IZVORNA PORUKA: vjestica
ne znam za te tabletice, znam da mojoj od hrane zavisi hoće li joj smrditi iz usta ili ne (od one jeftine joj smrdi, od rojal canin ne)
a komšinicu bolje da ne komentarišem
srećom pa se ne opterećujem takvim stvarima, nit znam koliko mi je cura dobila mjesečno u početku, nit znma koliko sad ima kila (vagamo je samo kad ide na vakcinu, sad treba primiti mpr pa će je valjda sad vagati)
što reče jedan ljekar - ja bih izbacio vage iz ped. ordinacijia, po bebi odamh vidiš da fino napreduje, a ne po vagi
e ja nisma izbacila vagu iz ordinacije...al jesam ''zagnjala'' brižnu tetku jednom vagom iiz svoje kuće...
sine došla mi 10 dana nakon porda i uzem mi dijete i stade na vagu s ajom...pa onda ostavi bebu pa bez nje...pa račuan razliku...
kaže slabo bogami slabo
jel reko slabo...
e eto ti vaga i vozi odakle si došla...pa s epovazdan vagaj...a moje dijete još jednom na vau staviš iam o glavu d ati je oluopam...
kaže ti si u postporođajnoj depresiji ja sma o tome čitala...
ma rek ako te spucam vagom u glavu ovako depresivan čuće s ei u avazu
trebam li reći da se niko više nikada kdo nas nije izvagao
a hrana...ma nije...mi njoj krekre pedigre i konzerve uzimamo godinama...i to krekere one baby ....
ma jednom smo dobili te tabletice al mora veternu za njih