pozdrav drage moje sinoc sam se cula Myom Minjica je ponovo imala turu kaze da je dobro sa njom je pa ju je uspavljivala da vam javim da znate
joj bas mi je zao, nadam se da ce uskoro ozdraviti...
30.10.2010, 15:20
bebana27
1642
i ja se nadam da hoce od upale grla je sve to krenulo
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
30.10.2010, 15:21
teacher75
5394
IZVORNA PORUKA: bebana27
i ja se nadam da hoce od upale grla je sve to krenulo
uh, i lana je imala nedavno upalu grla i pila antibiotike, a sada opet prehladjena
30.10.2010, 15:28
bebana27
1642
mi smo hb dobro izlazimo svaki dan u setnju jedini problem je nicanje zubica
20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata 06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic 13.09.2011 rodio se drugi sin Adem
30.10.2010, 15:29
teacher75
5394
mi smo hb dobro izlazimo svaki dan u setnju jedini problem je nicanje zubica
i mi smo maloprije setale mada je prehladjena, a nemamo jos nijedan zubic!
30.10.2010, 15:32
bebana27
1642
u mene Ibrahim ima 2 ali sve zivo jede mi nismo setali dan imala goste pa dok sam rucak napravila tako da nisam imala vremena
30.10.2010, 15:47
Honey3
3035
dobar vam dan,evo mi smo dosle iz setnje,vrijeme je bas super ali sad nam vrijeme spavanju dok ruckimo abuba,abuba joj bas mi je zao sto je Minja imala opet turu nadam se da ce uskoro proci,saljmo joj dasto prije ozdravi
30.10.2010, 17:40
Niobe
1841
D.dan..evo ja sokirana pisem.. danas adrian nesto zavrno glavu i smije se, kad tamo sa strane dva zuba..dva kutnjaka narasla, jedan do drugog..po mojoj procjeni ono je petica i sestica..nije moguce da je cetvorka, jer ima minimalno 3 mjesta od gornje dvice. Koji sam ja levat nisam skontala da mu kutnjaci rastu..nije mijenjao raspolozenje ili imao temperaturu..prvi zub s deset mj dobio, sad mu je skoro 14.. eo jos sam paf.
30.10.2010, 18:36
bebana27
1642
drage moje cula sam se Myom mala Minjica je imala turu i sinoc ima je i sad,grlo je manje upaljeno pa ni sami ne znaju od cega dolazi tura sta je problem sve vas pozdravlja
30.10.2010, 19:54
Anoniman
pozdrav drage moje sinoc sam se cula Myom Minjica je ponovo imala turu kaze da je dobro sa njom je pa ju je uspavljivala da vam javim da znate
nadam se da ce uskoro biti bolje,bas sam se nadala liepim vijestima kod nas sve 5,proveli dan na selu,jutros smo bili u parku i pila sam kavu s mojom noom
< Poruku je uredio marijanna -- 30.10.2010 19:55:06 >
30.10.2010, 19:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna
nadam se da ce uskoro biti bolje,bas sam se nadala liepim vijestima kod nas sve 5,proveli dan na selu,jutros smo bili u parku i pila sam kavu s mojom noom
ipak si uspjela samo da ne kuhas rucak
30.10.2010, 20:03
Anoniman
jesam,a predivan dan a ja da pravim rucak,ovako sve u jednom i rucak i izlet u prirodu
30.10.2010, 20:11
R&T@
5982
drage moje cula sam se Myom mala Minjica je imala turu i sinoc ima je i sad,grlo je manje upaljeno pa ni sami ne znaju od cega dolazi tura sta je problem sve vas pozdravlja
Bas, bas mi je zao.... bebana27, prenesi joj da sve mislimo na nju i drzimo fige, uz molitve da se rijese i temperature i bolnice...
Moja divlja cijeli dan... sad sam je kupala, i vjerujte pocela sam da odgadjam tu aktivnost... potpuno me slomila...
A za zube...ja nemam pojma kakvo je stanje... lakse bih kod lavice provjerila...
Niobe, bravo za prosireni niz bisera tvog momka
30.10.2010, 21:27
Anoniman
ja sam se cula s myom.M.je dobro tura varira pije sirupe za grlo i turu.Mislim da joj antib.neodgovara dok se tura vraca tako bar ja mislim(rekla sam joj)i ona na to sumnja nista nemoze preko vikenda dok nedodje ponedjeljak pa vidjece sta dalje. Pusa velika
30.10.2010, 21:29
Anoniman
tajra sta je neda se mali muskarcic kupat anel voli taj se nebi vadio iz vode samo me smori kod občlacenja grrrrr...... A.sve zna pricati kao i razumje sta mu kazes smjesan je pravo.....
30.10.2010, 22:49
bebana27
1642
Mya vas je sve pozdravila curica imat turu 37,3 dobro je spavala nada se da nece porasti tura
30.10.2010, 22:56
R&T@
5982
Hvala felix i bebana za informacije...
Iskreno se nadam da ce svakog trenutka minjica biti sve bolje i bolje...
Felix, voli se ona kupati, ali po svom... da mi zatvori vrata od kabine...da istrese sampon... da ne da kosicu saprati... da ona drzi tus... da se sama obuce...da ona susi kosu...
E, ja stvarno nisam znala koliko sam bila rahat sa mojom prvom curicom... kod ove je sve ekspedicija... pravi tvrdoglavi ovan...
31.10.2010, 09:51
Hanady RR
18727
ženice sad sam se čula sa Mya...tura kod melene varira, ali u principu sve je OK. leukociti miraiju i prvi nalaz urina sterilan je pa još uvijek nisu sigurni u dijagnozu. Ono što me zamolila da joj nabavim broj od forumašice Marincii, pa vas molim ako ga koja zna da mi pošalje na PP ili sama marincii.
sve vas puno pozdravlja i ljubi
31.10.2010, 10:25
Anoniman
hanady poslala sam br.na pp
31.10.2010, 10:26
Hanady RR
18727
IZVORNA PORUKA: felix
ljubim 100 puta
31.10.2010, 11:06
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: felix
ljubim 100 puta
ma nema na cemu mila,rado volim pomoc ako mogu samo da nam minjica ozdravi to je najbitnije.....
31.10.2010, 11:50
marinčii
4750
hej drage moje čula sam se Mijom,Minja ima još malo temp, al drže ju pod kontrolom nije visoka..pisala mi jer sumnjaju i na urinarnu infekciju a i mi smo ju imali kad smo bili u bolnici i temp,imali 5 dana al sreća sve dobro prošlo..nadam se da će i KOD NJIH ŠTO PRIJE PRESTAT TURA I DA ĆE IĆI KUĆI , M atej evo nema mira hoda i hoda i sve manje spava sve živo dira razbacuje po kući pa onda preko toga pada ma baš me izmori al kad su zdravi sve je lako ljubimo vas sve redom
31.10.2010, 12:06
pocahontas
2546
Mya pa zar opet jojjjjjjjjjj zelimo vam brzo ozdravljenje
mi samo da vam se brzinski javimo, jucer smo stigli iz slovenije, i da se pohvalimo da smo nakupovali svegaaaaaaaaaa u H&M, Raffi se ponovio i sad je pravi mali maneken jest da nismo potrefili snizenja , ali nema veze..bili malo i do Italije, tj. do Palma Nove, u Bati kupili 8 pari cipela za ukupno 100 eur, komplet familija Cipelica se ponvila da ne povjerujete kako je bata jeftina....
eto, inace, kao i svi, i mi smo bili malo bolesni protekli period, do pred put se oporavili..nosic i nista strasno hB..ture nije bilo...
ljubimo vas sve , sutra na posao i standardno, stara kolotecina
31.10.2010, 12:10
Anoniman
ej,marinci moj misic je zaspo.Poranilo djete oko 7.jutros.I zaspo pa kad ustane abd.idemo mami . I,anel razbacuje al on nekad gleda gdje gazi nekad ne al nista strasno i ako padne doceka se rukicama. Juce se igrao vani.1 sat lopotom po travi sav se zalijepio uzelenio ko rosa jos uvjek al uziva bit van. Mada mene nesto strah ovog vremena nije mi nikako zdravo,sta ja znam...... Ma bit ce M. dobro abd.vikend je uvjek bio najgori nema nikog od sutra je lakse kad je radni dan. Mada je tesko u boln.nedo Bog nikome biti jezim se od bolnica zao mi djecice drage najvise sto,se pate a i mama nije lako znam po sebi.
31.10.2010, 12:34
marinčii
4750
a baš tako draga stvarno je grozno u bolnici još ti ovi naši doktori ništa ne govore samo ulaze izlaze moraš ih sve pitat,ma bit će ona doro dašta će samo da što prije iziđu jer znam po sebi ja sam bila 8 dana i čini mi se da sam ostala još koji da bi baš i ja završila na psihijatriji jer bome teško mi je gledat bilo onu svu bolesnu djecu,što meni jedna doktorica reče ne brini se on će brzo ozdravit nisi ti vidjela šta je bolesno dijete tek onda bi se nasekirala,tako i je kakvi sve slučajeva ima nedaj Bože doživit ovo kod nas je hvala bogu sve prolazno..al eto mame smo pa za sve brinemo,,, a i M atej nekad gleda kud hoda nekad nema kad jer mu se žuri ,ma otkad je prohodo nema kad ni jest ni spavat stvarno je neumoran i on sad spava al neće dugo sigurno,mi ćemo tek kasnije "vanka" u tržni centar negdi jer je počela kiša al bolje išta nego ništa...