Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
hanady,ja bih je izlagala cukama...polako al sigurno...ako sam sta od srinka naucila odlazeci radi moje anksioznosti , to je da se strahovima treba izlagati da bi prestali tj. nestali...i sama sam svjedok takve terapije em kodmene same...em kod mog brata kojeg je ugrizao vucjak kad je bio mali...bojao se sve dok mi nismo nabavili prvog psa, beti..sada se zaista vise ne boji pasa...zna se trznuti kad zalaje pas...al fino to iskulira
31.05.2011, 13:48
Anoniman
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Mi bili vani i prokuvali ali bukvalno, moje dijete je uslo u fazu kad podjemop u kucu da strasno vristi i ufati se za vrata i nema sanse da je uvedem u haustor...
odavno smo u toj fazi....i izludjuje me
31.05.2011, 13:52
isabella
265
Dan zenice ja sam evo nasekirana od jutros ja pila kfu a moja naida nosila stapic onaj od hljeba (grisin) u rukama i valjda ga je htjela zagrist i spotakla se i pala udarila od sto i usnu rasjekla i to dobro krv ju je oblila eno je otekla ko bumbar spava ,,,,,,,,tako nam je dan zapoceo eto belaji pa hajdi
31.05.2011, 13:55
Lady26
9177
Joj Isabella...zao mi je bebice, hebem mu....valja se nama mamama navici na sve te zgode i nezgode...
31.05.2011, 14:03
isabella
265
IZVORNA PORUKA: Lady26
Joj Isabella...zao mi je bebice, hebem mu....valja se nama mamama navici na sve te zgode i nezgode...
ma valja se naviknuti ali tesko je ja njoj ili govorila ne ili ne govorila isto dodje ponekad pomislim da joj ne znaci da
31.05.2011, 14:04
iv@ncica
2115
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: jelenaT
Mi bili vani i prokuvali ali bukvalno, moje dijete je uslo u fazu kad podjemop u kucu da strasno vristi i ufati se za vrata i nema sanse da je uvedem u haustor...
odavno smo u toj fazi....i izludjuje me
hiiihhi zar je to faza ..ja mislila stil zivota..kod nas tako uvijek....ja cooliram i ignoriram dernjavu..samo mu sad opstavim maramicu kad zatvorim vrata i zakljucam, da mi ne brise nos rukavom..to mu fora ..i brzo to prestane..samo sto se svi cude..sto ne reagiram na takvo djete
dobarv dan inace..ja vodila djecicu iz skole na turisticki obilazak grada vlakicem....anderj u vrticu...sve ok zasad....nije lose..na sve se navikli...faze svaki dan ;))))
hanady i koko- da nam se odkocite i skinete tufne
31.05.2011, 14:09
Bambi09
1559
IZVORNA PORUKA: N_N
E moja Bambi to pokušavam skontati evo već 2 god. On nikada još nije noć u komadu prespavao osim jednom kod sveki ali ja ni u to ne mogu da povjerujem A što ti radiš nalaze, onako ili?? Sreeeetno!!
imam ti naku tutnjazu u glavi, isto da imam helikoptere u tintari..
obzirom da za nas niko ne pita, imate mahanje
31.05.2011, 14:13
Anoniman
bambi ej pa dje si draga vidim mucis se sa uhetom a joj bit ce bolje abd nedaj se neka su mi djeca dobro za tebe mi je lako ha ja.....pusa Isabella za o mi je malene
31.05.2011, 14:16
Anoniman
Apotekarko dosla ajd super nisam ni sumnjala da nece . Kod vas grmi hm i kod nas se komesa vrijeme isto moze da bude svega danas haman . Prezeza vani nebi me cudilo al od sutra javlja kisu.
31.05.2011, 14:19
Malenaoduvijek
5237
ma ovo nema smisla, ode covjek dva sata u setnju i ovdje romani...
nemam ja tu koncentraciju da toliko citam.
mogu vam samo reci da su baby kreme za sunce skupe ko ista...cccc
najjeftinija 10 KM ali hajde nemoj kupiti kvalititetnu i dobru za njih.haos.....
ja se malo druzila sa svekrom i svekrvom isli opet u park kod muzickog paviljona i bas nam je bilo lijepo
a malo je reci da je toplo, pakao pravi, samo se hladovine moras drzati inace bandak ti ne gine.
evo moji momci popadali u krevete ne znaju kako se zovu
31.05.2011, 14:20
bebacha
1170
imas zabranu javljanja prognoze samo kisu najavljujes kod nas malo oblacno al jos nije za kisu,ne grmi
31.05.2011, 14:21
Malenaoduvijek
5237
bambina
sta je bilo kod orl dr.????
felix ja ti rekoh prognoza nula bodova ne priznajemo kad ne valja
Apotekarka
3918
Mala blago vama,ja obozavam kad przi ovo tmurno vrijeme,kisa,grmljavina izludise TKO NAM KRADE LJETO VISE Felix kako je nel nema nikakvih reakcija hb od vakcine Bambi kad ce biti nalazi kakvi
Anoniman
MALA ja isto ne znam sta im je danas sve kilometarski postovi
31.05.2011, 14:22
Anoniman
mala ti malo izasla na svjezu havu je aj neka te sad bjezi u hlad i digni none uzivaj ,. Bome danas bas prezeza uzas . Bit ce kise vidjeces da hoce kad sam ja "sta " slagala . Vidi ove lady cccc dje nesta , mora da se zavukla u one jucerasnje papire sto je pisala da ima posla . ....
31.05.2011, 14:22
Apotekarka
3918
Noa to malo na promjenu vremena
31.05.2011, 14:23
Anoniman
IZVORNA PORUKA: bebacha
imas zabranu javljanja prognoze samo kisu najavljujes kod nas malo oblacno al jos nije za kisu,ne grmi
ja samo prenosim vjesti nis drugo budite zahvalni sto vas prije na dan ili na pola dana pripremam da znadate da vas nebi u pola puta kisa spopala
31.05.2011, 14:24
Apotekarka
3918
Sta nam je s marinci,nikako se ne javlja
31.05.2011, 14:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Mala blago vama,ja obozavam kad przi ovo tmurno vrijeme,kisa,grmljavina izludise TKO NAM KRADE LJETO VISE Felix kako je nel nema nikakvih reakcija hb od vakcine Bambi kad ce biti nalazi kakvi
anel hb dragom da kucenm u stol dobro spava svoj podnevni san mama ko fol sta radila pa sad sjedim . Nije bilo reakcije od boce ma jok jestel ju vi rijesili ?.
31.05.2011, 14:26
koka i po
7309
IZVORNA PORUKA: dadada
kooooooookoooo ...procice
hanady,ja bih je izlagala cukama...polako al sigurno...ako sam sta od srinka naucila odlazeci radi moje anksioznosti , to je da se strahovima treba izlagati da bi prestali tj. nestali...i sama sam svjedok takve terapije em kodmene same...em kod mog brata kojeg je ugrizao vucjak kad je bio mali...bojao se sve dok mi nismo nabavili prvog psa, beti..sada se zaista vise ne boji pasa...zna se trznuti kad zalaje pas...al fino to iskulira
samo se ti smij.....meni smijesno nije al eto smijat cu se s tobom .. i bolje ti je da bolujes dok si jos "puter" ...ako vec nisi .. bambina maja.... ..koje uho da ljubim ...jbt...ja mislila bar ces nazvati ..vidi sto sam ljuta ko leptir u podne ...
Anoniman
Sta nam je s marinci,nikako se ne javlja
Nemam pojma nema ju ni na fb . Posaljem joj sms . Ili je otisla mozda na selo kod sveki pa se ne javlja bas se i ja pitam , pa ni ova Mya se ne javlja vise fale bas .
Apotekarka
3918
Trebali bi u cetvrtak
31.05.2011, 14:27
Anoniman
Ja da vam se pozalim ... sve hocu, ali zaboravim... ja sam prilikom odlaska u wc u slucaju da moja smizla spava delozirana da idem kod sveki na gornji sprat . Medjutim problem je u sledecem... Anuska od kako se rodila spava uz muziku, buka joj ne smeta, ma uglavnom nista joj ne smeta, cak ni kompresor u podrumu, ali u zadnje vrijeme cim udjem u wc pustim vodu ili piskim dijete se istog trena probudi...wc nam zidom granici sa spavacom sobom, nije mi jasno akko cuje jer sam par puta posla mm da ide u wc a ja osluskivala u sobi i aman se nista ne cuje. Tako hajde po danu nije problem, koliko mi je noci da se pentram na gornji sprat, a kako zbog stanja u kakvom sam svako malo idem u wc ja gotovo cijelu noc kod sveki provedem . Je li i to faza ili?
31.05.2011, 14:27
Apotekarka
3918
Mya bude na fb a brate vec sam rekla bas fali da znamo kako je Minjica,
31.05.2011, 14:28
Anoniman
Trebali bi u cetvrtak
nemoj takve face praviti bit ce dobro vjeruj nece Biti Ture