Mya draga drži se Nasa rukica je bolje,al i dalje previjanje i u srijedu kontrola pa se nadam da ce mu vise skinut zavoj jer se koža bas lijepo obnovila,samo na jednom malom djelicu jos uvijek rana pa valjda zbog toga ne smiju jos odmotat.
29.10.2010, 10:25
Anoniman
Mya draga drži se Nasa rukica je bolje,al i dalje previjanje i u srijedu kontrola pa se nadam da ce mu vise skinut zavoj jer se koža bas lijepo obnovila,samo na jednom malom djelicu jos uvijek rana pa valjda zbog toga ne smiju jos odmotat.
29.10.2010, 10:31
chuci
804
jel me može neka od dobrih žena uputiti na temu na kojoj je neki dan bila rasprava o tome gdje ima kupiti termo pantalona za bebe.
29.10.2010, 10:34
bebana27
1642
rado bi ali nisam u toku jer ja ti ovdje nista ne kupujem za bebu mi sve dobivamo iz austrije
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
29.10.2010, 10:39
Mya_81 RR
5531
Samo da vas pozdravim...uskoro idemo u bolnicu i pretpostavljam da se nećemo tipkati nekoliko dana...
Čuvajte mi se i ljubimo vas sve redom
I hvala na divnim riječima
29.10.2010, 10:43
bebana27
1642
sretno draga ljubi nam minjicu
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
29.10.2010, 10:47
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: chuci
jel me može neka od dobrih žena uputiti na temu na kojoj je neki dan bila rasprava o tome gdje ima kupiti termo pantalona za bebe.
< Poruku je uredio Hanady RR -- 29.10.2010 10:51:59 >
29.10.2010, 10:50
marinčii
4750
mya sretno i čuvaj nam Minjicu ,ljube je mama i Matej
29.10.2010, 10:57
chuci
804
hvala hanady
29.10.2010, 15:47
Anoniman
mya,sretno mila da nam brzo dodjete kuci falit cete nam:-) Mi smo bili vani,malo setali zbundala ga i izasli mada je zrak leden al ima lijepog sunca pa smo iskoristili vrijeme. Zaspo je pile moje pametno mama popila kaficu sjedim cekam da ustane pa cemo opet,mozda malo izac u bastu ispred kuce . Mada strah me ovog ledenog zraka al,nece mu valjda nista biti Marinci,sta ima kod vas citam bas nije vam bilo lako dusa draga bas ste se ispatili u boln.neponovilo se vise. Trcisli i sad za M. Mozel on,ici sam hodat jel ustabilio hodanje ??? Jedel,kako spava s vama ili u krevetcu?? A.ce samnom haman spavat dok,nepodje u skolu ma zao mi ga nesto iskreno stavljat u krevet kad se stalno,stalno otkrijeva .Sve i da spava u krevetu morala bi ga viriti svaka dva sata da ga,pokrijevam i opet nisam nista dobila!!!!! Dok,samnom spava prespava noc s jednim budjenjem samo. Pred jutro je buncao izasna vice brmmmm brmmmm ja gledam u djete i smijem se ej,reko anele dokleli si dosao s brmmm
29.10.2010, 16:17
marinčii
4750
hej felix draga e da ne volim se toga ni sjećati što kažeš ne ponovilo se nikad,a M sam hoda al još malo leluja i brzo hoda zapravo trči pa ga moram pratit u stopu al sve je sigurniji i bolji ,a jede dobro hvala bogu jučer čak i čokolade jeo ja se baš iznenadila,a spavanje uh šta reći spava i dalje s nama pa se vrti okreće čupa me neda se pokrit i sve tako al nek su živi i zdravi sve drugo će proć
29.10.2010, 16:57
Ella_H
1264
Poz zenice i bebice. Kod nas hladno hladno i ja cu morati malo van s djetetom nece se istopiti hehe, u ponedeljak aBd pocinjemo s vrticem, nekako sva sam nervozna ali dok se uhodam i ja Ljubimo sve bebice nase nema veze sto su nam porasle malo :)
29.10.2010, 19:00
Honey3
3035
dobra vam noc,evo nas malo ,nakon ihihi vremena ali nema veze pratimo vas Mya sretno vam,bas mi je zao sto vam se to izdesavalo cuvajte se i brzo se vratite mi smo danas isli na vakcinu,beba je primila u obje rukice i plakala je sad je dobro hvala Bogu,ture nema i super je raspolozena ljubimo vas sve
29.10.2010, 23:24
R&T@
5982
Vece, zenice... I djecica...i uspavana i budna...
Je li se ijedna cula s Myom?
30.10.2010, 11:58
dafri
1097
pozz, Mya nadam se da je Minja dobro i da ste zajedno Ella nadam se da ćete se brzo uhodati felix mi izlazimo svaki dan napolje bez obzira koliko je hladno,dobro se obučemo i pičimo,ne znam kako bismo izdržali s njom čitav dan u kući, i Una spava sa nama,u krevetiću se češće budi, ja radim i neda mi se sto puta ustajati a sa nama prespava noć bez buđenja osim za hapu
30.10.2010, 12:04
Anoniman
Una spava sa nama,u krevetiću se češće budi, ja radim i neda mi se sto puta ustajati a sa nama prespava noć bez buđenja osim za hapu
dobro je nismo jedini isto,ovako i kod nas kad spava samnom nebudi se sem jednom samo trazi flasu,a kad je u krevetcu budi se bezbroj puta i ja odustala. Bas,sinoč dodje jetrva i u prici ce kao gdje spava A.rekoh samnom a ona ce jao,pa sto ga ucis bla bla nebi ja tako ovo ono...reko suti molim te tvoj sin ima 5.god pa spava izmedju vas nemas mi sta reci nije kaze istina.A laze znam da je jednom nehotice rekla da spava s njim prebaci ga ko fol dok zaspi a on opet dodje neka mi nesoli pamet bezzz A.spava kad ustane abd.jede i idemo van .Mada mi se nesvidja rano zaspa oko 11.nece moc izdrazat do veceras opet,cemi zaspat u nevrijeme al sta cu ja. Spavali smo,dobro nemam sta o tome pisat dok samnom spava Kako li je,nam Minjica i Mya???Dal,se tko cuo s njima??
30.10.2010, 12:51
Hannica
2920
Ja sam tek procitala da nam je Minjica u bolnici,bas mi je zao,nadam se da je sad bolje i da ce uskoro izaci. Mi smo u martu bile u bolnici i znam da uslovi nisu bas idealni ali izdrzi se nekako. Cuvajte se ljepotice nase.
30.10.2010, 13:02
Anoniman
Ima li iko vijesti kako nam je Minja?
30.10.2010, 13:21
škorpija
6649
ee duša draga, pa bože dokad više i bolnica, ljubimo našu minju i želimo joj brz oporavak, a njenoj mami da se što manje sekira
mi smo jutro imali nezgodu, dok sam se oblačila ajdin je uzeo vješalicu za odjeću i onu kuku zabio sebi ispod jezika, e belaja on vuče jer se uplašio i još više zabija, a mm samo gleda a ajdin je toliko jak da mu haman ne mogu sama ruku otvoriti. uglavnom završilo je sa malo krvi, sreća kuka je bila ok, nigdje hrđe ili ne daj bože nečeg sličnog, dezinficirali smo ranu octiseptom i nadam s e da neće biti propblema, normalno jede, cuca cucu itd
30.10.2010, 13:32
R&T@
5982
To sa vjesalicom mi strasno zvuci... Hvala bogu pa nema posljedica... super se mama izborila...
Za Minju i Myu se i ja brinem... Zar niko nema njen broj mobitela... barem sms da posalje
30.10.2010, 13:41
Anoniman
IZVORNA PORUKA: škorpija
ee duša draga, pa bože dokad više i bolnica, ljubimo našu minju i želimo joj brz oporavak, a njenoj mami da se što manje sekira
mi smo jutro imali nezgodu, dok sam se oblačila ajdin je uzeo vješalicu za odjeću i onu kuku zabio sebi ispod jezika, e belaja on vuče jer se uplašio i još više zabija, a mm samo gleda a ajdin je toliko jak da mu haman ne mogu sama ruku otvoriti. uglavnom završilo je sa malo krvi, sreća kuka je bila ok, nigdje hrđe ili ne daj bože nečeg sličnog, dezinficirali smo ranu octiseptom i nadam s e da neće biti propblema, normalno jede, cuca cucu itd
smijem se jer nam se identicna nezgoda desila jucer...ali identicna...zabio je i jos zinuo tako da je i gornji dio skoro progutao..vristi...vuce ...place...a ja bila sama s njim...elem, mi smo je uspjeli nekako izvaditi bez krvi...
poljubac za druga ...izvini sto se smijem...al moram, jer bas jucer prepricavam to mm a on se pita...kako je to uspio
30.10.2010, 13:58
škorpija
6649
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: škorpija
smijem se jer nam se identicna nezgoda desila jucer...ali identicna...zabio je i jos zinuo tako da je i gornji dio skoro progutao..vristi...vuce ...place...a ja bila sama s njim...elem, mi smo je uspjeli nekako izvaditi bez krvi...
poljubac za druga ...izvini sto se smijem...al moram, jer bas jucer prepricavam to mm a on se pita...kako je to uspio
ma ono što čovjeke ne bi ni pomislio oni uspiju napraviti, al hadje znači nismo jedini što jedemo vješalice
30.10.2010, 14:00
škorpija
6649
eh tajra zvuči strašno, la ja uvijek kontam, da je ovo tek početak šta nas tek čeka, pa se onda trudim ne skeirati bog stvari koje hvala bogu dobro prođu
a napisaću na FB poruku miji, možda njena mama i sestra vide pa odgovore
30.10.2010, 14:48
marinčii
4750
pozz i od nas škorpija ajd ako se uspiješ čut s njima prenesi im pozdrave ,nadam se da će što prije kući,a joj Ajdin je dobar pa šta oni sve neće u usta stavit to je nevjerovatno,M atej obožava baterije jel uzme daljinski odma ih vadi i oće da strpa u usta pa moram od njegsve kriti nedaj bože da to proguta M i smo bili u šetnji i kupnji uzeli mu tene padini samo 12 km,ja se baš iznenadila za cijenu,evo sad je zaspo neznam kako vaša djeca al on se u parku najviše igra sa pijeskom uzima u ruke i baca i po sebi i po svima baš me bude stid al što mogu drugo ga ništa ne zanima puse svima
30.10.2010, 15:16
bebana27
1642
pozdrav drage moje sinoc sam se cula Myom Minjica je ponovo imala turu kaze da je dobro sa njom je pa ju je uspavljivala da vam javim da znate