Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Stigla sam 25.11.2009 Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
29.11.2010, 20:03
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: Meri29
razocarao se covjek , sta Felix radis na RR, idi utjesi muzica
Taman još bebi spava
Navali Felix...šta čekaš....a onda kad Anela probudiš pa i ako bude nervozan i nesnošljiv tebi će biti svejedno jer ćeš svakako imati smajli od uha do uha
otisao se kupat ono se anel razbudjuje nista od te ljubavi e jeste neke ,samo mislite na sex
29.11.2010, 20:21
Mya_81 RR
5531
Eeeeee, ko zna šta ste vi radili pa se čovjek morao ići kupati
29.11.2010, 20:23
Anoniman
hej ženice,kod nas je bio nas mali prijatelj andrej(iv@ncica) i jos jedna mala djevojcica,bas nam je bilo super, djeca ko djeca al mogu rec da su bili dobri,uspjele smo poit kavu nikola pajki,ja cu malo ucit.. ljubite djecicu
29.11.2010, 20:26
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR
Eeeeee, ko zna šta ste vi radili pa se čovjek morao ići kupati
da je bilo sta mm.nebi sad kukao kad cu ja veceras zaspat !!!!!!!! i kako od anela on horozan sad
< Poruku je uredio felix -- 29.11.2010 20:27:45 >
29.11.2010, 20:59
dafri
1097
veče, eh ovaj ponedeljak kako ga ,i nedelju zbog njega ostalo ok,malo se manje penjemo izgleda da nas ta faza prolazi,da utješim mame koje sad deveraju sa svojim malim penjačima, i pričamo,pričamo,samo pričamo
šaljemo puse drugarima
30.11.2010, 10:31
Hannica
2920
Šmrc.... Napisala sam bas dug post i nije prosao.
30.11.2010, 11:20
megi
935
pozdrav generaciji evo nam i snijega, uh nisam basneki ljubitelj, ja sam vise za sunce, plaze more i tako to
kako su velike bebare, slusaju li mame moja cura se nocas budila milion puta, izgleda da su zubici, juce nista nije ni jela, ali je zato pila soka, vode caja, mlijeka, i non stop trpa prste u usta sot nikad prije nije radila
30.11.2010, 11:29
Meri29
1045
gdje je snijeg, gdje, gdje, mi cekamo svaki dan, jupiiiii , kupili smo sanke, jos samo da nademo skafander, a to nam je malo problem...
majda fura po kuci, ne mogu da je stignem, jos se sada pocela dizati uz stvari, moram mi biti stalno na oku, dize se i uz zid ako nista drugo nema u blizini
30.11.2010, 11:42
Anoniman
kaže teta u vrticu jutros da Nikola najbolje slusa,ponosna sam popila kavu s mm i sad bi trebala svasta nesto radit po kuci a ne da mi se..jos imam ispit važan za 10 dana moram pocet ucit odmah..
30.11.2010, 14:51
Apotekarka
3918
Nama je danas punih 17 mj,kako vrijeme leti...Bas mi je moja beba postal velik dječak...Ponosna sam na njega,na njegovu kreativnost koju pokazuje,na to sto je velika maza,pa cak i na njegove nestasluke...Voli te mama tvoja moj maleni macicu...
30.11.2010, 14:58
Hannica
2920
Neka bude ziv i zdrav jos mnogo godina i usrecuje svoju mamu svaki dan. Apotekarko
30.11.2010, 15:07
Meri29
1045
Apotekarka cestitamo mali rodendan Ja tako volim da brojim te male rodendane i da ih slavim, nekako su mi drazi i prisniji nego ovaj veliki
30.11.2010, 15:08
Meri29
1045
A kako nam je Nikola pametan , ja mislim da bi Majda citavo obdaniste na noge digla kada bi se odvojila od mame, nije dobro znam, ali ja ni u wc ne smijem otici ako me ona ne vidi
30.11.2010, 17:23
Anoniman
brzinski izvjestaj dok je zrak cist nema ih Zaspali oko pola 1.igrali se skakali,smijali i zaspali lijepo bilo nam je veselo sinoc i dobro nebunim se nije se budio do pola 9.jutros jest I opet zaspo u 1.popodne i do pola 4.spavao....... Prava je pametnica neda ga nikome ..neureklo se kuc,kuc.....
30.11.2010, 20:54
Mya_81 RR
5531
Mi danas cijeli dan stavljamo štrample na glavu...k'o da se spremamo u pljačku banke Ne znam šta joj je, ali se opasno danas na to nafurala...
30.11.2010, 21:01
R&T@
5982
Uh, kad budete milioneri sjetite se i nas
Mi dobro, hvala Bogu. Jos sutra cemo se suzdrzati od vrtica.
I snijega vec nigdje , a moje curice se "nafurale" .
30.11.2010, 22:26
Ella_H
1264
poz mamice i bebe. Vidim sva djeca slusaju bas lijepo, slusa i moj samo nonstop je u frizideru i naginje sirup kao da hoce popiti bla bla i bas malo dosadan s tim, znate kako je kad se djeca ufuraju hehe, a stariji brat je u fazi ja sam najljepsi, najbolji, mama ti mene najvise volis itd, i u fazi je da nevoli curice ni spomenuti pogotovo bebe pa me to nekad nervira hehe. Ljubimo vas sve
30.11.2010, 22:29
Hanady RR
18727
generacijooooooooo mi došle da se ''pohvalimo'' Farah haman sama na tutu naučila
i snjegan se istopi...a mi obećale jedna drugoj sutra da ćemo anđeče praviti po snjeganu
Ela kod mene starija je u fazi ja pa ja kako se rodila čini mise, ja kad malu pohvalim ona odmah doe poslaže ormare, pere zube ponovo i recituje sve pjesmice i koje zna i koje ne zna
30.11.2010, 22:32
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
generacijooooooooo mi došle da se ''pohvalimo'' Farah haman sama na tutu naučila
i snjegan se istopi...a mi obećale jedna drugoj sutra da ćemo anđeče praviti po snjeganu
Ela kod mene starija je u fazi ja pa ja kako se rodila čini mise, ja kad malu pohvalim ona odmah doe poslaže ormare, pere zube ponovo i recituje sve pjesmice i koje zna i koje ne zna
Farah
de mi posudi na par sati Hanadi da nesto nauci ovog mog indijanca
30.11.2010, 22:33
Anoniman
imamo novu tetu u vrticu pa me strah kako ce ujutro reagirati kad je vidi meri na sve se oni naviknu, i ja sam mislila da se moj nece nikad naviknut na vrtic jer smo bili ono bas poveyani,kad tamo on me "prebolio" odmah
30.11.2010, 22:35
Anoniman
farah
30.11.2010, 22:38
Hanady RR
18727
dadada pozajmim ti je...al tek bi ti onda vidjela šta znači imati dijete kažu jedno ko nijedno, dvoje ko jedno, a troje...loooodilo nisma ni ja vjerovala dok drugo nisma rodila
30.11.2010, 22:43
Anoniman
IZVORNA PORUKA: marijanna
imamo novu tetu u vrticu pa me strah kako ce ujutro reagirati kad je vidi meri na sve se oni naviknu, i ja sam mislila da se moj nece nikad naviknut na vrtic jer smo bili ono bas poveyani,kad tamo on me "prebolio" odmah
i moj bi mene...momentalno ...jucer smo prolazili pored vrtica...tamo teta stajala i pricala s nekom mamom...a moj Andrej fino otisao do njih...primio tetu za ruku...zena ga krenula uvesti...ja stojim i derem se Andrej...Andrej...skoro pa mi je jos mahnuo ...ja jadna ko pokisli mis
Hanady...vjerujem...zato i rekoh...na par sati
30.11.2010, 22:53
R&T@
5982
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
Svaka joj cast... Zna ona sta mamu najvise "boli"
Ja mom indijancu veceras prvi put oprala zube kako treba. Nece ni to, a kamoli da se sjeti tute.
A ja vjerujem u poslovicu: "Jedno kao nijedno, dvoje kao jedno, a trece noge spleće...."