cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

28.10.2010, 11:08

clock-img

Anoniman

mya,hanice nadam se da su vam djeca danas boljeuser posted image apotekarko jesil bila kod ped.???
Kako je drug......
Hanice,.nece ni A.da jede uzadnje vrijeme slabo skrozuser posted image ja jedva ga nahranim sreca pa jedino flasu pije .....
Inace nece da sjedi ,kad jede a nesto mi okrece glavu tam -vam kad ga hranim i hoce i nece da jede a cekam da bas ogladni al dzaba
Spavanje grozno sinoc zaspo u 21.budio se u 1.plakajuci al bas plakajuci napravila flasu popio i zaspo jedva opt u pola 8 budi se place gladanuser posted image dam flasu popio i zaspo do 9.

clock-img

28.10.2010, 12:27

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Dobar dan.user posted image

Mi smo danas,hvala Bogu,naspavani.Sinoc se probudila u 21 i bila buna do 1:30 ali je lako zaspala,nije plakala,ma super...cak se nije nu budila u toku noci,ustala u pola 11 i cinimi se da ce sad ponovo zaspati.
Nije ona bolesna hB,to sam ja bezze predpostavila posto je bila nervozna a neznam razlog.user posted image
U martu je bila bolesna,imala upalu grla,i od tada hvala Bogu 100X user posted image  je bas zdrava.Jedini problem je sto skoro nista nece da jede.(kad kazem nista mislim na voce,povrce,meso a ne na slatkise,sokove i ostale gluposti)
Mya nadam se a je cura danas bolje.user posted image
Pusa svima.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

28.10.2010, 14:09

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

pozz
vidim ima puno prehlada i bolesni bebica pa im svima želimo da što prije ozdrave i da opet gnjave svoje mamiceuser posted image
Hannice i mi smo noćas imali čudnu noć sa puno buđenja i stalno je nešto zaplakivo neznam što al ja to uvjek pripišem zubićima
ja otkako je Matej prohodo hodam iza njga i čekam kad će pasti da ga ulovim ,ma ko luda sam al baš me strah da ne padne i nikako da se opustim i pustim djete na miru,ajd valjda dođem pametiuser posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

28.10.2010, 14:27

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Draga marinci bit ce udaraca svakako,moja Hana je jedno vrijeme bila sva u modricama.Cim se ja okrenem ona udari u nesto,jednom sam joj malo pudera stavila na lice kad smo isli vani,bila me sramota izac vani,kontam da ce neko pomislit da nema ni mamu ni babu.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

28.10.2010, 14:38

clock-img

mamin_zivot

pencil-img

377

Pozzdrav svim aktivnim mamama!!!!
Dajte mi pomozite naci temu vezanu za tutu,kako nauciti itd itd nasla sam jednu ali nema puno postova i nije duuuuuuuuuuuuugggggggooooooo koristena?!

16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!!
01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina.
Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**

clock-img

28.10.2010, 14:42

clock-img

mojbebac

pencil-img

885

konacno da vam se javimo ....nije nas bilo 10 dana jer smo bili u haosu ...sve nma se sastalo ...ne dao bog vise ....
Anja mi je bila jako bolesna, kasalj, pa joj se nakupio slajm, kreten od dr - a nam konstatuje bronhitis pa upalu pluca.... sreca pa je mm bio priseban pa je odvedemo kod drugog dr, koji konstatuje da je sve jaka prehlada, upaljeno grlo, i da smo je zapustili jer nismo uspjeli da joj dajemo sirup kako treba ..... pri tom je 14 - og dobila vakcinu, pa i od nje reakcija tj. nervoza, a zubi krenuli .... 5 - 6 dana maltene nista nije jela, srecom samo da je pila dosta tecnosti, i skoro da je sve ispovracala taj slajm .... ma pakao mi je bio ..... hb sad je sve ok, cici je dobro...naucili smo kako da joj dajemo sirup i sada je sve ok ..... a 11 - og dana od prijema one vakcine je bila tako nervozna da je to strasno, ja to nisam dozivjela nikada od nje, udarala me, cupala, vristala, ma haos ..... samo nek je sve iza nas ...... nadam se da su svi dobro i da je sve ok, dok malo upratimo sta se desava!!!! pozdravljamo vas sve puno......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

clock-img

28.10.2010, 14:43

clock-img

chuci

pencil-img

804

IZVORNA PORUKA: mamin_zivot

Dajte mi pomozite naci temu vezanu za tutu,kako nauciti itd itd nasla sam jednu ali nema puno postova i nije duuuuuuuuuuuuugggggggooooooo koristena?!

evo je
http://www.ringeraja.ba/forum/m_100/mpage_35/key_/tm.htm

prije par dana je bila aktivna

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

clock-img

28.10.2010, 14:44

clock-img

snijeg

pencil-img

754

IZVORNA PORUKA: mamin_zivot

Evo je user posted image
KLIK

"Počinje na svijetu da biva previše bučno i fabrično, premalo ima duhovnog spokojstva."

Dostojevski

clock-img

28.10.2010, 14:45

clock-img

mojbebac

pencil-img

885

http://www.ringeraja.ba/forum/m_100/mpage_35/key_/tm.htm

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

clock-img

28.10.2010, 14:48

clock-img

megi

pencil-img

935

pozzz

vidim djeca su nam nervozna, slabo jedu, ma to je njima njesto generacijski garant user posted image user posted image
adna jede ali sama, ne zeli da joj iko daje, pa sta cemo pustimo je pa koliko pojede, samo sto je pocela da odbija voce koje je prije jela pa je sad varakam da bar nesto vocno unese
felix ma jel to anels spavao od 1 do pola 8 ujutro
uh pa to je sedam sati sna u komadu, ma da je meni
adna sinoc zaspala oko 10, pa budjenje oko 11, pa oko 1, pa oko pola 4 dam joj sirup, onda oko pola 6, pa na noge lagane u 8, bas smo imali tesku noc, mislim trzajucuuser posted image
ajd valjda ce nocas biti bolje
marinci ma bice udaraca koliko god ih mi pazili, a i adni noge budu pune modrica ko da je fudbaleruser posted image
imaju li vasa djeca fazu penjanja po igrackama, mojoj nema nista draze nego prevsrnuti neku igracku pa se popeti na nju, ili na zdjelu ili na bilo sto sto nije sigurnouser posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

28.10.2010, 15:23

clock-img

mamin_zivot

pencil-img

377

Divne ste, hvala vam drage moje!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

16.06.2009.-14:55 rodio se nas sin, najljepsa i najveca radost nasa!!!
01.01.2011.-15:45 rodila se princeza mamina.
Druga radost jeste, ali ne i manje vrijedna od prve. :**

clock-img

28.10.2010, 18:06

clock-img

dafri

pencil-img

1097

pozz
ljubimo bolesne drugare da što prije ozdraveuser posted image
megi moja se već odavno penje na sve i to joj je omiljena zabava,

moja zadnjih dana pravi scenu ujutro kada idemo teti,neće da ide ,plače
isto se ponavlja i kada dođemo po nju samo što tada neće da ide od tete,zagrli je i nema šanse da ide sa nama
užas ju je presvući,čini mi se sve gore, posebno ujutro a naravno uvijek žurimo
postala je prava brbljivica,non stop priča i još uvijek je strašno nemirna osim kada spavauser posted image user posted image a to je još uvijek za pet

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

clock-img

28.10.2010, 18:18

clock-img

Anoniman

pozdrav,da vas malo virnem.A.zaspo umoran bio pa sam lego.
Inace sve je dobro samo hoda,brblja nesto na svoj jezik bas je smjesanuser posted image
Marinci,pusti djete ako sam zna hodat nemas potrebe trcat za njim vec je sigurno sve coskove upoznouser posted image polako ce on nebrini.
Megi A.kad spava samnom taj bi mogao da citavu noc se nebudi vjeruj posto ja pokusavam da ga naucim na krevetac eh,tad se budi .....
Kod mene je presao oko pola 1.i spavao je do pola 8.nije se budio mada se nesto komesao,i kmeco u par navrata valjda sanajo nesto ruzno.Kad ga zagrilim i kazem kao sss,evo mama .....on usuti.....

clock-img

28.10.2010, 18:27

clock-img

chuci

pencil-img

804

pozz svim bebicama
bolesnim želimo da što prije ozdrave, zdravima da takvi i ostanu user posted image

marinčii čuvaj ti njega da ne padne, jer kad padnu onda poslije neće da hodaju. eno moja nije pala, nego sam ja pala noseći nju, i ona se pri tome u nogicu udarila, ali nije htjela par dana da se oslanja na nogicu, pa je onda hramala par dana, evo sad hB fino opet hoda i trči. ali bolje spriječiti nego liječiti. čuvaj ga dok se fino ne ustabili.

clock-img

28.10.2010, 18:29

clock-img

Anoniman

pa ako je stabilan nema potrebe da trci za njim,ja sam za A.hodala par dana dok nije ustabilio hodanje ispocetka je sve isao trceciuser posted image nije znao polako.Ako M.ide normalno polako i hoce da hoda pusti djeteuser posted image user posted image ......neka se oslobadja pomalo....

clock-img

28.10.2010, 20:52

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Minjica je danas imala knvulzije od visoke temperature.

Trenutno je na intenzivnoj i ne moge biti s njom, ali sutra će je prebaciti na pedijatriju pa ću i ja ići gore da budem s njom koliko treba.

Stanje joj je OK, nema posljedica, nalazi uredni.

Danas smo mm i ja bukvalno prošli pakao.

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

28.10.2010, 20:57

clock-img

Meri29

pencil-img

1045

user posted image user posted image user posted image user posted image Tako mi je zao, nedavno se to isto desilo malom od moje rodice i kuma tako da tacno znam kroz sta su sve prosli user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

28.10.2010, 21:02

clock-img

dafri

pencil-img

1097

Mya žao mi jeuser posted image pusa Minjici da što prije ozdravi

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Trenutno je na intenzivnoj i ne moge biti s njom, ali sutra će je prebaciti na pedijatriju pa ću i ja ići gore da budem s njom koliko treba.

user posted image user posted image Jest mi zao pa sto,kako .......joj boze dusa draga bas je nista nemoze zaobici ......uz tebe sam mila ,nemoj se sekirati bit ce ona dobro abd.....
ljubim teuser posted image user posted image user posted image
bas citav dan mislim na vas Bogami kontam,kako li je dal je bolje......
lutka moja mala,,,,,......

clock-img

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

vece drage moje
od srca zelim svim bebama da sto prije ozdrave
mi smo hb super spavamo po cijelu noc
u mene ibrahim sve jede nista on ne odbija tako je slatko hran nemam problema sa njim sto se toga tice

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

28.10.2010, 21:03

clock-img

niki83

pencil-img

2113

Joj duse drage...tako mi je zao!!! user posted image user posted image user posted image
Minje a i vas, joj draga Mya sigurno se osjecas slabo,a li please budi jaka zbog svoje djevojcice, eto hvala Bogu sve je dobro i proslo, saljemo vam puuuuuno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

N&N

clock-img

28.10.2010, 21:23

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Mya, user posted image user posted image user posted image

nemam rijeci....

puno mi je zao, ali i drago sto nema posljedica....

Zelim da se sto prije zagrlite...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

28.10.2010, 21:29

clock-img

Anoniman

dusa draga jojjjjjjj kako me toga strahuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mya sve isto se dogadjalo mojoj sestricni i poslije pregleda kod onog dr. iz Splita sto sam ti vec spominjala evo njoj su sad 4 godine i nikad vise nije bila bolesna..

clock-img

28.10.2010, 21:35

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Hvala vam, mile moje user posted image

Sad sam zvala intenzivnu. Kažu da je mirna, temperatura u padu i još je na infuziji. Prijateljica poznaje djevojku koja je večeras tamo noćna pa sam uzela njen broj da je kasnije opet nazovem...

A, ja, evo me s teme na temu, kao čitam, a ništa mi u glavu ne ulazi....pokušavam mislim skrenuti, ali nešto mi ne ide...nemam niti jednu tabletu za smirenje da je popijem da probam bar malo dospavati...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

28.10.2010, 21:42

clock-img

Meri29

pencil-img

1045

Kako da skrenes misli, mama je mama... Uz tebe smo, neka ti bar to da malo snageuser posted image A ako hoces, ili ako ti zatreba kakav savjet iz prve ruke, mogu te povezati sa svojom rodicom, i kod njih, hvala Bogu nije bilo posljedica, ali taj strah i iskustvo je strasno za roditelje.

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Zadnji članci

article-img