IZVORNA PORUKA: Lady26
A za urin, evo ti moj primjer, prosle godine (Lana imala 6mj), jedno vece dobila temp i odmah skocila na 39...ja zovem DZ kazu dovedite je, dr je pregleda, sve ok, kaze hitno mi radite nalaze...odnijeli dr nalaze - upala mokracnih kanala (znaci apsolutno nista, nikakvih simptoma), odmah nas je poslao na Jezero, lezale smo 5 dana
Necu da te prepadam ali ne iskljucuj nista...ja sad kad nekom djetetu "nie nista" a ima temp odmah savjetujem - urin....ko se na mlijeko opece i u jogurt puse...nazalost
ma znam ja to u mene je sestra(mladja od mene 7 godina) sa 9 mjeseci imala upalu bubrega lijecenje je trajalo godinu dana skoro dok se nije iskorijenilo isto tako plac i temperatura,,al ova moja nije imala temperaturu nikako samo jednu noc eto za ovih godinu dana jednu noc je bila 39,5 i ja joj kapi dala spusti se odmah imala upalu grla,,ma joj ja sam panicar

mene je sve nesto strah pa jedva cekam petak da vidim te nalaze,,,,a valjda ce biti uredu,,ali nebi me ni cudilo carape neda na noge pape skida e jedino stramplice nemoze skinuri

pa dzaba evo sto je napolju 31 stepen ona je u stramplicama jer sve nam plocice po stanu ebemti italijane i gradnju njihovu