cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

29.11.2010, 19:45

clock-img

Meri29

pencil-img

1045

Nista Mya nasa Felix, eno je pobjegla na Fbuser posted image user posted image user posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

clock-img

29.11.2010, 20:03

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

IZVORNA PORUKA: Meri29

razocarao se covjekuser posted image , sta Felix radis na RR, idi utjesi muzica user posted image user posted image

Taman još bebi spava user posted image user posted image user posted image

Navali Felix...šta čekaš....a onda kad Anela probudiš pa i ako bude nervozan i nesnošljiv tebi će biti svejedno jer ćeš svakako imati smajli od uha do uha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

otisao se kupat user posted image user posted image user posted image ono se anel razbudjuje user posted image user posted image user posted image nista od te ljubaviuser posted image
e jeste neke ,samo mislite na sexuser posted image

clock-img

29.11.2010, 20:21

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Eeeeee, ko zna šta ste vi radili pa se čovjek morao ići kupati user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

29.11.2010, 20:23

clock-img

Anoniman

hej ženice,kod nas je bio nas mali prijatelj andrej(iv@ncica) i jos jedna mala djevojcica,bas nam je bilo super, djeca ko djeca al mogu rec da su bili dobri,uspjele smo poit kavuuser posted image   nikola pajki,ja cu malo ucit.. ljubite djecicuuser posted image

clock-img

29.11.2010, 20:26

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Eeeeee, ko zna šta ste vi radili pa se čovjek morao ići kupati user posted image user posted image user posted image user posted image

da je bilo sta mm.nebi sad kukao kad cu ja veceras zaspat  user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!
i kako od anela on horozan saduser posted image

< Poruku je uredio felix -- 29.11.2010 20:27:45 >

clock-img

29.11.2010, 20:59

clock-img

dafri

pencil-img

1097

veče,
eh ovaj ponedeljak kako ga user posted image ,i nedelju zbog njegauser posted image user posted image
ostalo ok,malo se manje penjemo izgleda da nas ta faza prolazi,da utješim mame koje sad deveraju sa svojim malim penjačima,
i pričamo,pričamo,samo pričamo

šaljemo puse drugarima user posted image

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

clock-img

30.11.2010, 10:31

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Šmrc.... user posted image  Napisala sam bas dug post i nije prosao.user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

30.11.2010, 11:20

clock-img

megi

pencil-img

935

pozdrav generaciji
evo nam i snijega, uh nisam basneki ljubitelj, ja sam vise za sunce, plaze more i tako to

kako su velike bebare, slusaju li mame
moja cura se nocas budila milion puta, izgleda da su zubici, juce nista nije ni jela, ali je zato pila soka, vode caja, mlijeka, i non stop trpa prste u usta sot nikad prije nije radila

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

clock-img

30.11.2010, 11:29

clock-img

Meri29

pencil-img

1045

gdje je snijeg, gdje, gdje, mi cekamo svaki dan, jupiiiiiuser posted image user posted image , kupili smo sanke, jos samo da nademo skafander, a to nam je malo problem...

majda fura po kuci, ne mogu da je stignem, jos se sada pocela dizati uz stvari, moram mi biti stalno na oku, dize se i uz zid ako nista drugo nema u blizini user posted image

Stigla sam 25.11.2009

clock-img

30.11.2010, 11:42

clock-img

Anoniman

kaže teta u vrticu jutros da  Nikola najbolje slusa,ponosna samuser posted image popila kavu s mm i sad bi trebala svasta nesto radit po kuci a ne da mi se..jos imam ispit važan za 10 dana moram pocet ucit odmah..

clock-img

30.11.2010, 14:51

clock-img

Apotekarka

pencil-img

3918

Nama je danas punih 17 mj,kako vrijeme leti...Bas mi je moja beba postal velik dječak...Ponosna sam na njega,na njegovu kreativnost koju pokazuje,na to sto je velika maza,pa cak i na njegove nestasluke...Voli te mama tvoja moj maleni macicu...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

clock-img

30.11.2010, 14:58

clock-img

Hannica

pencil-img

2920

Neka bude ziv i zdrav jos mnogo godina i usrecuje svoju mamu svaki dan.
Apotekarko user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

clock-img

30.11.2010, 15:07

clock-img

Meri29

pencil-img

1045

Apotekarka cestitamo mali rodendan user posted image user posted image Ja tako volim da brojim te male rodendane i da ih slavim, nekako su mi drazi i prisniji nego ovaj veliki user posted image

Stigla sam 25.11.2009

clock-img

30.11.2010, 15:08

clock-img

Meri29

pencil-img

1045

A kako nam je Nikola pametanuser posted image user posted image user posted image user posted image , ja mislim da bi Majda citavo obdaniste na noge digla kada bi se odvojila od mame, nije dobro znam, ali ja ni u wc ne smijem otici ako me ona ne vidi

Stigla sam 25.11.2009

clock-img

30.11.2010, 17:23

clock-img

Anoniman

brzinski izvjestaj dok je zrak cist nema ihuser posted image user posted image
Zaspali oko pola 1.igrali se skakali,smijali i zaspali lijepo bilo nam je veselo sinoc i dobro nebunim seuser posted image nije se budio do pola 9.jutros jest
I opet zaspo u 1.popodne i do pola 4.spavao.......
Prava je pametnica neda ga nikomeuser posted image user posted image ..neureklo se kuc,kuc.....

clock-img

30.11.2010, 20:54

clock-img

Mya_81 RR

pencil-img

5531

Mi danas cijeli dan stavljamo štrample na glavu...k'o da se spremamo u pljačku banke user posted image user posted image user posted image Ne znam šta joj je, ali se opasno danas na to nafurala...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

clock-img

30.11.2010, 21:01

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

Uh, kad budete milioneri sjetite se i nas
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi dobro, hvala Bogu.
Jos sutra cemo se suzdrzati od vrtica.

I snijega vec nigdjeuser posted image , a moje curice se "nafurale"user posted image .

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

clock-img

30.11.2010, 22:26

clock-img

Ella_H

pencil-img

1264

poz mamice i bebe.
Vidim sva djeca slusaju bas lijepo,
slusa i moj samo nonstop je u frizideru i naginje
sirup kao da hoce popiti bla bla i bas malo dosadan s tim,
znate kako je kad se djeca ufuraju hehe,
a stariji brat je u fazi ja sam najljepsi, najbolji,
mama ti mene najvise volis itd, i u fazi je da nevoli
curice ni spomenuti pogotovo bebe pa me to nekad nervira hehe.
Ljubimo vas sveuser posted image

clock-img

30.11.2010, 22:29

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

generacijooooooooo
mi došle da se ''pohvalimo'' Farah haman sama na tutu naučilauser posted image

i snjegan se istopi...a mi obećale jedna drugoj sutra da ćemo anđeče praviti po snjeganuuser posted image

Ela kod mene starija je u fazi ja pa ja kako se rodila čini mise, ja kad malu pohvalim ona odmah doe poslaže ormare, pere zube ponovo i recituje sve pjesmice i koje zna i koje ne znauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

30.11.2010, 22:32

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

generacijooooooooo

i snjegan se istopi...a mi obećale jedna drugoj sutra da ćemo anđeče praviti po snjeganuuser posted image

Ela kod mene starija je u fazi ja pa ja kako se rodila čini mise, ja kad malu pohvalim ona odmah doe poslaže ormare, pere zube ponovo i recituje sve pjesmice i koje zna i koje ne znauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Farah

de mi posudi na par sati Hanadi da nesto nauci ovog mog indijancauser posted image

clock-img

30.11.2010, 22:33

clock-img

Anoniman

imamo novu tetu u vrticu pa me strah kako ce ujutro reagirati kad je vidiuser posted image meri na sve se oni naviknu, i ja sam mislila da se moj nece nikad naviknut na vrtic  jer smo bili ono bas poveyani,kad tamo on me "prebolio" odmahuser posted image

clock-img

30.11.2010, 22:35

clock-img

Anoniman

farahuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.11.2010, 22:38

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

dadada pozajmim ti je...al tek bi ti onda vidjela šta znači imati dijeteuser posted image user posted image user posted image user posted image
kažu jedno ko nijedno, dvoje ko jedno, a troje...loooodilouser posted image user posted image user posted image user posted image
nisma ni ja vjerovala dok drugo nisma rodilauser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

30.11.2010, 22:43

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: marijanna

imamo novu tetu u vrticu pa me strah kako ce ujutro reagirati kad je vidiuser posted image meri na sve se oni naviknu, i ja sam mislila da se moj nece nikad naviknut na vrtic  jer smo bili ono bas poveyani,kad tamo on me "prebolio" odmahuser posted image

i moj bi mene...momentalnouser posted image ...jucer smo prolazili pored vrtica...tamo teta stajala i pricala s nekom mamom...a moj Andrej fino otisao do njih...primio tetu za ruku...zena ga krenula uvesti...ja stojim i derem se Andrej...Andrej...skoro pa mi je jos mahnuouser posted image user posted image ...ja jadna ko pokisli misuser posted image

Hanady...vjerujem...zato i rekoh...na par satiuser posted image

clock-img

30.11.2010, 22:53

clock-img

R&T@

pencil-img

5982

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

generacijooooooooo

Svaka joj cast...
Zna ona sta mamu najvise "boli"user posted image user posted image user posted image

Ja mom indijancu veceras prvi put oprala zube kako treba.
Nece ni to, a kamoli da se sjeti tute.user posted image user posted image user posted image

A ja vjerujem u poslovicu:
"Jedno kao nijedno,
dvoje kao jedno,
a trece noge spleće...."

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

Zadnji članci

article-img