Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Ako mi se zdravlje popravija cu odmah trojke sebi Bravo za farah prava cura...Evo izgleda da cu morati A opet uspavljivati zove mama,mama nece sam i gotovo
01.12.2010, 00:43
Mya_81 RR
5531
IZVORNA PORUKA: tajra Ja mom indijancu veceras prvi put oprala zube kako treba. Nece ni to, a kamoli da se sjeti tute.
Uh, isti smo po pitanju pranja zubića...ma, nema šanse, ona jednostavno isplazi jezik i ne možeš ni gore ni dolje učiniti ništa...prije 10-tak dana mi pukao film i sad četkicu koristimo čisto da ne zaboravi da ta stvar postoji a čistimo tj. ribamo s gazom jer sam zabrijala da su joj zubi požutili ALi fakat imam osjećaj da je tako!
Na tuti smo već neko vrijeme kad se ustane ujutro, ali niti jednom nije obavila piš piš...
01.12.2010, 07:39
mala86
2755
jutro svima evo nas opet stigo prvi kod nas sve staro,jos uvijek ustajemo u pola 7,najdalje 7 ujutro ,bez obzira kad navece zaspe! pricamo po cijeli dan,non stop nesto melje ali na nekom svom jeziku!
cekamo snjeg,a njega nema i nema
ljubac za generaciju
01.12.2010, 09:03
Mya_81 RR
5531
Jutrooooooo
I ja jedva čekam onaj prvi čisti snijeg i da fino napada pa da se šetamo Baš me zanima kakav će nam biti prvi susret sa snijegom, jer je prošle godine bila premala...
Ja nenaspavana, malo me glava boli, a cura naravno u svom punom naponu...
01.12.2010, 09:12
ena23
2131
jutro drage moje. kako ste? ne javljam se cesto na ovu temu ali vas molim za savjet. naime emir mi je bio bolestan, i sada je jos pomalo i totalno, ama totalno je izgubio apetit. jede samo monte i doji. sinoc smo citavu noc imali cirkus u kuci jer nije htio nista da jede sem sike a naravno da mi je mlijeka nestalo, nema koliko on trazi, to je bio haos, citavu noc je preplako. ja sam evo na poslu i sada se pitam da li je neka od vas slicno nesto prosla i sta su vam djeca htjela jesti? znaci on apsolutno nista nece osim montea i dojenja... vec se vidi da je pravo smrso, strah me neki ludi uhvatio, mislim da ga odvedem doktoru da bi ljudi rekli zasto si zapostavila djete, neuhranjen ti je totalno...
01.12.2010, 09:16
Anoniman
Dobro jutro
ja ne znam sta je s ovim mojim djetetom...u zadnje vrijeme se budi oko 7.30 i kaki ...prije smo se ustajali u 9.00...mami je ovo sok...i nikako joj ne treba
A imamo i novu furku...preko noci nece u vrecu spavanje...nema sanse...ali zato preko dana "hoda" u njoj ...trazi da mu je obucem
u snijegu smo mi i prosle godine uzivali...ispadao nam je redovno sa sanki...i to na glavu ...ja se nadam da nema trauma
01.12.2010, 09:20
Anoniman
IZVORNA PORUKA: ena23
jutro drage moje. kako ste? ne javljam se cesto na ovu temu ali vas molim za savjet. naime emir mi je bio bolestan, i sada je jos pomalo i totalno, ama totalno je izgubio apetit. jede samo monte i doji. sinoc smo citavu noc imali cirkus u kuci jer nije htio nista da jede sem sike a naravno da mi je mlijeka nestalo, nema koliko on trazi, to je bio haos, citavu noc je preplako. ja sam evo na poslu i sada se pitam da li je neka od vas slicno nesto prosla i sta su vam djeca htjela jesti? znaci on apsolutno nista nece osim montea i dojenja... vec se vidi da je pravo smrso, strah me neki ludi uhvatio, mislim da ga odvedem doktoru da bi ljudi rekli zasto si zapostavila djete, neuhranjen ti je totalno...
nakon bolesti je prirodno da slabo jede...popravice se to...a ako te sta tjesi, ni ovaj moj nije nista bolji...izvoljeva u zadnje vrijeme pravo...vec sam pisala o tome...ovaj moj jede samo krompir i jaja od slanog...slatko, naravno, sve...probaj mu napraviti sufnudle.. recimo ...to ovaj moj rado jede
01.12.2010, 09:23
ena23
2131
ih jos kad bi znala sta su snufnudle...
01.12.2010, 09:27
R&T@
5982
Uh, Ena23...znam da nije jednostavno.
Koliko zuba ima? Kako su mu izrasli, je li bilo strajkova u to vrijeme?
Mozda su opet zubici ili je zakljucio da mu je jednostavnije gutati nego zvakati. Ja cvrsto vjerujem da je najveca zabluda bolje ista-nego nista. Po pitanju hrane. Ali ako mu ne das ili jos bolje ne kupis monte, morat ce pojesti nesto normalnije.
Takodjer kolicinu mlijeka treba ograniciti. Moja R. bi samo mlijeko pila. Ali ja joj ne dam flasu dok nesto ne pojede, a onda nek popije koliko zeli.
Pa i mi da popijemo litar mlijeka, ne bismo mogle nista drugo, a kamoli njihove male pupe.
Sretno!!!
01.12.2010, 09:33
ena23
2131
najveca zabluda bolje ista-nego nista
tacno tako. ali kad je vec smrsao pravo mi ga zao, ja bi njemu davala sada bilo sta sto on zeli da jede, samo da ima nesto u stomacicu. kad dodjem kuci ispucat cu ga po guzi, koliko me sikira sa svojim nejedenjem
a sto se tice mlijeka, kupovno ne pije nikako, ne voli, a ne doji ionako po citav dan i onda meni zao kad dodjem kuci u 18.00 da mu ne dam. samo sto se on uobrazio pa bi visio na meni dok sam kod kuce...
inace, pozdrav svoj umazenoj djeci
01.12.2010, 09:48
R&T@
5982
Moze puc-puc, ali poljupcima...
Mozda te pozeli, pa izvodi oni su posebni mali, veliki manipulatori.
A dadada, nasoj djeci ne trebaju posljedice od padova, dovoljno im je sto smo ih mi rodile
01.12.2010, 09:54
Anoniman
isto tijesto ko i knedle ili njoke...samo sto im je oblik drugaciji ...najslicniji su ustvari knedlama jer se uvaljaju u prezlu...samo nemaju sljivu u sredini...ja ih pravim uz recimo spinat i piletinu...kao prilog...a Andrej pojede samo njih...a mogu se posuti i orasima, cimetom i secerom...pa dobijes slatko jelo
01.12.2010, 09:56
Anoniman
IZVORNA PORUKA: tajra
A dadada, nasoj djeci ne trebaju posljedice od padova, dovoljno im je sto smo ih mi rodile
sa jes jes
01.12.2010, 10:08
ena23
2131
IZVORNA PORUKA: dadada
isto tijesto ko i knedle ili njoke...samo sto im je oblik drugaciji ...najslicniji su ustvari knedlama jer se uvaljaju u prezlu...samo nemaju sljivu u sredini...ja ih pravim uz recimo spinat i piletinu...kao prilog...a Andrej pojede samo njih...a mogu se posuti i orasima, cimetom i secerom...pa dobijes slatko jelo
uh kako ovo dobro izgleda. njam njam. a inace nikad za nikad nisam pravila ni njoke ni knedle, doslo je i to na red znaci. C C C, ko bi rek oda ce dadada jednog dana po RR-u recepte djeliti... pih..
(ovo da se ne ljutis)
01.12.2010, 10:12
ena23
2131
sad skontah da ovo pogresn zvuci, mislim zato sto sam citala kako ona nije gurman i ne voli jeste a ne zato sto je nesposobna da nesto napravi
01.12.2010, 10:13
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
Kakav slatkiš još malo pa se nećemo družiti sa vama, samo malo nam treba do 2 godine, ali narast ćete i vi pa ćete doći u faze dvogodišnjaka ... Mi jedva čekamo snijeg da se sankamo, sad tek će nam to biti pravi doživljaj jer znamo puno toga i nećemo jesti snijeg ko prije
01.12.2010, 10:15
Anoniman
sad skontah da ovo pogresn zvuci, mislim zato sto sam citala kako ona nije gurman i ne voli jeste a ne zato sto je nesposobna da nesto napravi
ma reci joj istinu , ona voli jesti a muž kuhati
01.12.2010, 10:25
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
ma reci joj istinu , ona voli jesti a muž kuhati
upravo
mada znam i ja ponesto ...ovakve stvari recimo...sve sto je s nekim tijestom ja sam zaduzena...osim pite ...moj dida je mene puno toga naucio ...ako hoces budem ti napisala recept...nije nista komplikovano...mada moras steci malo osjecaja oko tijesta da ti ne bude gnjecavo
01.12.2010, 10:27
Anoniman
ja kao mala nisam volila jesti...a bogami sada tamanim sve
Breskva i mi cemo ubrzo biti veeeeeeeeeeeeeeeeliki
01.12.2010, 11:24
Anoniman
jutroo A.je dobro dobro,je spaavao hb... Dadada,maleni je presladak mi jedva cekamo snijega abd.ima da ga bacim u prvi"prtinu" prosle god.je bio mali al ove abd.ima da se sankamo Eno,ga se igra sve mi zdjelice male izneo i lupa kasikom,bezbroj ih je polupao al samo da bar malo miruje zaiga se s necim......
01.12.2010, 11:27
Anoniman
bravooo za nasu Farah pametnica je to bolan sta vam je vidi sama trazi tutu bravo sreco mala
01.12.2010, 13:32
Ella_H
1264
Poz drage bebare. Dadada mali ti je secer . Ja sam pokusavala ovog muza da naucim kuhati ali jok, nije na oca djaba je, ali svidjaju mi se snufudle pravo mislim da bi A volio jesti jer naravno slabo slabo voli, a slatko papa u 16. Mi smo dobro pajkimo, rucamo tu i tamo i eto ga. Pusa za sve bebare.
01.12.2010, 14:58
iv@ncica
2115
farah joj pa vi ste imali snijeg..kod nas ova kisurina..ubi nas... andrej po preporuci ped. je ok..ima jos malo antibiotika..pa ne bi trebao jos ovaj tjedan u vrtic , joj 14 dana ..tek mi sad nece u vrtic htjet..a jos cujem nova teta
eh narode nama je ona izlozba djecija danas otvorena..sve super proslo..samo sto sam ja jedva to odradila i otisla na bolovanje, dr. me jedva pustila na posao da odradim tu izlozbu , jer sad ja imam turu, gnojnu upalu grla,,,,u uho mi udara i dmah su me stavili na klavocin i injekcije jojjj.....ludimmmmmm...ali s am barem uspjela obaviti tu izlozbu koju smo mjesecima spremali..i sad lezim i tipkam se malo..andre spava
< Poruku je uredio iv@ncica -- 1.12.2010 14:59:59 >
01.12.2010, 17:27
Anoniman
Ella...vidim tvoj i moj imaju slicne prehrambene navike ...tj. ne jedu skoro pa nista
evo sam nasla recept za sufnudle...malo je drugaciji nego sto ja pravim...ja stavim samo jedno jaje...ne stavljam ulje nego puter i ne sapirem ih nakon sto ih izvadim, vec ih odmah bacam na proprzenu prezlu...ali ovdje imaju slike pa mi je lakse za objasniti...i jos sta je bitno...najbolji je crveni krompir...znaci da je suh...nikako ne valjaju s krompirom koji u sebi sadrzi puno vode
I drage zene nisu snufnudle nego sufnudle
Ivancice...jebem mu misa vise i bolest...ma brzo ces ti na noge
01.12.2010, 17:58
Mya_81 RR
5531
Dadada, tnx za recept Nisam niti jednom dosad pravila knedle, ali def. sutra pravim...fakat nam treba nešto novo u meniju
Ivančice, pa fakat dokle više Nadam se da će sad stvari ići samo na bolje