Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Jooooj, Dadada, pa imas novi avatar Najljepši na svijetu!
19.05.2011, 23:19
bebacha
1170
udari mi sladoled u glavu,popustila koncentracija Noa o cemu pises
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
IZVORNA PORUKA: dadada oooooo...pa drzimo palceve...i na nogama
nemoj da MI urgiramo
hajte žive bile, dosta mi je ove kuće
dadada ti znas njemacki salji im emajl
N_N
1860
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: N_N
Bole me zglobovi i koljena, šta mi je Je li ovo zbog čišćenja ili? Meš čini da me ovako nikad nije boljelo prije, mislim na zglobove i koljena
starost
Zlobnice Ozbiljno ba, čudno mi ovo čuj zglobovi i koljena. Neka me paranoja uhvatila
19.05.2011, 23:20
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Jooooj, Dadada, pa imas novi avatar Najljepši na svijetu!
pa gde ste vas dvije
Anoniman
Bole me zglobovi i koljena, šta mi je Je li ovo zbog čišćenja ili? Meš čini da me ovako nikad nije boljelo prije, mislim na zglobove i koljena
starost
Zlobnice Ozbiljno ba, čudno mi ovo čuj zglobovi i koljena. Neka me paranoja uhvatila
mrkni jedan aspirin c
Anoniman
nemoj da MI urgiramo
sutra ce primati cudne pozive
19.05.2011, 23:21
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
nemoj da MI urgiramo
dadada ti znas njemacki salji im emajl
ja...ja...ja sam bogata svabica velika donatorka...a breskva je moja mala
19.05.2011, 23:24
Anoniman
Breskva uvrsti li ti u CV ovo tvoje pametovanje po forumu
N_N znam od cega mogu koljena boliti al zglobovi
19.05.2011, 23:24
N_N
1860
ama jok avatar nego nick kuku premorila se zena ne vidi ni sta pisem
Vidi bona šta počinih na prethodnoj str. Odoh, ja vam kažem da sam bolesna a vi se zahebajete samnom
19.05.2011, 23:25
Anoniman
Joj ja se ovdje zahebajem a večeras neću oka sklopit A jedva diše, već se budio nekoliko puta, samo da nema jaku temperaturu, dala sam mu paracetamol za sada... Eto ja ću biti budna do zore aktivirat ću sve moguće teme na RR
19.05.2011, 23:27
Anoniman
trebaju mi preporuke pa ne bi bilo loše da se kolektivno poDapišete i istaknete moje kvalitete, samo kolače ne spominjite
bebacha
1170
bas se prehladio. mene ovo moje starije izbudali.dca puta bili kod doktota zdrava,radili briseve uredni a ona kaslje najvise kad trci i kad punoooo glami
Anoniman
Joj ja se ovdje zahebajem a večeras neću oka sklopit A jedva diše, već se budio nekoliko puta, samo da nema jaku temperaturu, dala sam mu paracetamol za sada... Eto ja ću biti budna do zore aktivirat ću sve moguće teme na RR
pa sta mu je
Meri29
1045
IZVORNA PORUKA: bebacha
joj srce si imal sta za ono
a sta je ''ono'' moram malo glumiti jelenu dok je nema lady i dadada postavljajte pitanje
sta? sta? hocu i ja da znam
Predala aplikaciju za posao u Kinderdorf, a to se nalazi u mahali kod bebache, ne vjerujem da će biti šta od toga a tako bih voljela tu raditi
Idemo zajedno da nas obje odbiju. I ja sam aplicirala. Jesi se raspitivala, ja ko fol jesam, nista posebno. Od nas 100 jednog biraju
Ja ko padobranac, ne zamjerite, lopov konacno zaspao, tek prije sat vremena. Ovako ja svako vece vas iscitam, ali tona posla da se uradi pa se ne javljam. Bebacha jesi isla na faks, sta je bilo
19.05.2011, 23:28
N_N
1860
Eno je opet Svaku noć zakuhaš a prva se ispali Ma jok ba, stara sam ja za te akrobacije
19.05.2011, 23:29
bebacha
1170
e Meri nisam.moram se sad odlucit na taj korak one tete su studentskoj su plaho odvratne a i mora ici muz postovo moramo vodit Alena i et tako
19.05.2011, 23:30
Anoniman
trebaju mi preporuke pa ne bi bilo loše da se kolektivno poDapišete i istaknete moje kvalitete, samo kolače ne spominjite
vanjski suradnik portala RR.ba radim sa djevojcicama koje su umislile da su majke
Anoniman
nece na Alima bajkice...is...is
Meri29
1045
Hajde ba polako, nece tete nigdje pobjeci
19.05.2011, 23:31
Anoniman
ma noa prehlada, sinoć ga okupala jutros se probudio kiše, evo sad ne može da diše i ima malo temperature.. Meri29 pa kako si ti poslala mailom ili poštom, jesil istakla svoje kvalitete ja sam se samo tako nahvalila..ma ja sam navikla na odbijenice meni će ovo biti 51
19.05.2011, 23:31
Anoniman
vanjski suradnik portala RR.ba radim sa djevojcicama koje su umislile da su majke
kus bolju preporuku
19.05.2011, 23:32
Anoniman
Eno je opet Svaku noć zakuhaš a prva se ispali Ma jok ba, stara sam ja za te akrobacije
ama ja to ko fol odem
19.05.2011, 23:33
Anoniman
ma noa prehlada, sinoć ga okupala jutros se probudio kiše, evo sad ne može da diše i ima malo temperature.. Meri29 pa kako si ti poslala mailom ili poštom, jesil istakla svoje kvalitete ja sam se samo tako nahvalila..ma ja sam navikla na odbijenice meni će ovo biti 51
51 masala sta drugo da ti kažem
19.05.2011, 23:33
Anoniman
stara...stara ...mrkni bona neku tabletu protiv bolova a ako te cesto bole izvadi krv da vidis imas li upalu zglobova