe...stlno pipkanje me izludi user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

15.12.2010, 17:35

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Ljubimo nasu generaciji i saljemo im puno toplih zagrljaja da brzo ozdrave

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

15.12.2010, 17:52

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Hvala Bogu pa je Minjica dobrouser posted image user posted image user posted image

A mamini strahovi su "mamino profesionale deformacionale"user posted image user posted image user posted image

Moj "stari dedo"user posted image user posted image user posted image  kaslje kao velika...
tj. iskasljava...i jos napravi facu i kao da pljuje...
smijesna je pravo, a ja sretna sto trci po kuci i nema tureuser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

15.12.2010, 18:07

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

Jest da sam još lagano izvan sebe...stlno pipkanje me izludi

i to neće proći ja sam i sad ko luda što se toga tiče svako malo mi se čini da je topal pa mu mjerim temp,nekad i po dva put u danuuser posted image ako nastavim ovako prolupat ću

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

15.12.2010, 19:41

clock-img

Anoniman

drago mi je da M.nema tureuser posted image user posted image user posted image anel je dobro sem sto kuburimo s nosicem,zaspo mi oko 7.bit ce veceras kod nas selo veselouser posted image user posted image sta cu morao je zaspat danas ni 1.sat nije spavao,nehoran nervozan,nista nece i naravno da sam ocekivala da ce zaspat.Jednom me jos tako zezno pa je jedva uvecer zaspo oko jedan.

clock-img

15.12.2010, 19:50

clock-img

Honey3

pencil-img

3035

pozzzzz:))))))vidim danas nam je raja ko malo bolje,ljubimo ih sve redomuser posted image user posted image user posted image user posted image a Anelko dusa nasa draga jos bocike prima,da nam je blize mi bi ga malo mazile da nam prije ozdraviuser posted image srculence neda nam se sa tom kafom,kad smo mi na bb vi niste i obratnouser posted image hocete li na rr podjelu paketica,mi idemo pa da se djeca malo druzuuser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

clock-img

15.12.2010, 19:56

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

ajde felix super da ste bolje još da taj nosić sredi se i da prestanete s bocama i superićka,nego de mi recite kako vi dajete onaj pekmez od jabuka djeci (neko je reko da je dobro za željezo)dobili smo domaći pa bi mu davala sad kad smo prestali sa sirupom    

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

clock-img

15.12.2010, 20:06

clock-img

Anoniman

mila dajem ja pekmez anelu.Pa naspem u solju malkice vode i stavim kasikicu pekmeza izmuckam,izmjesam to i onda na kasiku dam tako,skoro svako jutrouser posted image
Zaha,pubimo nasuuser posted image user posted image curu......znamo mi da bi,nas ona pazilauser posted image
Anel je usto al je sav nervozan jojjj,nikako mi nije dobro ......Valjda ce boce pomoc nekad cak,znam sumnjat u njihuser posted image user posted image neznam......Bas se bojim,nesto nije mi dugo bio ovako bolestan i nahladjen.....bas je fasovo dobru nahladu!!!
Jos mi danas sestra rece na boci.kao nemoj ga van izvoditi pa reko nisam luda,nisam ni mislila vidim da je hladno jos nahladjen.
Nije kaze dobro ovo vrijeme nikako da djeca budu na vani nikako......

clock-img

15.12.2010, 21:16

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

hvala ti draga ,tako ću onda i ja...a joj pa baš mi je žao znam kako ti je mi mame smo uvik u nekoj brigi,nadam se da će pomoći te boce i da će nam prijatelj brzo opet biti onaj nasnijani i nestašni dječak koji zeza svoju mamu malim nestašlucima svojim....
ja danas uzela u ljekarni onaj mucoplant balzam od Dr.theissa što se umasira u prsa i leđa i olakšava disanje i mogu ti reći da je dobar ,možda da i ti probaš da mu malo i s tim olakšaš

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

clock-img

15.12.2010, 22:02

clock-img

mala86

pencil-img

2755

vece svima user posted image

felix sta je sa Anelkom,jel jos spava?nadam se da se nece budit do ujutro user posted image
drago mi je da ide na bolje,proci ce i nosic,nije to strasno user posted image user posted image user posted image

moj malac spava od 8,idem i ja sad,odspavala s njim popodne pa sam sva nikakva,umjesto suprotno user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

clock-img

16.12.2010, 00:00

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

vece..user posted image
i  mene  nema  danima,  kad tamo  sve  smrcavo  i  pod  turom..ali hladno  je  i  virusi  haraju....
bebare  nase  male  ozdravite  nam s to  prije
felix-  da  boce  sto  prije   pomognu
mya  -  ne vratila  se  vise  nikad  tura
apotekarko-  jeli nam  frend  dobro

sta  da  vam  kazem,  ja s am  malo  bolje..ali  me  od  silnih  antibiotika  uhvatila sad  gljivicna  infekcija  na sve  rupeuser posted image ---pa s ad  opet treba  lijeciti....na  poslu  jos  guzva...spremamo  se  za  djeciji  sajam-zimski  grad..i  skoro  sve  spremno  , a   andrej  mi  je  bio  zdrav  cak  12  dana...tek  sto je  posao  u vrtic opet  je  ugvatio  nesto..vise  me  stid  i  pricati..  juce  nije  htio  jesti  u  vrticu,  a  inace  sve  mete, i  manje je  jeo   koji dan  prije  i  neckao  se,  jucer  iz  vrtica  kuci..meni  sumnjiv  nesto  ..poceo  kasljati  i  snioc  blaga  tura  oko  38..odmah  mi  se  smrklo..samo  da opet  ne  ide  na  40...i  opet  ne ide  u vrtic, danas  nije  imao  turu..ali  kaslje..pa  sam uvela  sve  lijekove   domace..i  cak    sam  mu  uspjela  uhvatiti  urin  za  urinokulturu  caj  2  jutra..jos  samo  da sutra  uspijem,  inace  sam  imala  promasaja  cijeli  tjedan  proisli..ali  bar  sam  klucu  u  priliku  sredila  i  sve okitila...sad  kuhanija  i  kolaci  idu..a  ako  uspijem  i  na  frizuru    vise  otici ;)))

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

16.12.2010, 08:08

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Jutro svima.Ja da se kratko javim.
Dino spava još a ja poranila.Mama jučer bila i izvadila nalaze samo za dvije stavke i to će biti gotovo do petka a ima još dvije koje se moraju platiti jer oni gore na koševu nemaju reagenasa...tako da evo jutros idemo privatno to uraditi...Reziltati kod privatnika će biti za 2 sata gotovi...Uhvatio me neki strah..nisam skoro nikako spavala.
Izvinite što vas smaram i što idem OT.user posted image
marinči,tajra mya jedan veliki user posted image .Svim bolesnim bebarama  želimo da što prije ozdrave i budu vesele.Pusa od nas pa se tipkamo.

clock-img

16.12.2010, 08:29

clock-img

mala86

pencil-img

2755

srculence bas mi je zao zbog tvoje mame,ali nadam se da ce biti dobro i da ce razultati biti ok,nemoj se brinut user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img