Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009 Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013
27.11.2010, 12:58
Anoniman
I kod nas sve standardno ...nis ne slusa i tako to...
Meri...dobro ti nama dosla
Ivancice...meni su ove starije mame s vise djece rekle, da nakon bolesti budu nesnosljivi jedan odredjen period...oko 7 dana ...eto da znas
27.11.2010, 13:02
Mya_81 RR
5531
Meri, dobro nam došle
Pusa za Majdicu
27.11.2010, 13:14
Meri29
1045
Hvala drage moje Ipak danas bih najradije dala otkaz kao mama, slomi me dijete, a nista nece
27.11.2010, 13:23
Anoniman
mery dobrodosla i od nas Ljubimo curu veliku....jos malo pa ce nam se i nas nane pridruziti ide vrijeme ko ludo ....
27.11.2010, 13:26
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Apotekarka
Moj se ne da ni skidati,sta ces na mamu
a nije na tatu onda A.se voli skidat isto nemoze docekat da skinem pempu,ma cim skinem trk skace i pobjeze al tako je mjesan boze dragi zadigne onaj bodic i pobjeze......neznam jel mu cuna zanimljiva ili cudna al stalno dole zaviruje kad ga skinem i smije se i dira je .... Jednom mi je sav se zamazo cim ga presvlacim dira se dole bio se ukakio pa mi sve isprljo. Zaspo je skoro,...
27.11.2010, 15:45
iv@ncica
2115
dadada- ee onda sam nadrljala...a jos kad mi kazu pa sta cekas sto ne radis na drugom, ako ce mi biti ko ovo prvo..hvala ne...ama velim im jos ja jedva i ovo jedno,.....a jos radim s djecom..pa pukla bi... ..jos kad nam se zaneda ko ovih mjeseci...uhuhhhhh marijana- hvala na pumpici-mocna je...i hvala na pozivu za igranje..ali mislim da jos bar do sutra ga ne bi vodila nigdje...pogotovo malenima...da ih ne zarazi..sto ja znam, ne bi vooljela ni ja da meni dođu crvena oka..pa da mi ga zaraze
poceli smo dobro jesti, pojeo covjek 2,5 snicle i pirea podosta+kruha..jadnicak iuz sve smoci..nekad prije je uz voce smocio kruh... ..jos je nervozan..sve ostalo je bolje, osim sto je oko jos crveno preslacenje i kupanje je super kad se skidamo....ali oblacenje uzasss...jos sad silne kapi i pumpice i lijekovi...boji se s ad svega i vrsisti...haj vi sad samo zasmislite da svojima sad morate kapati2-3 kapi u svako oko dok vristi, place...stiska oci..a a onda mast isto u oko ..sve to mora ostati u oku da se izlijeci ..pa onda kapi i pumpica za nos...pa onda sirupi za temp. na spricu, pa antibiotik..na spricu..pa mast za osip ..kad vidi sve to popludi..nije ni cudo sto je ovakav..ali eto proci ce i tih jos 7 dana dadaa
27.11.2010, 16:57
Anoniman
iv@ncice javi se kad djecak ozdravi,ovaj moj podivljao u kuci,treba mu malo promjene pa sam misila da se malo druže,al neka da andrej potpuno ozdravi moj Niko je postao nemoguc al znam da je zato sto ne izlazimo nigdje vanka, dosadilo djetetu,i meni je kise navrh glave..
27.11.2010, 21:46
R&T@
5982
Moja danas dva puta potpuno zitku stolicu... raspameti me...
Nije mi jasno kako moze izdrzati od 12 do 7 da ne stavi apsolutno nista u usta... sve sam moguce pokusala Sreca unijela je malo tecnosti pred spavanje, vec sam panicila...
Ne znam sta joj je: nema temperature, vesela je, ne kaslje, nosi curi vrlo malo, cini mi se kad guta da je grlo ne boli...
Izbija trica, ali zar je to toliko boli
27.11.2010, 21:48
Apotekarka
3918
tajra isti smo 2 skroz rijetke stolice bez ikakvih drugih boljki osim sto slabo jede,a o donjoj cetvrtici da ne pricam nabubrila ima vec mjesec a nikako da izbije...prvo sam mislila virus jer namteta sto cuva bolesna ali brate virus nisu 2 rijewtker stolice jedna u 11 ujutro druga u 18,to mi bas lici na zub,on je veseo eh da naucio se poljubiti kaze cmok i prisloni usta uz nos
27.11.2010, 22:00
R&T@
5982
Mrvice nase drage...
I ja isto mislila grlo ili prehlada, vjecno je skinuta...
Ali ovo je zub...smrc...
Kako se zna da je dijete dehidriralo??????????????
(Bas me danas prepala, ni kap u usta satima, a ja shvatim da ne znam koliko dugo je opasno...)
27.11.2010, 22:03
Meri29
1045
Meni su rekli da kada pritisnes kozicu izmedu prstiju i ako ostane naborana onda je dehidrirala, po tome ja gledam. Nadam se da ce brzo proci
27.11.2010, 22:12
Anoniman
Misamu ...to su garant trice je li ti pije u toku noci?
27.11.2010, 22:14
R&T@
5982
Joj, Meri29, ne mogu da shvatim Kako naborana?
Hvala, kad sve saberem ona je dobila dovoljno tecnosti u 24 sata, ali zlu ne trebalo...
Ako me sutra bude zezila pojest cu je poljupcima
I da, ima li negdje slika vase torte?
27.11.2010, 22:17
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: dadada
Ne, nikad...
Probala sam sad ponovo dati caj dok spava, ali nema sanse... Tvrdoglavi ovan, ni da proba
27.11.2010, 22:21
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: dadada
Ne, nikad...
Probala sam sad ponovo dati caj dok spava, ali nema sanse... Tvrdoglavi ovan, ni da proba
ostavi joj flasicu u krevetu...mozda popije ako se probudi
27.11.2010, 22:32
Meri29
1045
IZVORNA PORUKA: tajra
Joj, Meri29, ne mogu da shvatim Kako naborana?
Kada sa dva prsta malo zadignes kozicu npr. na rukici, ako koza ostane tako skupljena i malo zadignuta, tj. ne spusti se odmah kada ti sklonis svoje prste tada je dehidrirana koza (nadam se da je jasno sta je pisac htio da kaze )
27.11.2010, 23:03
R&T@
5982
Skontah
Prosto me sramota, ali danas su mene na slamcicu pile
Dadada, dobra ideja... vec ostavila...
28.11.2010, 11:32
hampsi
303
Treba mi vasa pomoc, hitno mi je. Zna li iko da li smijem bebari od nepunih 15 mjeseci dati rastopljenu Bronhi bombonu u mlijeku? Ono za smirivanje kaslja? Molim vas, ako zna iko
28.11.2010, 12:00
tekja
1957
Nisam nikad i ne znam sta ce ti to, ali mislim da joj nista lose od te bombone u mlijeku nece biti...ako je zbog grla, pluca, kaslja, bolje ti je stavi malu plasticnu kasikicu meda
28.11.2010, 12:27
Mya_81 RR
5531
Hampsi, mislim da ti je bolja varijanta da joj napraviš sirup od smedjeg šećara i lovorovog lista...on je super za kašalj...
Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.
Ljubav, 25.06.2009.
28.11.2010, 12:28
R&T@
5982
Hampsi, mislim da mozes... ali zasto davati hemiju (a bombone ipak imaju razne dodatke), kad kasalj mozes smiriti onim Hanady pripravkom????
Mi imali haos sinoc u 12... opet proljev, a ona spava... sve oko nje mokro, a ne da da je presvucemo... ekspedicija Vec dva puta sam joj sasipala Linex u grlo na silu jer nema sanse da otvori usta...
Hvala bogu, mm je jutros kuci pa je on nekako prevari da stavi nesto u usta... meni je to nemoguca misija...
I da kupili smo dentinox otopinu za desni... da probamo i to...
28.11.2010, 12:34
megi
935
Tajra misa mu i proljev i nejedenje i zubici uh bas je to dosadno i mi smo prosle sedmice muku mucili sa nejedenjem, sreca pila je i sa kakom, non-stop presvlacenje, pa crvena guza ja se nervirala jer sve mislim da je gladna a na kraju smo dobili donje cetvorke od neki dan opet pocela slabo da jede, pa prekuce non stop kakila, povracala jos zubica nema mada se desni nabubrile bas su dosadni i zubici i sve
svima
28.11.2010, 12:58
hampsi
303
Hvala vam za pomoc. Ipak sam joj napravila i dala 2 male kasikice. Med pije svako jutro, ne slini, nema T, fala Bogu. Par dana vec kasljuca, dr nam je rekla da je zbog zuba ali je jutros malo jace to bilo pa da sprijecim. Sljez pije svaki drugi dan, prevencije radi, po par kasika, pa bas ne bih da je vodim da joj daju sirupe. Citala sam sve te recepte a negdje sam nasla i ovo za bronhi, a meni to stvarno odmah pomogne. Napravicu i taj caj pa cemo probati. Hvala
28.11.2010, 13:01
koka i po
7309
Tajra ..nedaj se.....bice bolje Abd.. pozdrav mamama i bolesnim bebarama(ozdravite nam brzo )