writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

31.10.2010, 12:38

clock-img

Anoniman

doce onda i do nas kisa sutrauser posted image ovdje nepada jos uvjek

clock-img

31.10.2010, 13:42

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

marinci-  bravo  sto  ste  to  rijesile..znam  da  te  hanady  trazila  za  br.

user posted image user posted image za  sve  mame  i  bolesne  bebe..da  nas  sto  prije  ozdrave...i  anidla  se  bori  s visokom  turom  uhhh..kao  i  mi  nedavno

mi  smo  ok.  kuci  dom utorka..spojili  nam  free  dane...ma odlicno..skacemo ...sve  jedemo  i  igramo  se..sad  i ja  malo  uzivam  nakon  burnog  mjeseca ;))))))

< Poruku je uredio iv@ncica -- 31.10.2010 13:47:25 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

31.10.2010, 14:25

clock-img

Anoniman

maloj minjici želimo sto brže ozdravljenje... evo mi taman rucali,mario i nikola otisli spavat a ja malo tipkam dok se slegne sve sto sam pojelauser posted image jutros smo bili u gradu,pokupavili cvijece,svijece i sve sto smo trebali, ujutro rano krecemo prvo mami na grob a onda i sve ostale obic.. samo se nadam se da nece bit kise  jer i nikolu vodimo

clock-img

31.10.2010, 14:49

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Dan...Mi jos kasljucamo ali od bisolexa je poceo izbacivati gusti slajm kroz nos i kisuci jer ne zna iskasljati...Jucer sam fga probudila u podne bio je prava spavalica....Setali smo,povceli smo opet boljwe ruckiti,ponavlja ko papagaj rijeci i jucer nam je bilo punih 16 mj....Pomalo se i posvadjamo jer mama ne da kavu,kasike,vilice ali super nam je bilo dok sam sad na godisnjem...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

31.10.2010, 20:16

clock-img

Anoniman

pozdrav od nas mi skoro dosli bili kod moji,ma bilo nam super anel se izigrao ma kako je smjesan boze dragi sve zna zivo simpatican je pravouser posted image jos vise kad se ljuti hahah tajo uzeo mene pred njim ljubit grlit,i vice mu moja mama.Kad je on stao bacat stvari oko sebe i udarat gdje stigne ,oce da place neda me nikomuser posted image dok sam tu u njegovoj blizinu dobro je jel,vidi da me nema tu,place vice mama mama.....
ma nigdje od njega ni makacuser posted image
Zaspo skoro nesvidjami se to,nikako bojim se da se nebudi za sat dva jojjjjj,muko moja onda meni a umorio se ono bas umorio cisto sumnjam da se nece buditi znam ja njega najbolje sta cu ja....

clock-img

31.10.2010, 22:47

clock-img

Lejla.G

pencil-img

13

Pozdrav drage mame!user posted image
Imam jedno pitanje za vas?Kada su vase bebe pocele da pricaju?
Moja Lamija danas ima punih 17 mjeseci i nece da prica.Ponekad kaze ma-ma ili mam.Sve razumije,ali od price ni govora.Inace je tiha beba,nije neka galamdzija.
Pusa za sve bebe od Lamije i mame!!!!

clock-img

01.11.2010, 12:41

clock-img

malena_t

pencil-img

599

ehej curke moje drageuser posted image  

Zao mi je zbog Minjice. Nadam se da je dobro.

Ja ne znam gdje udaram. Umorna, nenaspavana....Mm bolestan, diskus hernija, 15. dana lezi u krevetu ne mice, ne moze do kupatila cestito otici. I nista mu ne pomazeuser posted image  

Sreca pa je B. dobro dijete, inace ne znam sta bih, ionako sam na nogama od 7 do 24, a po potrebi i nocu.

Leja.G to za pricanje je sve individualno, tako da no sikiriki. Moj B. odlicno prica za svoj uzrast, cak su i pedijatrice koje ga vode bile iznenadjene. Kazu da djecaci njegove dobi obicno znaju par rijeci, a on vec slaze recenice. Neki dan je npr. rekao: "Mama pusi balon." i "Nece kapu buce"; zna kako mu se zovu mama, tata, ujak, tetka; izbroji do pet; vecinu onoga sto mu kazemo ponovi....
Prve rijec poceo je izgovarati negdje u dobi od šest do osam mjeseci /baba, mama, deda/, a intenziviralo se to u zadnja dva do tri mjesecauser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

clock-img

01.11.2010, 12:45

clock-img

bebana27

pencil-img

1642

pozdrav drage moje
ja sam se sinoc cula Myom danas ce curica raditi nalaze

20.09.2009 sam postala najsretnija osoba na svijetu jer sam u zagrljaj dobila svoga sina....Vole te mama i tata
06.09.2010 god.dobili smo prvi zubic sedam dana kasnije i drugi zubic
13.09.2011 rodio se drugi sin Adem

clock-img

01.11.2010, 13:05

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Evo i nas :-))
Mi se jako slabo javljamo...i onda uletimo ko padobranci.
Dobro smo i zdravo,ako se izuzmu 2-je ture popijenih antibiotika zbog upale grlauser posted image user posted image user posted image ....Namučili smo se s upalom pravo i valjda smo je zaliječili.Prekosutra preventivno idemo da radimo bris grla ...valjda će nalazi biti ok...
Lijepo jedemo ali još uvijek blendamo hranu,gospodin neće da žvače ništa što nije glatko i izblendano(pedijatrica kaže da je to do čiste navike,a može biti i od velikih krajnikauser posted image user posted image ).Prčamo sve i svašta i samo se smijemo:-))
Još nismo prohodali...ali i to će doći brzo....heheheh
Eto to je u kratko od nas.
Vidim da nam je Minjica bolesnauser posted image .Čuvamo joj fige da brzo ozdravi ako Bog dauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Pozdrav za sve mamice i bebice,jako ste falile i falite ali ja sam nekad tako bezvoljna da jedva stignem i ono što moram...user posted image .Nadam se da će me ovo sve brzo proći....

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

01.11.2010, 15:34

clock-img

Anoniman

pozz,srculence bas mi je zao a misa mu opet grlo vas zezilouser posted image zao mi je a bit ce bris dobro abd.drzim figeuser posted image
Mi smo sinoc slabo spavali,stalno se vrtio komesao,u snu nista spavala nisam i jos poranio u 8.jutros ludnicaaaaa
Zaspo prije sat i spava.
Bili smo vani,hoda ko zvrk mada strah me ovog vremena danas bas gledam temperatura 20stepeni nije zdravo nikako.
Nece u kuci da bude morala sam izac.
Lejla zavisi sve od djeta do djeta anel zna svasta pricat i sve razumije ko osoba od 2,3,4 godine djete .....
smjesan je samo tako.
Malena nedaj te se bit ce bolje dragauser posted image

clock-img

01.11.2010, 17:47

clock-img

mala86

pencil-img

2755

vratio se Sime user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

evo nas opet sad cemo vas samo pozdraviti,ali smo ponovo sa vama user posted image !danas smo malo umorni,hodali smo po groblju,obiteljskim skupovima,bas se izmorili,ali nas je bar vrijeme posluzilo user posted image user posted image user posted image user posted image

Leon dobar,ali zeznut uh ima neku svoju volju,i kad mu se ne ispuni sta hoce odmah se baca na pod user posted image

kako je Minjica?jel se zna sta?moram Miji poslat poruku

velikiiii pozdrav za sve ostale

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

01.11.2010, 19:45

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

večer od nas
Mi smo danas bili u hodnji cijeli dan pa bili na selu M nije htio nikako zaspat trči cijeli dan tako se izmorio evo sad je zaspo neće valjda se noćas u neka doba probudit pa zezit
lejla M isto sve ponovlja što mi kažemo i dosta riječi zna reć al još ne slaže rečenice sve je to individualno ne brini se odjednom će ona propričat i iznenadit teuser posted image
ja se nisam čula danas s mijom nisam je htjela zivkat da ne smetam ,nadam se da nam je Minjica bolje i da će brzo kući

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

01.11.2010, 20:10

clock-img

dafri

pencil-img

1097

pozz,
nadam se da je Minjici bolje i da će što prije kući
Srculence držimo fige da nalazi budu ok
mala,marinčii nadam se da ste se fino proveli danas i da su dječaci slušali
U je danas baš nemoguća,samo se penje,hoće da sjedi na stolici za računarom naravno sama,drži miša i tipkauser posted image
evo mm je odvede uspavati,nadam se da će zaspati baš sam smorena

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

clock-img

01.11.2010, 20:19

clock-img

Anoniman

Ako neko ima od Mye br. tel. ja bih zamolila da mi posalje na pp

clock-img

01.11.2010, 20:39

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

dadada, kad dobijes broj, prenesi i nase pozdraveuser posted image

Mi setali familijarno nakon vrtica...
i javno se ispricavam sto je nas najmladji clan ometao javni red i mir u Ferhadiji...
prosto me sramota...
user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

01.11.2010, 20:43

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

IZVORNA PORUKA: dadada

Ako neko ima od Mye br. tel. ja bih zamolila da mi posalje na pp

imaš PPuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.11.2010, 20:43

clock-img

Anoniman

ja sam se skoro cula s myom dobro su u igraoni rece igra se minjica hb.bolje je nema ture mozda cak,prekosutra ce kuciuser posted image
eto,pusa velika
idem dok mi anel nije napravio belaja sam u sobi user posted image

clock-img

01.11.2010, 20:46

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

ja sam danas prenijela sve pozdrave za minju i mamu od nas sa RR posebno sa ove temeuser posted image
Puno joj značui da mislimo na nju...
sreća sve će ovo biti zaboravljeno jer kako stavri stoje virus ih nije zaobišao.

ja sam napisla porukicu na temi podrška za drugare u bolniciuser posted image
sve vas pozdravlja narvno i ljubi.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

01.11.2010, 20:47

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

IZVORNA PORUKA: felix

ja sam se skoro cula s myom dobro su u igraoni rece igra se minjica hb.bolje je nema ture mozda cak,prekosutra ce kuciuser posted image
eto,pusa velika
idem dok mi anel nije napravio belaja sam u sobi user posted image

ajde super da je bolje i da nema ture,sad će one nama brzo kući

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

01.11.2010, 21:19

clock-img

Anoniman

Hvala Hanady i Felxuser posted image

necu je danas zvati...kasno je...a budem joj i ja prenjela pozdrave

clock-img

01.11.2010, 21:33

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

Pozdrav drage mame!
Imam jedno pitanje za vas?Kada su vase bebe pocele da pricaju?
Moja Lamija danas ima punih 17 mjeseci i nece da prica.Ponekad kaze ma-ma ili mam.Sve razumije,ali od price ni govora.Inace je tiha beba,nije neka galamdzija.
Pusa za sve bebe od Lamije i mame!!!!

ni mi ništa ne pričamo osim mama, papa i vau, vau, doduše brkljači nešto na svom jeziku ali ništa smisleno, to je sve individualno

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

01.11.2010, 21:35

clock-img

Anoniman

nismo ni mi nista bolji...zato tecno prica na mandarinskomuser posted image

clock-img

01.11.2010, 21:43

clock-img

Anoniman

A zato kad očepeuser posted image , ovaj moj je neki dan u pekari sto puta ponovio "ovo je heb" "ovo je kifa"i sve tako u krug, pokazujući na ono što je rekao, još bila gužva, pustili su me preko redauser posted image

clock-img

01.11.2010, 21:45

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Breskva

A zato kad očepeuser posted image , ovaj moj je neki dan u pekari sto puta ponovio "ovo je heb" "ovo je kifa"i sve tako u krug, pokazujući na ono što je rekao, još bila gužva, pustili su me preko redauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

01.11.2010, 23:34

clock-img

Ella_H

pencil-img

1264

Poz mame i bebe kako ste mi?
Mi smo jutros malo bili nervozni u vrticu ali sve je proslo ok.
Okupala sam A. maloprije i eno ga spavanac.
Uglavnom svi smo prezivjeli danasnji dan.
Sto se tice A. slabo prica neki svoj jezik uglavnom
zna reci mmmmmmm kad jede, mama, babo, baaaa baa
i aaaaaaaaaaa za allahu ekber kad klanjam, ma genije su ovi
djecaci hehehe.

Zadnji članci

article-img