cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

03.12.2010, 17:19

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

sutra cemo na predstavu i poklon za sv.Nikolu!mama se raduje

i mi jupiiiiiiiiiiiii

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

03.12.2010, 18:16

clock-img

Anoniman

Cao, samo da mahnem svimauser posted image

Veliki poljubac bebicama i mamicamauser posted image

Meni danas rodjosuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2010, 18:17

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

Meni danas rodjos

sretan ti rođendanuser posted image user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

clock-img

03.12.2010, 18:18

clock-img

Anoniman

Hvala dragauser posted image

clock-img

03.12.2010, 18:18

clock-img

koka i po

pencil-img

7309

pik ja prva cestitala na hanumi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

clock-img

03.12.2010, 18:19

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: koka i po

pik ja prva cestitala na hanumi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2010, 19:28

clock-img

Anoniman

sahara ,najdraza moja sretan ti rodjendan zelim ti sve najbolje u zivotu jer to zasluzujesuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ljubimo,te ja i anel....

clock-img

03.12.2010, 20:52

clock-img

Anoniman

felixuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

03.12.2010, 21:00

clock-img

Anoniman

Ja kontam citav dan da ti posaljem ovo na gmail...ali mi se vrijeme izvuce

DRAGA MOJA FRENDICE SAHARICE, SRETAN TI 23user posted image RODJENDAN LJUBI TE TVOJA DADADA I ANDREJ

http://www.youtube.com/watch?v=QvsQ9hYKq7c

clock-img

03.12.2010, 22:04

clock-img

iv@ncica

pencil-img

2115

SAHAROOOOO  sretajn  ti   rođendan  i od  nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

clock-img

03.12.2010, 22:31

clock-img

mala86

pencil-img

2755

pustinjo sretan rodjendan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

03.12.2010, 22:38

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Sahara sretan rođendan od Dinozija i meneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Inače kako su mi bebice sve redom?Ja uletim svake prestupne godineuser posted image .Mi smo dobro hvala Bogu!Dino je prohodao...ne možemo da ga stignemouser posted image user posted image user posted image To je kod nas novost:-)Ostalo je sve po starom.Hvala Bogu nismo prehlađeniuser posted image .Nemam puno vremena jer spremam ispite...zato se rijetko javljam.
Pusa za sve mame i bebe:-)

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

03.12.2010, 22:40

clock-img

Srculence

pencil-img

848

Felixuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Kako nam je drug?Pusa velika za vas dvoje:-)

Blaženstvo se nalazi u ukusu, a ne u stvarima, i čovjek je sretan kad dobije ono što voli, a ne kad dobije ono što drugi smatraju da treba voljeti.

clock-img

03.12.2010, 22:42

clock-img

Anoniman

srculence user posted image user posted image user posted image pa superr cestitamo dineku na prohodavanju pardon hodanju .eh sad si mama nadrljalauser posted image user posted image salim se.......
Dobro je anel hb slusa eno zaspo evo i ja se spremam a nikako da se odlepim od lapuser posted image pusa vam velikauser posted image

clock-img

03.12.2010, 23:44

clock-img

Anoniman

dadadauser posted image
iv@ncice, mala86, srculence, velika pusetinauser posted image

clock-img

03.12.2010, 23:46

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

sahara jel to ti rođendan slaviš a na pivu ne zoveš...pa dobro ženo kakav je to načinuser posted image user posted image user posted image user posted image

nek je sa srećom ženo, sve najbolje....user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

03.12.2010, 23:47

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

hajde mi recite gdje se u sarajevu mogu jeftino izraditi slike... na pp plz... ne znam gdje da pitam, a necu da zbog toga otvaram temu

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

clock-img

03.12.2010, 23:51

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

e frenky ne znam gdje je najeftinijeuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

03.12.2010, 23:52

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

a znas li gdje je ulica Hiseta... meni je to tako poznato, al ne mogu da upalim user posted image user posted image

"Postoji trenutak u zivotu zene u kome je svaka suza zlatna,trenutak kad sunce obasja dusu i nestane mraka.Trenutak kada znamo da mozemo,da smo istovremeno i nezne i jake,kad ugledamo dva oka najmilija,Trenutak kada postanemo majke"
10.11.2009.
30.0

clock-img

03.12.2010, 23:54

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

a znam i to...sjetila sam se user posted image user posted image user posted image

jooj mene padbranca...
user posted image user posted image user posted image

10.11.2009.
30.0

clock-img

03.12.2010, 23:56

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

joj frenkyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

03.12.2010, 23:59

clock-img

frenkoza

pencil-img

1200

pa htjela bih da dodjem na BB, a da odem prije toga da izradim slike, da stignem sve obaviti.... jos moram nesto kupovati.... pa reko da se pripremim user posted image user posted image user posted image barem za izradu slika... user posted image

pozelila sam vas sve, jedva cekam sutra da vas vidim

10.11.2009.
30.0

clock-img

04.12.2010, 11:12

clock-img

Anoniman

jutro
Mi smo dobro hb.spavao je fino budio se oko 4.jest i do pola 10.spavali.
Nista novo sve ,po staromuser posted image pusa svima.

clock-img

04.12.2010, 13:53

clock-img

marinčii

pencil-img

4750

pozz generaciji,mi smo dobro spavali uz jedno buđenje i dojenje,danas smo bili na predstavi i dodjeli paketića od sv.Nikole sve je bilo super dok Matej nije trebo sjest u krilo Nikoli da se uslika i uzme paketić uh kako je plakat počeo i vrištatuser posted image al dobro brzo ga prošlo...,baš smo proveli lijepo prijepodne..
srculence user posted image user posted image ljubac za Dineta hodalicu malu cakanu
puse svima

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.

clock-img

04.12.2010, 14:35

clock-img

mala86

pencil-img

2755

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image marinci Leon mu nije htio ni prici user posted image user posted image user posted image user posted image ,sta pa ga gleda i nema sanse ni korak napravit user posted image user posted image user posted image user posted image

i mi smo isli po paketice,sadrzaju se najvise mama i tata obradovali user posted image user posted image user posted image ,mislim sky cola za djecu user posted image user posted image user posted image user posted image ,ali eto ima ostalih grickalica,igracka user posted image user posted image user posted image user posted image

evo ga sad baca ribice iz stolice,djete pravi zalihe za poslije po coskovima user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

Zadnji članci

article-img