Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
mala,marinci haman ste se vi vise obradovale djeda mrazu nego djeca Kod nas pada snijeg jupiiiiiiiiiiiiiiii radujem se ko,malo djete ......samo neka nema vise dosadne kisurine!!!!!!!!!!!
04.12.2010, 21:35
Meri29
1045
Evo i ove mame malo, Majda nece da spava, a iskreno jedva cekam da mogu i ja, bas sam nesto slomljena Kod nas snijeg malo padao i prestao, nadam se da ce ujutro opet poceti, ovo vrijeme mi bas ide na zivce. A nismo jos ni skafander kupili, ili nema velicine ili toliko sljasti da mi se ne kupuje. Gdje su nestale one normalne stvari koje po sebi nemaju silnih dugmica, sljokica i sl.
04.12.2010, 21:58
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix
mala,marinci haman ste se vi vise obradovale djeda mrazu nego djeca Kod nas pada snijeg jupiiiiiiiiiiiiiiii radujem se ko,malo djete ......samo neka nema vise dosadne kisurine!!!!!!!!!!!
i kod nas...i kod nas...doduse nesto malo
04.12.2010, 22:00
Anoniman
Draga moja saharice...nemoj se puno olesiti veceras ...ipak si ti majka
04.12.2010, 22:51
iv@ncica
2115
kod nas je vjecno ili kisaaaaaaa ili sunce i zega ..ali sam ja kupila andreju cizme za snijega ja sam vam na gentamicinu+klavocin+ efloran....ubi mi zeludac i guzu boce...ali idem na bolje... andrej je opet dobar, skace i igra se..jede i ne trazi cak ni vani da ide..iako je u kuci 2 tjedna macak maji..evo ga pava..ja ne mogu sredit kucu..iako i nije u losem stanju obzirom na moje stanje...vec i pregla cekaju bolje dane...ovaj sam vikend morala sve pustit..samo bi nam nesto ubacila u lonac ...ali nema mirovanja kad ti malac skace po glavi cjeli dan..
saharo..jednu ti i za mene nocas..ja sam bas grogi od lijekova
05.12.2010, 08:05
mala86
2755
jutro svima
felix jel ima snjega?kod nas nista ,ali ajd ako kod vas pada valjda ce i nama doci ja sam pospana uzas,jedva cekam Leonovo prvo spavanje pa da se bacim u krevet!sinoc imali goste do 1,ali bar smo se ismijali,ap mi nije toliko zao!dogovaramo se za odlazak na Vlasic za neki vikend,uh morat cu Leonceka ostavit 2 dana,to ce vjerovatno biti i kraj dojenja
jutros uso u boravak,popeo se na krevet i sve jedan po jedan jastuk baca na pod
05.12.2010, 10:13
Srculence
848
Jutro i od nas.Mi se sinoć bili obradovali biće snijega a ono jutros fino vrijeme,ali je hladdnooo...Mala86 i ja sam vala umorna,sinoć do kasno gledala tv,danas ustala ko slomljena .Mama me zove da dođem kod nje sa Dinom,pa najvjerovatnije da ćemo kod nje danas cijeli dan . Dino cijelo jutro belajiše i rastura sve po kući:-)Naučilo dijete da pleše i da se vrti u krug,pa mu se onda zamanta pa tros na pod.Ja i muž samo trčimo za njim da ne bi u šta lupio . Pusa za sve od nas!!!
05.12.2010, 10:26
Anoniman
jutro i od nas
Andrej se probudio u 6 vristeci i placuci ...stomak opet...ne znam sta mu je...u zadnje vrijeme kaki tako oko 6...inace, stolica mu je ok...pa je hb opet zaspao do 9
a momentalno bubnja s kineskim stapicima...mm mu je napunio carapu igrackama i slatkisima pa ga je to docekalo jutros...doduse, ja sam odmah slatkise zastekala a igracke su bile zanimljive citavih 15 min.
05.12.2010, 11:08
Meri29
1045
Jutro i od nas, nema snijega ni na mapi Sunce, al ono zubato , svejedno idemo setati
05.12.2010, 11:11
anidla
3683
IZVORNA PORUKA: Meri29
Jutro i od nas, nema snijega ni na mapi Sunce, al ono zubato , svejedno idemo setati
mm je juce isao u Tuzlu, kaze snijeg tamo negdje gdje se penje i i gdje se spusta prema Tuzli uzas...kad se vracao isao je preko Zenice za svaki slucaj...vidis mogla sam ti juce doci
05.12.2010, 11:13
Meri29
1045
Eeeee lopuzo jedna pa sto nisi Ti bi mi bila divan gost iznenadenja A nema snijega, mozda oko Tuzle, ne hodam puno tamo, ali u Tz sunce, suhi trotoari...
05.12.2010, 11:15
anidla
3683
Eeeee lopuzo jedna pa sto nisi Ti bi mi bila divan gost iznenadenja A nema snijega, mozda oko Tuzle, ne hodam puno tamo, ali u Tz sunce, suhi trotoari...
majke mi svai put muz kad ide u Tz ja se kontam kome mogu da odem nemam ni tvoj broj tel. a ne znam hoces li procitati pp na vrijeme iduci put dolazim da znas, al ja kad dodjem dugo ostanem
05.12.2010, 11:19
Meri29
1045
Kod mene uvijek spremna viska soba(buduca Majdina) i jeeeeedva cekam Poslacu ti broj u inbox na fb posto ovdje pp ne prolaze bas uvijek
05.12.2010, 11:20
anidla
3683
Kod mene uvijek spremna viska soba(buduca Majdina) i jeeeeedva cekam Poslacu ti broj u inbox na fb posto ovdje pp ne prolaze bas uvijek
dogovoreno! ja, noa i vas macak idemo u tu sobu ne smijem majdu s noom samu, ne znam sta bi tvoj muz na to rekao
05.12.2010, 12:03
mala86
2755
anlida mozes navratit i u ze
05.12.2010, 12:40
Anoniman
pozdrav A.je dobro spavao je onak,vrtio se budio al opet je nekako zaspo.Kod nas nema vise snijega ,juce bas lijepo pada danas nista hladno,i zubato sunce.
05.12.2010, 12:45
Anoniman
Naučilo dijete da pleše i da se vrti u krug,pa mu se onda zamanta pa tros na pod
i anel ovo radi I kad igra digne rukice u zrak ko,fol pucketa prstima i vice nama amo,amo ,amo (hajmo)
05.12.2010, 18:13
Anoniman
nas nije bilo par dana,nikola je imao neku virozu,sad je dobro al ga ipak necu slat sutra u vrtic.. ujutro nam stiže Sveti Nikola,a jos nam je i imendan pa ce biti puuuno paketica
05.12.2010, 23:30
iv@ncica
2115
andrej opet hvata stari ritam..ide spavati sam..jede..skace..maza se..dobar je..sutra u vrtic-samo da bude tamo dobar , nije isao 14 dana. popio je natibiotik..pa ce mo za par dana raditi urinokulturu..a kako-nemam pojma kako da mu ulovim urin 3dana za redom..kad moram na posao..da sam kuci lakse bi, ali ne mogu vise uzimati ni slobodno. JA sam isto bolje , cizmica i pokloni spremni na prozoru
06.12.2010, 08:05
mala86
2755
jutro
samo da pozelimo drugu Nikoli sretan imendan ,i svim ostalim Nikolama i Nikolinama
06.12.2010, 08:34
marinčii
4750
i od nas sretan imendan svim koji danas slave a posebno našem prijatelju Nikoli,nadam se da ga je imenjak lijepo obradovo i darovo
06.12.2010, 09:29
megi
935
i od nas cestitke Nikoli za imendan,
mi smo u nekom cudnom stanju ne znam ni ja sta joj je od petka opet puno kaki, desni nabubrile, slabo jede i posto slabo jede pocela se ima dvije veceri buditi pred zoru i traziti mlijeko tako da smo sa skoro godinu i po poceli da se hranimo po noci ne znam jesi li joj zubi juce doduse nije presvise kakila jkontam da vidim kako ce danas biti pa da je odvedem dr, a opet strah me virusa po bolnicama, ona je vesela, nema temperaturu uh
pozzzz mamama i bebarama
06.12.2010, 14:27
Anoniman
pozdrav i mi cestitamo,imendane Nikolima i Nikolinama A.je dobro sinoc zaspo oko pola 1.jer me juce prevario i zaspo u 6 pa do pola 8.spavao iskreno meni nije smetalo al jest mm jer anel nece da izadje iz dnevne ,a mm tu spava a da ide u drugu sobu nece nije naucio. Igrali,se mazili malo svadjali i zaspalu.dobra je hb.slusa me ,naucio se ljubiti pa stalno mi dolazi i ljubi me daje pusu al u usta nezna drugacije dosta rijeci je jos,naucio pricati. Zna reci: jaja,kad mu pjevam od teletabisa pjesu pa dodjem do lala on kaze jaja tako da mu je jaje i jaja jedno te isto. Zna reci,kad kazem kako krava vice,on MUUUU,macu zove MAAA. cuku aw aw aw Kad oce nesto vice mama dajjjjj....ili maaaaa Kad popije sok,dodje do mene i vice mama mema.....iće.... Sinoc mu dala dvojni ce da pije,i naravno pola odsula da mi neprosipa i ja se zabuljila na tv vidim on se,zaigro i pije sok.Kad malo,malo on dodje do mene i vice mama i onda mrmlja svoj jezik neki nesto mi pokusava rec.Ja nista sta cu rec kad,ga nekontam samo kazem aha ... Nista ode on,kad opet dodje do mene i mama i opet svoj jezik mrmlja.....Kad ja slucajno da vidim gdje je sok vidim nije u rukama.On fino slamku izvadio i sok na pod,prosipa i gaca nogama aaaaaaa,anele reko jadan nebio sta mi to radis jel anele....on opet mrmlja nestoooo Znaci pokusavao mi reci mama ja prosipam sok i bas je fora gacat mokro lopov inace je uvjek takav kad,zijan neki uradi dodje do mene i nesto mrmlja dok nevidim sta je,uradio nerazumim ga!!!!!
06.12.2010, 14:35
Anoniman
IZVORNA PORUKA: megi
i od nas cestitke Nikoli za imendan,
mi smo u nekom cudnom stanju ne znam ni ja sta joj je od petka opet puno kaki, desni nabubrile, slabo jede i posto slabo jede pocela se ima dvije veceri buditi pred zoru i traziti mlijeko tako da smo sa skoro godinu i po poceli da se hranimo po noci ne znam jesi li joj zubi juce doduse nije presvise kakila jkontam da vidim kako ce danas biti pa da je odvedem dr, a opet strah me virusa po bolnicama, ona je vesela, nema temperaturu uh
pozzzz mamama i bebarama
megi ja je nebi vodila pa nema potrebe mila,znas sta treba za proliv ako ga ima ... I mi znamo traziti flasu po noci,,nece caja ,vode,soka sve sam robala krene pit i vadi odma cucu iz usta neece oce djete mlijeka Al,bar se tjesim kad popije mlijeko vise se nevrti odma zaspi
06.12.2010, 17:55
mala86
2755
ja cu danas slom zivaca dobit
nemam pojma sta mu je,ali rusi sve po kuci!od sasipanja smokija u solju za caj,gazanja ostalih koji su pali na pod,penjanja na krevet i hodanja po istom,ne hodanja trcanja,pa mi sjedne u krilo jedno 300 puta za sekund hoce sici,dok sam vjesala ves istreso mi ves na pod,uzeo kadicu pa se penje na nju,istresanja ladice,vadjenje vesa iz ormara,istresanje rucka na pod....joj Boze ne mogu se ni sjetit sta mi je radio danas,evo ga i sad drobi one max batacice,danas nije nas dan nikako!
preskocio je jedno spavanje,pa sad do drugog ludi i on a i ja s njim