Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ja skrivam al djaba popne se na stolicu i daaaaaaaaaaaaj catko gojeeeeee. Eto i to se moze nazvati recenicom .
...nego sta nego recenica i to prosto prosirena ... V. i ja smo se okupali, sredili i pripremili za sutrasnju hodanciju, nismo 2 dana iz kuce izasli, zato MM ima zadatak da nam sutra kvalitetno ispuni dan (a poznavajuci njega, vodit ce nas sigurno na neku planinu, na moju zalost izbor nikad ne padne na neki TC )
17.05.2011, 21:23
chuci
804
dobro veče
jel ko pitao za nas
ja pročitah par stranica, vidim opet o (ne)jedenju. moja jede pez bombone ponekad. tvrde nije probala. kiki ni mi ne konzumiramo kako je bilo one priče o svinjskoj želatini. od slatkiša jede one ciniminis (pahuljice za doručak sa cimetom) onako na suho, čokoladu, pez, bosanske lokume domaće i slično jagode je probala. nije nešto oduševljena ali je pojela par komada.
jučer smo se igrale gume ili lastike ili kako se to već zvalo i satrale smo se skakajući i pjevala je me ma, e se sa
17.05.2011, 21:41
Anoniman
Ella-h ljubim clatko oko lijepo sto trazi clatko . Mi smo dobro mm ga odveo malo kod brata igrao se sa rodjacima . Ja mao se razveljanila poradila po kuci da sutra mogu samo dic noge i uzivat . Vrijeme je ubitacno dosadnooooooooooooooo, kad ce sunce vise i normalno vrijeme , luda kuca majkemi kud dan dug ko godina.
17.05.2011, 22:08
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: felix
IZVORNA PORUKA: isabella
haj brzo kakva ideja za rucak neznam vise sta bih pravila nemam ideje nikakve,,,
ja cu pitu bundavnjacu njammmmmmmmmmmmmmmm mmmmm
kakva je to pita felix ?
17.05.2011, 22:15
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MALA1994
haj brzo kakva ideja za rucak neznam vise sta bih pravila nemam ideje nikakve,,,
kakva je to pita felix ?
tikvara ili pita od tikve predpostavljam i ne volem je
17.05.2011, 22:21
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
kakva je to pita felix ?
jeste da noa bas ta ja je volem puno
17.05.2011, 22:23
Malenaoduvijek
5237
kakva je to pita felix ?
jeste da noa bas ta ja je volem puno
a odakle ti tikva sada, moji momci obozavaju tikvu ali ja vise nemam u zamrzivacu
17.05.2011, 22:24
Anoniman
iima na pijaci jutros sveki kupila ....... I ja A. kupim u marketu tikvica mali pa kuham i on voli a ova je bas velika za pite
17.05.2011, 22:27
Malenaoduvijek
5237
iima na pijaci jutros sveki kupila ....... I ja A. kupim u marketu tikvica mali pa kuham i on voli a ova je bas velika za pite
tikva, bundeva narandzasta da se razumijemo, ne tikvica. meni rekose na jesen ce biti opet
17.05.2011, 22:27
Anoniman
Mala kad budem isla ja na Boracko donijecu ti domacu, kod mene svekar i svekrva imaju u trapu jos sveg povrca sto oni uzgajaju. Ja Ani najcesce stambolku onu koristim, onu aman narandžastu i mekanu, dovoljno da kljuc prebaci i ona je kuvana, a slatka je.
17.05.2011, 22:28
Apotekarka
3918
Vecer...opet me striska grlo a bilo me primanjilo....jojjjj... EVo Antonia odnijela u krevet doivrsila peglanje sto je od sinoc ostalo i kupatilo ocistila sad odmaram i bas sam umorna ubi me vrijeme...Ja ne volim pitu od tikve a uzljevak volim pa vi recite jesam li normalna sta cu pita mi nakva ljigava bude....
17.05.2011, 22:29
Anoniman
e cuj ljigava cccc zapeci je malo pa nece hihi Ja obozavam . Mogla bi citavo ljeto to jest
17.05.2011, 22:30
Anoniman
Ja ne volim ni bundevu ni tikvice, ali zato mm i Ana se guse u njima. Tako da je cesto spremam, ali ne jedem.
17.05.2011, 22:32
salmy
5830
Trazili veceras sesir,i nista opet nismo nasli il je mali ili veliki
A pitu od tikve volim haos!mogla bih je stalno jesti
Malenaoduvijek
5237
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Mala kad budem isla ja na Boracko donijecu ti domacu, kod mene svekar i svekrva imaju u trapu jos sveg povrca sto oni uzgajaju. Ja Ani najcesce stambolku onu koristim, onu aman narandžastu i mekanu, dovoljno da kljuc prebaci i ona je kuvana, a slatka je.
joj super, oni se bukvalno dave u njoj.jelo puno ti hvala unaprijed
Anoniman
ne spominji stambolku jednom se ja u neznanju najela slatke pite misleci da je od jabuka kad su mi rekli sta je ja sve ispovracala imam neku averziju prema tikvama al sam je uredno Noi kuhala
17.05.2011, 22:35
Honey3
3035
vecer i od nas hm tikvenica, mogu da je jedem a i da ne jedem,dosta jednom u sezoni ali ostali u kuci vole je pravo pa je eto vise puta i pravim a moje "top" pite sirnica i zeljanica
17.05.2011, 22:36
Malenaoduvijek
5237
e cuj ljigava cccc zapeci je malo pa nece hihi Ja obozavam . Mogla bi citavo ljeto to jest
tetka od moje mame je nama znala donijeti vrucu tikvenjacu od svoje tikve iz baste kako je to dobro bilo ekstra. mljac
salmy na siranu je bilo raznih sesirica pamucnih i to vise za curice nego za djecake (pamucnih) 10KM
17.05.2011, 22:36
Honey3
3035
ne spominji stambolku jednom se ja u neznanju najela slatke pite misleci da je od jabuka kad su mi rekli sta je ja sve ispovracala imam neku averziju prema tikvama al sam je uredno Noi kuhala
17.05.2011, 22:39
Malenaoduvijek
5237
ajoj
17.05.2011, 22:46
Anoniman
eh MALA kad vi tako tamanite tikvu i ja cu da ti posaljem od mm dedo sadi svega i svacega al kako je negdje procitao koliko je tikva zdrava mi je imamo na izvoz sve malo malo pa nosi tikvu i govori ---evo kuhaj Noi zdravo je nema nista zdravije od tikve--- onda ja jadna djelim ko god spomene da voli tikvu
17.05.2011, 22:47
Apotekarka
3918
Cuj jadna to ti da ih se rjesis ko da ne znam
17.05.2011, 22:48
isabella
265
i ja sam pravila pitu od bundavica uhu i Naida se moja najela fino a i ja bogami mozes pojest citav pleh kad je fino onako vrela
kakva je to pita felix ?
17.05.2011, 22:51
Anoniman
joj ne volim ni ja tikvu...sem kospa ...al mi je milina vidjeti...i vazda se u meni probudi neopisivi nagon ka otudjivanjem iste ako je negdje vidim u basci ...inace...ne kradem...majkemi ...niti imam zelju ...sem kad je tikva u pitanju ...a ne volim je jesti ...e hajte vi meni objasnite...sta je meni
p.s...nisam je nikad maznula...uvijek bi me neko sprjecio
17.05.2011, 22:51
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Cuj jadna to ti da ih se rjesis ko da ne znam
nego sta da mi je kakvog poznatog vozaca autobusa naci slala bi ovim Sarajkama svasta ili cu ja svaki tjedan napuniti korpu pa vlakom za Sarajevo