IZVORNA PORUKA: leona81
IZVORNA PORUKA: Lady26
IZVORNA PORUKA: leona81
spava mali a napreduje ludilo...pod cijelu noc na pocetku se podrazumijevalo 5-6 sati pa jede ujutru a za jedno mjesec je spavao bas cijelu noc. mladji je 11 mjeseci od moje M a ima 3,5 kg vise;) iskljucivo dojio 6 mj
Jel znamo o kome pricas
?
aha...sretnica prava
e tako sma ja imala jednu komšinicu čija je beba isključivo dojila 6 mjeseci, spavala cijelu noć...napredovala po 2 kg mjesečno...ja pala u deprsiju kad sma joj dijete vidjle rodila se 15 dnaa prije moje farah...
al hajd...
odmeja tom djetetu na drugi rođendan, moja farah je prestigla...i visočija i deblja...
meni fakat bi čudno...al šutim...
kad njena svekrva komentariše...bogami kkao joj ukide aptamil dijete ozajfilo...
reko kakav aptamil...zar ona nju još uvijek ne doji...
jer kad sma ja prestala dojiti farah sa 15 mjeseci jer nisma mogla ići na posao bez trunke sna i odmora ona meni kaže '' ja svoju bpgam ima do škole d adojim'' reko de Mero vala ja više ne mogu...
i eto ti napredka...dijete bilo na aptamilu
smao ne znam što me pegla 2 godine sram je bilo
vještice...zaboravila sma dodati u toj našoj sobi i Lea spava ispod kreveta doduše...al spava i ona...sve ove godine