Mya, dusice, uzasno mi je zao sto se Minjici to desava, dusa nasa mala, bit ce to sve dobro aBd, da nam sto prije ozdravi a vama veliki podrske.
28.10.2010, 22:00
R&T@
5982
Joj, draga Mya, sve ce to biti dobro, abd...
Mrzim ovo nase uredjenje bolnica u kojima razdvajaju mame od beba. Znam da je ona u dobrim rukama, ali glupo je preglupo da niste zajedno iako je u intezivnoj...
Ali brzo ce noc proci...
Ja sam nesto vrlo slicno prosla 18.9.2006. sa Tajrom i taj strah ne bih pozeljela ni najvecem neprijatelju...
28.10.2010, 22:11
marinčii
4750
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Minjica je danas imala knvulzije od visoke temperature.
Trenutno je na intenzivnoj i ne moge biti s njom, ali sutra će je prebaciti na pedijatriju pa ću i ja ići gore da budem s njom koliko treba.
Stanje joj je OK, nema posljedica, nalazi uredni.
Danas smo mm i ja bukvalno prošli pakao.
mya draga točno znam kako ti je i mi smo to prošli ljetos bili 8 dana u bolnici hvala bogu prošlo je bez posljedica al ja i sada M svaki dan mjerim temp,i svako malo ga pipkam nikako ne mogu da se opustim ,duša mala draga ljubi mi je puno i čuvaj da nam što prije ozdravi i vrati se kući
28.10.2010, 22:13
Anoniman
Da si bogdom uzela apaurina da se malo smiris i odmoris,mila. Bit ce sutra bolje znam da ce ti noc biti duga i teska al proce abd....sutra si vec s njom mila
28.10.2010, 22:38
iv@ncica
2115
mya draga- tako mi je zao sto to prolazite..mi smo isto tako imali ovaj vikend tako visoku temp. koja se nije d ala skinuti..bas sam ti pisala na temi o temperaturi gdsje si se javljala..i mene je bilo strah fraza, jer smo imali slucajeva u obitelji..tako da sam bas se sekirala..ali HB sve je nekako proslo...drago mi je da su nalazi u redu..i dobro je da je na priomatranju kod njih..smao sto je sugav ustroj da se beba razdvoji od majke, ja zivota mi ne bih izasla iz bolnice taman da me izbace, ali znam da to tako ne ide i da je oni valjda znaju sto rade..drzi se draga i krkni nesto pa taman i casicu vina da te opusti i uspava...javljaj kao se to desilo i kako je izgledalo..te sve novosti..uz tebe smo
Kod nas je stanje bolje..mm se dobro oporavlja..andrej bio dobar u vrticu..cak jutros nije plakao kad sam ga ostavila ...pa sam ih kako je suncan a hladan i burovit dan htjela malo negdje izvesti..pa kontam kod sveki koji su od nas 30 minuta voznje...no na putu radovi na Andrej ne posnosi voznju pa mi sve ispovracao u oba smijera, a mm onako zavijene ruke i ne bas pokretan sve mi ga sad boli ..a eto sami su htjeli da ih vodim..no obojica su i nakon te male muke bili bas veseli..a andrej skakao i igrao se...pa klad smo dosli kuci opet sve povratio i po meni i po svemu i samo produzio u stan i poceo se igrati..i mislim da je povratio imonaj slajm koji nas odavno muci usput....oh muko moja stalno nesto..na poslu mi klinci osvojili glavne nagrade na jednom natjecaju i dobili cak i novaca..pa s am bas hepi i zbog truda i rada i tu
28.10.2010, 22:39
Mya_81 RR
5531
Joj, Marinčii, sjetila sam se vas odmah...znam da si pisala o tome... A što ste bili toliko u bolnici?
Ja sam sad dobila porukicu od sestre koja je noćna. Kaže da je sad mirna i da spava. Tura je 37,6. Da joj se curica smijala kad joj je govorila da je lijepa Uglavnom, sve je OK
28.10.2010, 22:40
iv@ncica
2115
izdrzi draga noc..pa sutra sojoj curi..i nek nam sto prije ozdravi i sve to prođe :)
28.10.2010, 22:40
Anoniman
dusa nasa vesela brzo ce ona nama da ozdravi abd. Ocesli moc sutra biti snjom stalno?
28.10.2010, 22:43
Hanady RR
18727
Trenutno je na intenzivnoj i ne moge biti s njom, ali sutra će je prebaciti na pedijatriju pa ću i ja ići gore da budem s njom koliko treba.
jako jako
28.10.2010, 22:49
Anoniman
Mya baš mi je žao malene , jesil davala čepiće?
28.10.2010, 22:50
new mama
2578
Mya bas mi je zao curice ,zelim joj brz oporavak,a tebi mila veliki
< Poruku je uredio new mama -- 28.10.2010 22:53:45 >
28.10.2010, 22:51
myb@by
1644
, jako mi je žao. Mogu misliti kako si se prepala i kako s eosjećaš
28.10.2010, 23:03
Anoniman
Joj draga Mya ...jadno pile...ljubi je puno...puno
ja kad ovako nesto se desi i kad citam sva pretrnem
28.10.2010, 23:14
Anoniman
Joj, Marinčii, sjetila sam se vas odmah...znam da si pisala o tome... A što ste bili toliko u bolnici?
Ja sam sad dobila porukicu od sestre koja je noćna. Kaže da je sad mirna i da spava. Tura je 37,6. Da joj se curica smijala kad joj je govorila da je lijepa Uglavnom, sve je OK
hej draga... kad sam vidjela zbog cega je drugarica u bolnici, sva sam pretrnula vjeruj mi... zao mi je sto je i vas to zadesilo, a znam odlicno kako se osjecas jer sam sve to prosla... nadam se samo i iskreno zelim drugarici da ne bude nikakvih posljedica i da drugarica sto prije dodje kuci i da se to nikada vise ne ponovi... ljubi je puno kad budes s njom, puuuuno od mene i Naneta i Binkice... a i tebe draga ljubimo puno, ne sikiraj se bice sve ok.. ako ti treba sta oko toga samo javni
28.10.2010, 23:16
Apotekarka
3918
Bas sam se sokirala za Minjicu,misa mu,budite hrabre bit ce to ok,princeza ce ubrzo biti s va,ma... E mi jos kasljemo i nos nas nocas budio ali danas je cio dan manje kasljao i manje je nosic curio i to je meni najdraze danas je najbolje jeo,popio jutros mlijeko,pa bananu pojeo,nije htio doruckovati pa opet mlijeko popio...kad je ustao ruckio je fino krompiric,mamin ktruh,piletine,paradajza i kupusa,pojeo 2 mandarine,onda veceras pojeo dosta tetkinog rizota,nara malo,izmedju sokici od cvekle i cajevi...Ukljucila sam mu bisolex špricekat cu jos koji dan,kontam da je nedo Bog upala pluca imao bi temp,lezao i ne bi bio nagodan....Valjda ce mi ozdraviti
28.10.2010, 23:16
amela2208
3060
Mya_80 bas mı je zao za malu curıcu Zelimo vam sto brze ozdravljenje i da nam se javıte sa lıjepım vıjestıma
29.10.2010, 02:33
Ella_H
1264
Mya sretno s maleckom i sto prije da ozdravi :( nadam se da ce sto prije izaci iz bolnice a znam da je tebi najgore majka je majka , cuvaj se odmori i bit ce sve ok. Mi se isto borimo meni se sinoc nesvjestilo od iscrpljenosti neke. Ljubimo vas sve puuuunoooo, puuuuuuuuno, puuuuuuuuuno.
29.10.2010, 07:26
chuci
804
mya nadam se da će bebara što prije ozdraviti
29.10.2010, 09:03
mojbebac
885
Mya draga bas mi je zao cure .....nadam se da je dobro, da je sve ok .....bice Vam lakse danas kad budete zajedno .....ljubimo Vas i uz Vas smo !!!!
29.10.2010, 09:21
megi
935
Mya draga puno za tebe i Minjicu nadam se da je danas vec bolje i da ste zajedno
29.10.2010, 09:43
Anoniman
mya nadam se da ste danas zajedno a jeste sigruno mislimo na vas. Mi smo sinoc zaspali tacno u 12. zato sto je juce zaspo u 6 i spavao do 7.znala sam da nece prije 12.zaspat al nema veze ja bila horna pa mi nije smetalo. Budio se tek oko 6.jest i sad spava. Ja sam imala lude snove cudo ih neimala kad sam jela u 11.sati necu vise nikad jest kasno,onda samo sanjam svasta.
29.10.2010, 09:48
bebana27
1642
ima li informacija da li se je Mya javila kako je mala princeza? mi smo super ibrahim sve jede spava za sad hb nismo bolesni a jos svaki dan smo vani setamo
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
29.10.2010, 09:50
Anoniman
joj bebana mene nesto strah izvest ga van sunce sja a zrak ko led hladan....neznam nisam pametna a tako,mu dosadilo u kuci.Juce smo bli 5min.samo a on veseo ma opisat nemogu ,te dragosti ko cuko s lanca nezna gdje ide.... Cim kazem ajmo,ja i anel pa pa on odma trci nosi kapicu i vice pa pa ....
29.10.2010, 10:14
marinčii
4750
ma on je imo taj dan ne baš veliku temp,i dala mu sirup i spala mu i sve super on se igro bio vesel i onda odjednom ,sreća ja nisam bila sama nego sa svekrvom jer je mm radio noćnu a nas po noći zakačilo kad smo došli u hitnu izmjerili mu 40,5 temp,ma on imo 5 dana temp nikako je oborit a svi nalazi uredni al mokraču uvatili tek treći dan da bi se ispostavilo da ima bakteriju i upalu mokračni kanala dok je krenula terpija i počela dječlovat mi ostali cijeli tjedan u bolnici ,ma grozno i što reče tajra ne bi to poželila ni najgorem neprijatelju,
29.10.2010, 10:20
rose 87
1427
jutro,da vas i mi pozdravimo mya i ovdje ti saljemo puno puno i ljubimo djevojcicu i mi volimo ici vani,cim ga spremam on se smije i mase rukicom pa pa ,ali mi se cini puno hladno pa nismo izlazili par dana