cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

25.11.2010, 20:27

clock-img

Ella_H

pencil-img

1264

Niobe ja se obradovala rekoh vidi A. majena guza
kad ono mamino nesto drugouser posted image
i mene moj A jucer ugrizao uzass za ruku, ogrebao vrat
pljunuo mamu itd volio me sinoc jako isto user posted image

clock-img

25.11.2010, 20:32

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Ella_H

Niobe ja se obradovala rekoh vidi A. majena guza
kad ono mamino nesto drugouser posted image
i mene moj A jucer ugrizao uzass za ruku, ogrebao vrat
pljunuo mamu itd volio me sinoc jako isto user posted image

ovo sam i ja prvo pomislilauser posted image

clock-img

26.11.2010, 00:28

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

cao  zlocesta  generacijo...vidim  svega  ovdje ..ugriza..prehlada....dresiranja  mama..odbijanja  hrane..ne  spavanja islll..
i kod nas  vam  je tako...nervozan  uzasno,  ne  silazi  s mene..oh  tko c e  opet  prezivjeti  ostavljanje  u vrtic, taman nam  fino  krene  i  opet  nesto....i  isao  mi je fino sam  spavati, samo  mu  ubacim  par  cuca  u  rkevetic....a  sad  muke  s njim..ma nema  nacina  da  legne..sta  nam s e god desi prvo  bojkotira  spavanje..e  ovo  vidila  nisam  vise..inace  smo bolje,  poceo  je  jesit  pomalo  vise,  znaci  da je grlo bolje...nervozan  je , temp.nema, oko je  i  dalje  crveno ,  nos  zacepljen nista  ne  curi niti  mogu  izvuci,  pa sam ukapila  operila  malo  i sad  ga  je malo  procepilo,  ali  evo  kaslje u snu, valjda  se pocelo  slijevati..a  voljela  bi  d aide  naprijed ..a  sutra nam je kontrola, pa  cu s  posla izaci   do  dr.  s  nalazima, post mi je  DZ do  skole pa  da  odnesem  dr  nalaze  i d a  se  posavjetujem  s  njom..cekaonice  su  prepune, pa da ga  ne  vodim  odmah  u  svijet virusa...
.pozzz   nasoj  maloj  ekipi

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

26.11.2010, 10:13

clock-img

megi

pencil-img

935

gdje nam je nestasna generacija

vidim ima ujedanja i mi svi hodamo modri
pomalo jedemo, voce isto slabo hoce
uvela sam joj neki vitaminski sirup, a voce pokusavam ubaciti bar pomalo

moja je pocela sve kopirati sta mi radimo i ponavlja ko papagaj cim cuje neku novu rijec
smijesna je skorz, ali sad bas bas moramo paziti sta pricamo

i adna je juce zezala nanu pa nije htjela da hoda, a nece u kolica samo pruzi ruke i kaze nosi
prave su male lopuze

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

26.11.2010, 10:27

clock-img

Anoniman

jutrooo
A.je spavao od 11 do 6 jutrosuser posted image user posted image
naspavala sam se samo tako,a i on je produzio do pola 10.

clock-img

26.11.2010, 10:29

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

pozz generaciji,
uh kad čitam šta ste pisale koda gledam svoje dijete ma sve isto...neće voće nikako a ni kašice jedva ga nekad prevarim pa makar kašicu voćnu pojede,slabo spava ,i da kad idemo u šetnju on bi da se nosa ni u kolicima neće samo do pola puta i uzmi me...uh a ja ga bome jedva nosim neznam šta bi da je deblji user posted image user posted image
iv@nčice drago mi je da ide nabolje i nadam se da će nalazi danas biti dobriuser posted image
ljubimo ih sve bez obzire na njihove nestašluke

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

26.11.2010, 10:59

clock-img

Anoniman

iv@ncice,bit ce to dobro,spremit cu ti danas pumpicu koja mene spasava kod prehlada,nema je kod nas kupiti a savrsena je..djecak je otisao vesel u vrtic ,ja cu na fakultet na predavanja,mm radi.. sve uobicajeno. kod nas je spavanje dobro,jede kako kad,nekad malo zeza  al da se izdržati.. ljubim vas sveuser posted image

clock-img

26.11.2010, 14:43

clock-img

mala86

pencil-img

2755

cao svima user posted image user posted image user posted image
evo samo da vam se kratko javnemo
sa netom smo pri kraju(kraj mjeseca user posted image user posted image user posted image )a i na putu smo ovih dana user posted image ,u srijedu bili u Splitu,juce u Bijeljini,danas nazad!kaze mm da smo oko 800 km presli u ova 2-3 dana!meni je vazno da je Leoncek bio ok,vecinom nam prespava,kad ne spava stavim mu glavu u krilo i on me ceski po glavi i bude miran

inace je ok,malo nestasan,ali zdrav!sinoc kod babe skace po krevetu,klekne pa se prebaci naledja,a zena starija pa joj valjda dosadilo kaze de mu daj tog plisanog medu da se smiri user posted image user posted image user posted image user posted image ,e baba baba kad bi bar htio

idem vidit sad u kakvom je belaju,maloprije istreso sav smoki i gaza ga user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

26.11.2010, 15:18

clock-img

Anoniman

mala ti uvjek pred kraj zeznes s netomuser posted image al,hajd sad ce prvi pa sve ispocetka.
Poznato mi to gacanje smokijauser posted image nestasko mali.
A.je zaspo imala goste ,kisa vani pada ma bezz vrijeme pa hajd.
A.nekad zna biti tako pametnica al kad je njemu cef,sinoc oce da ide dole kod sveki bila od jetrve mala nocila,on je obozavaa...I sad u jednim je crapicaama i treba da mu obucem jos jedne pa da onda idemo.
Ja cu njemu fino onako " anel,obuce mama carapice pa onda ides dole dedi ,inace neces nigdje" stoji on pored vrata stoji,i suti ja opet podignu carape da vidi reko anel dodje ja obucem i idemo pa pa.....
I dodje do mene i sam dize nogu da mu obucemuser posted image
Samo kad treba jest,a nece ja kazem ajmo hapi pa idemo pa pa....on odma bjezi nece da jede ....tako ta fora nepali kod nasuser posted image
Kad pempu,menjam kmeci,izvrce se bjezi uhvatim ga i kazem ako "anel nepromjeni pepu doce baba roga i pojest ce anelovi cunuuser posted image a,on napravi znas kakvu facu ono ko uuuuu,,i uhvati se dole za cunu i miruje dok obucem.
Stacu moram ga s necim plasit dok obucem inace bilo bi svega....
Nekad je da ga pojede ,sladak i smjesan a bome pocesce neslusa da bi ga zajedno sa mm.u top ispalilauser posted image

clock-img

26.11.2010, 16:46

clock-img

mala86

pencil-img

2755

IZVORNA PORUKA: felix

mala ti uvjek pred kraj zeznes s netomuser posted image al,hajd sad ce prvi pa sve ispocetka.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image nece vise,sad smo uzeli veci paket od 40 gb za samo 10 km vise(dosad bilo 5gb)!sad nek stisne pa nestane user posted image user posted image user posted image user posted image

jos 4 dana user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

26.11.2010, 17:50

clock-img

Ella_H

pencil-img

1264

Poz drage mame i bebare. Mi smo sinoc uzasss
probudio se u 2 vristao vristaooooooo, morala ga uzet iz krevetca
pa nosati pa je onda rovario po dnevnom i kuhinji, bacao vristao,
neznam ni ja vise jedva oko 5 zaspao i to do nekih 8 i opet ista stvar,
znaci ne boji se izgleda mraka sta je u pitanju pojma nemam,
ja sam mrtva bolesna jos i to user posted image a sad nemogu gledati stan ovakav
veceras cu najvjerovatnije s njim u sobici nemogu ovako,
sta mislite da ga prebacim sebi u krevet ili me samo trenira?
OT stariji braco kad god ja udjem na forum obavezno zapne
za smajli crveni i kaze vidi mama sejtaniiiii hehehe.

clock-img

26.11.2010, 22:36

clock-img

niki83

pencil-img

2113

IZVORNA PORUKA: mala86

cao svima user posted image user posted image user posted image
evo samo da vam se kratko javnemo
sa netom smo pri kraju(kraj mjeseca user posted image user posted image user posted image )a i na putu smo ovih dana user posted image ,u srijedu bili u Splitu,juce u Bijeljini,danas nazad!kaze mm da smo oko 800 km presli u ova 2-3 dana!meni je vazno da je Leoncek bio ok,vecinom nam prespava,kad ne spava stavim mu glavu u krilo i on me ceski po glavi i bude miran

inace je ok,malo nestasan,ali zdrav!sinoc kod babe skace po krevetu,klekne pa se prebaci naledja,a zena starija pa joj valjda dosadilo kaze de mu daj tog plisanog medu da se smiri user posted image user posted image user posted image user posted image ,e baba baba kad bi bar htio

idem vidit sad u kakvom je belaju,maloprije istreso sav smoki i gaza ga user posted image user posted image user posted image user posted image

pozdravcic od nas user posted image
hahhaaaahhaha draga moja al se ismijah, dobro ti rece, baba, baba, kad bi htio...
joj mi jucer tako kod sveki poslijepodne a ona nesto poce N govoriti pa trebas slusati, ne mozemo mi svi tebe slusati...uhhhuuuuuuuh, mislim u sebi, pa sto na zovete ako nas ne mozete podnijeti da pravimo haos! pa zar nisam u pravu! uhhh, a moja N kao i ostale bebice, a meni najsladja kad se naljuti pa pocne da trci u mjestu i galami..user posted image user posted image user posted image
isto imamo problem vec dugo da stavimo pelenu, jedno vrijeme mi je palila Crvenkapica, pa moram oponasati i Crvenkapicu i baku i vuka user posted image user posted image , a ona se smiri, slusa, pa onda i sama pocne oponasati, ali i to je prevazisla, dok ne skontamo neki novi fazon user posted image
malo nam nosic zacepljen, ali cijelu sedmicu spava masallah da se ne urekne, a garant ce vec veceras user posted image user posted image user posted image spava od pola 10 navecer do pola 9 ujutro sa samo jednim budjenjem i dojenjem u toku noci, i to u svom kreveticu sve prespava, ma za nepovjerovati, ali poslije sunca dolazi kisa, sad ce ona opet fazu budjenja svakih sat vremena user posted image
pusa svim user posted image

N&N

clock-img

27.11.2010, 07:35

clock-img

Meri29

pencil-img

1045

Evo nas i zvanicno na ovoj temi, sada smo veliki user posted image user posted image
user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

27.11.2010, 09:52

clock-img

Anoniman

meri dobrodosla u "veliku "ekipuuser posted image ja opet danas moram na fakultet skoro citav dan, kako nismo imali u cetvrtak danas nadoknadjujemo,glupost...djecak je dobro spavao sinoc,nacrtala sam mu bambia na zidu u sobi pa cim je ustao govori babmuser posted image

clock-img

27.11.2010, 09:56

clock-img

Anoniman

Jutro!
Meri dobrodosliuser posted image

Moja pahulja sjedi kod mame u krilu i sara a mama tipkauser posted image
pozdrav svima, pisem kad me malo pusti na miruuser posted image

clock-img

27.11.2010, 10:23

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: marijanna

meri dobrodosla u "veliku "ekipuuser posted image ja opet danas moram na fakultet skoro citav dan, kako nismo imali u cetvrtak danas nadoknadjujemo,glupost...djecak je dobro spavao sinoc,nacrtala sam mu bambia na zidu u sobi pa cim je ustao govori babmuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jutro i ovoj generaciji...
jos malo pa smo i mi s vama, ali vas pratimo u stopu... vidim i stariji se ujedaju, a Nane to uveliko radi ima koliko vremena... "satova" imam po rukama sto nikad nisam imala... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a sad je poceo da kopira sta mi radimo... a od djece kopira ruganje, pa se po vas dan samo ruga... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image doduse i mater se u trudnoci samo rugala... hahahahah

< Poruku je uredio Bambi09 -- 27.11.2010 10:25:28 >

clock-img

27.11.2010, 11:31

clock-img

megi

pencil-img

935

evo i nas
kod nas izgleda opet nekui zubic opet jucer spabo jela, pa onda kakila vise nego uobicajeno i inace je bila nervozna i na kraju pred spavanje sve ispovracala popila malo caja i zaspala
uh bas nema odmora ni malo
i nama je presvlacenje nemoguca misija, plac, sad za sad pomalo se smiri kad joj dam cetkicu u zube dok je ja operem i presvucem ona ko pere zube
ili trazi kremu da cura namaze liceuser posted image user posted image

a ljuta je samo tako, najveci problem mi je kad od svoje ljutine kad rucamo uzme svoj tanjir i sve prospe iz njega, e stvarno ne znam kako da reagujem
ako je naruzim i kazem da se ne smije to raditi ona u plac
a ne mogu da je ignorisem mora znati sta smije a sta ne

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

27.11.2010, 11:37

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Joj, i kod nas je presvlačenje muka živa user posted image

Samo ona traži kremu da je jede, a ne da maže lice tako da joj to više ne dam, a čim vidi da je otvram odmah nastane dreka kad kažem da joj ne dam kremu...

Stvarno se pitam kad će više ovo presvlačenje postati normalno...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

27.11.2010, 11:40

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Joj, jedva cekam da pocne "potpuno" pricati.
Ovako samo nagadjam sta hoce i sto je najgore-sta je boli...

Mislim da smo proljev savladale, jos odbija hranu, ali barem pije caj...
pomalo je varamo da stavi po zalogaj u usta...

Jedva jucer nadjoh ono mlijeko bez laktoze...
pripremili se mi ako bude vriska:mleko, mleko, daj, dajuser posted image user posted image user posted image
Ali, za veliko cudo, pristade na caj...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

27.11.2010, 11:45

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Myauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

27.11.2010, 11:47

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Eh i kod nas je presvlacenje muka,nece,ustaje,ljuti se,nekad pšali da sok pije a ne mogu mu ga ujutro cim ustane dati...prica ne gasi seuser posted image ,opet ima rijetku stolicu ja to prepisujem zubima to su jedno 2 stolice dnevno ...Jede kako kad,bira uglavnom...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

27.11.2010, 12:16

clock-img

Anoniman

dan
mi smo spavali dobro.Evo kakio se usmidio se odo ga pratuser posted image pobjeze mi za trosjed da ga neuhvatim lopov smrdljivi
Naucio se pali mi elektricnu pecuser posted image stalno to radi,i smije se smjesno mu gdje gori svjetlo u peci...
moram paziti na to ...penje se na lezaj i dokucuje ,zelozine spagu onu i vuce   a na cosku stoji nedo bog da padne pukla bi glava ko tikvauser posted image samo zijana trazi....
Mi se damo presvuci inace doce baba roga i pojest cunuuser posted image dokle ce ta fora paliti vidjecemo.
idem sad loviti ga da ga operem smrdi ko tvoric

clock-img

27.11.2010, 12:31

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

IZVORNA PORUKA: tajra

Myauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dušooooo user posted image user posted image user posted image

A fakat si u pravu za ovo pričanje...moja samo nešto pokazuje i tako izgovara da nema šanse da pogodim koliko god da pokušavam...i znam da je masu puta zbog toga frustrirana, a nije ni meni lako user posted image

Neki dan sam shvatila da zna jako puno riječi, mislim zna značenje, i baš sam se ugodno iznenadila jer valjda kako ne priča mislila sam da nema pojma user posted image A mustra mala zna sve samo se pravi user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

27.11.2010, 12:33

clock-img

dafri

pencil-img

1097

dančić i od nas
evo malo sunce provirilo pa je odmah lakšeuser posted image
naravno i kod nas je slično sa presvlačenjem a uskoro bi trebali i na tutu,ko će još i sa tim deverati

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

clock-img

27.11.2010, 12:40

clock-img

Meri29

pencil-img

1045

Uh muka je danas, u kuci place, nece da spava, izasli u setnju nece u kolica, nece ni da hoda ni da se nosi... pa sta hoce user posted image user posted image
I kod nas je presvlacenje nemoguca misija. Skidanje obozava, ali kada se oblacimo nema sanse da sve mirno i bez vriske prode

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Zadnji članci

article-img