IZVORNA PORUKA: pocahontas
IZVORNA PORUKA: teacher75
lady, ma svi su muski iste kukavice
mm je samo jednom, prvi put usao sa mnom na vakcinu i naravno ja sam je drzala, poslije vise nikad nije htio uci, kaze ne moz je slusati kako place,vec ostane vani ispred DZ i pusi dok se ja borim
mm uvijek, ali skoro uvijek ide skupa samnom na vakcine i preglede u DZ..mi to svi zajednički obavljamo, nekako tempiramo to kada mozemo oboje zbog posla...Rafi se nekad derao, nekad samo malo, ali čuj ne može da ga sluša
pih...hahahaha..niđe veze...pa nek se onda odmah odseli
jer i šta ćemo kada se kući počne dernjati kada padne i lupi se i tako to
apropo tih musko-ženskih odnosa, priča mi teta nedavno u parku izvela Rafija i Rafi hoće od neke starije curice da uzme njena kolica sa bebom ćelom da ih vozi i gura...i teta kaže Rafiju u stilu, šta ce ti to, ti si dječak, a mala teti:"pa šta to ima veze, i moj tata gura kolica sa mojim malim bracom kada idemo u šetnju"..
živjela emancipacija
i naše male pametne curice!
lijepo kad tvoj hoce,moj nece da udje kod dr i ne mogu ga natjerati, a inace ima fobiju od dr, znam kad je i on bolestan da izbjegava, a sto se tice kolica, nemamo tih problema, kad smo zajedno on ih gura, mada smo cesce u setnji lana i ja same jer on ne voli da seta, a ja volim

promijeni pelene bez problema, mada je ne zna oprati, obrise je vlaznim maramicama

izvede je nekad na kafu, on nece u setnju ali je izvede na kafu kad hocu malo da odmorim, ne radi bas kucne poslove, ali majstore nisam nikada vidjela od kako sam se udala, plocice i laminat je sam postavio, kuhinju i kupatilo,skoro sve instalacije u stanu, sam pravio americke plakare, krecio,hoce sad sam da nam napravi bracni krevet, itd...