Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Bumbu mi ne spominjite Kad mu cujem muziku ludim po cijeli dan se vrti Ona malo glera ali brzo joj dosadi ali nesmijem ugasiti. Atija se igra i slusa Kad li cu se rijesiti vise ovih crtanih svaki znam na pamet
18.05.2011, 16:01
Anoniman
IZVORNA PORUKA: *pcelica*
Bumbu mi ne spominjite Kad mu cujem muziku ludim po cijeli dan se vrti Ona malo glera ali brzo joj dosadi ali nesmijem ugasiti. Atija se igra i slusa Kad li cu se rijesiti vise ovih crtanih svaki znam na pamet
i kod nas isto kakoj i bumba ..... cim oko progleda cim sjeda trazi bumbu pitam se kako mu ne dosadi !
18.05.2011, 16:02
mala86
2755
IZVORNA PORUKA: prskalica
ako znas gdje je sup pa produzis pokraj kanala ka ugljeviku...a gdje ti zivi baba?
znam gdje je sup
baba zivi gore prema Janji,iz grada samo pravo,cini mi se da je ulica srp.vojske ili tako nesto
joj bumba i meni dosadio ,od danas smo na nodiju,mama skinula s neta
18.05.2011, 19:39
Bambi09
1559
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Mi da vam mahnemo, odosmo par dana kod bake i dede pa nas nece biti online...bambi dolazimo ti
aj aj jipi jipi jeeeee... I sad a aj aj jipi jipi jeeeeeee
mi se nasetali i evo popili kaficu i sad se malo dosadjujemo po kuci...
18.05.2011, 20:02
Malenaoduvijek
5237
samo da vam mahnem, danas sam cijeli dan bila po dr, a bilo bi lijepo jelo da sam uzivala sa muzekom
vidim noa me poslusala, tako treba, a breskva bice drugi dan , a dadada cijeli dan vjezba cini mi se nema je
lady nemoj mi biti mrljava odmah sam i ja nikakva
jelena super za nalaze, bas mi je drago amani i za vas , ljubi deckica dragog.
sve ostale
18.05.2011, 21:02
teacher75
5394
evo i mene, i dalje frka trka- posao- pismene- kuca- lana, nista ne stizem lana i dalje strajkuje s povrcem,doduse prestala sam vise i da joj pravim, doruckuje fino, najede se, pojede i voca, medjutim kad dodje vrijeme rucka, pojede samo supu. poslije je pojela jos kiflu, bananu i jogurt sad pred spavanje. bojim se da ce skroz smrsati ovih dana
18.05.2011, 21:17
Bambi09
1559
Ne mogu da vjerujem da je ovako tiho na ovoj temi U mene djeca i mm prave vrata od regala, na sta li ce to liciti samo me interesuje
18.05.2011, 22:02
R&T@
5982
Moje spavaju, odavno...
Ja se veceras druzim s vama, jer je sutra famozni cetvrtak...
18.05.2011, 22:03
*pcelica*
1815
IZVORNA PORUKA: Bambi09
Ne mogu da vjerujem da je ovako tiho na ovoj temi U mene djeca i mm prave vrata od regala, na sta li ce to liciti samo me interesuje
Bar ces imati unikatni regal
< Poruku je uredio *pcelica* -- 18.5.2011 22:04:06 >
18.05.2011, 22:06
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: Bambi09
Bar ces imati unikatni regal
Ili "divnu" otvorenu policu
18.05.2011, 22:15
Anoniman
drage zene moje u mene...sta ima
ja se uozbiljila ...skontala koji je datum vec pa se malo prepala ...elem..plan mi je da se zadam sa ucenjem zaOprave ...vidjecemo hoce li ostati samo PLAN ...
A. mi jos ne spava...nagovaram ga
pozeljeh ja vas danas bas...bas..ma ono, bas...sve redom ...nemojte mi zamjeriti ako vam cesce budem trazila rezime
18.05.2011, 22:15
*pcelica*
1815
mene je Atija maloprije tako i prepala i naljutila da ne mogu sebi jos doci. Ostavim je na sekundu u dnevnoj da gleda bumbu a ja u kuhinji i najednom cujem da nesto pade, udjem u dnevnu i imam sta da vidim Ona tv okrenula za 90 stepeni zvucnici od kucnog kina popadali sa komode. Tako je mogla sve na sebe prevrnuti Od straha sam pocela plakati a ona puca od smijeha
18.05.2011, 22:28
Anoniman
mene je Atija maloprije tako i prepala i naljutila da ne mogu sebi jos doci. Ostavim je na sekundu u dnevnoj da gleda bumbu a ja u kuhinji i najednom cujem da nesto pade, udjem u dnevnu i imam sta da vidim Ona tv okrenula za 90 stepeni zvucnici od kucnog kina popadali sa komode. Tako je mogla sve na sebe prevrnuti Od straha sam pocela plakati a ona puca od smijeha
od generacije 2009 me nista ne moze iznenaditi moja Noa je danas tako pala al nemam pojma gdje se udarila,nema znakova..ja sam cijeli dan u grcu da se nije udarila u glavu jos kad se sjetim da je cini mi se djecak od Amani od udarca u glavu sutri dan pao u nesvjest sva se tresem
18.05.2011, 22:28
R&T@
5982
Dadada, nedostajes, nedostajes Ali golemo opravdano
Pcelice, uh Ipak je ona cunami generacija ... razumi je
18.05.2011, 22:31
*pcelica*
1815
Ona je zahebala i cunami. Nesmijem je ostaviti ni na sekundu ni sa Ajlom jer je jaca i Ajla joj nemote nista, Juce se popela na stol od kompijutera na onu ladicu sto na njoj stoji tastatura Samo je na plafonu nema, a kako zavodi djecake to je vec druga prica
Malenaoduvijek
5237
gdje ona noJa veceras, nema frke ovdje cim nje nema, a nema ni moje druge lady vec dvije noci
tajra samo nemoj kuhati molim te, ja danas uspjela i kafu popiti u basti kako ti nisi kuhala dadada
R&T@
5982
Noa, ne luduj... Djecak od Amani je finica, njeznica, dobrica...
A tvoja i moja djevojcica su takve da samo pod na koji su pale moze pasti u nasvjest
18.05.2011, 22:33
Malenaoduvijek
5237
sta sve oni nece smisliti, moji kod svekrve pale i gase tv jer je nize ali kod nas jos ne mogu dohvatiti, samo onaj kolut od kucnog kina za pojacavanje dohvate i onda odjednom radio tresti ko lud
18.05.2011, 22:34
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
A tvoja i moja djevojcica su takve da samo pod na koji su pale moze pasti u nasvjest
ma strasiva sam ubi Bože nego kakve su sandale daj sliku
MALA kako me nema ili mi ne poznas brkove
18.05.2011, 22:35
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: MALA1994
tajra samo nemoj kuhati molim te, ja danas uspjela i kafu popiti u basti kako ti nisi kuhala
Casna piJonirska necu
Pripremila sam bijele ljetne cipele za ujutro i ja cu ih obuti makar snijeg pao
A je li ti rece da si bila kod ljekara? Osip ili
< Poruku je uredio tajra -- 18.5.2011 22:36:35 >
18.05.2011, 22:36
Malenaoduvijek
5237
moj I. je juce pao na lavu, napravio salto sa stolice i pao na glavu i nista.
i samo jedna opaska, Luka je predstavnik 2009 g odista i on ih sve vadi, on je samo namazan ali nije nemiran, a Igor zato 2010 kao ove cure koje su 2009
18.05.2011, 22:37
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
ma strasiva sam ubi Bože nego kakve su sandale daj sliku
MALA kako me nema ili mi ne poznas brkove
od sad te zovem Borat
mala...tajric ...a sta je ovo danas fakat...vidim da niste preCerale s postovima
18.05.2011, 22:37
Anoniman
Vecer!
Aaaaaaa, dadada, jest nam se A sredio, je li ga ovo teta noa pocastila, prekrasnoooooooo
A spava, ja ne znam sta bih jela, dajte savjet, ahhahaha, noa, hoces pralina?
18.05.2011, 22:38
*pcelica*
1815
U gluho bilo ne prizivaj ga, jos nam samo snijeg fali. Ajla mi u petak ima priredbu i ja joj osmislila stajling da joj se slaze sa maskom a sve u ljetnoj varijanti. Zato visim na svim mogucim vremenskim prognozama da mi se ne pokvari plan
18.05.2011, 22:38
Malenaoduvijek
5237
MALA kako me nema user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ili mi ne poznas brkove
ti pisala u 22 28 a ja u 22 32 ne viDjoh da si tu, a vec sam se pitala sta je s tobom.
tajra moja sveki rece juce do nedjelje lijepo rekao Majstorovic a u pon opet kisa