zaspo je prije 5 min,ja nemam pojma dokad ce spavat sad,nadam se da nece ustat u 9 sav sretan i veseo!a zaspo je za sekund,malo jeo i gotovo
06.12.2010, 18:31
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mala86
ja cu danas slom zivaca dobit
nemam pojma sta mu je,ali rusi sve po kuci!od sasipanja smokija u solju za caj,gazanja ostalih koji su pali na pod,penjanja na krevet i hodanja po istom,ne hodanja trcanja,pa mi sjedne u krilo jedno 300 puta za sekund hoce sici,dok sam vjesala ves istreso mi ves na pod,uzeo kadicu pa se penje na nju,istresanja ladice,vadjenje vesa iz ormara,istresanje rucka na pod....joj Boze ne mogu se ni sjetit sta mi je radio danas,evo ga i sad drobi one max batacice,danas nije nas dan nikako!
preskocio je jedno spavanje,pa sad do drugog ludi i on a i ja s njim
hihihihihihihih pocelo je pocelo ...nista...gledaj to s vedrije strane...ako imas imalo viska kila sada ces se poceti topiti ko sladoled
06.12.2010, 18:59
mala86
2755
IZVORNA PORUKA: dadada
nemam pojma sta mu je,ali rusi sve po kuci!od sasipanja smokija u solju za caj,gazanja ostalih koji su pali na pod,penjanja na krevet i hodanja po istom,ne hodanja trcanja,pa mi sjedne u krilo jedno 300 puta za sekund hoce sici,dok sam vjesala ves istreso mi ves na pod,uzeo kadicu pa se penje na nju,istresanja ladice,vadjenje vesa iz ormara,istresanje rucka na pod....joj Boze ne mogu se ni sjetit sta mi je radio danas,evo ga i sad drobi one max batacice,danas nije nas dan nikako!
hihihihihihihih pocelo je pocelo ...nista...gledaj to s vedrije strane...ako imas imalo viska kila sada ces se poceti topiti ko sladoled
imam i to previse!aj bar neko dobro od svega ovoga
i vidi ti navijas sto je pocelo,joj dadada
06.12.2010, 19:03
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
imam i to previse!aj bar neko dobro od svega ovoga
i vidi ti navijas sto je pocelo,joj dadada
sad cu ja tebi govoriti ono sto meni ove "starije" mame govore...sve je to faza...proci ceeeeeeeeeee
06.12.2010, 21:18
Anoniman
dadada jest jel da sad lijepo govoriti kad je to sve kod vas proslo I kod nas je to proslo sad je faza da pali pec non stop,skoro je bio zagrio ja zaboravila iskljucit pita se ispec mogla,ma jok kakva pita kokos ziva.I da oblaci pokucnice po ,kuci papuce izludi stim....sklanjam i opet ih nadje razbice nos oce bogami....
06.12.2010, 21:38
iv@ncica
2115
dadaaa -hhahaha a da se tako kilogrami tope ja bi bila stanga pored moje bitange...i jos radim s djecom...i jos sad bila bolesna samo caja pila i tabletica..ma nece ona 4 kg viska pa nece dolje ,)))
andrej danas bio dobar u vrticu...cak me cudno pogledao kad sam dosla po njega, ono kud ces sad taman sam se zaigro ..boze podrzi ovo stanje bez placa i bolestina vise....stvarno covjek pukne od muke i brige oko svega...cak se i uozbilji pomalo ko ja....koja naravno nikad nije bila ozbiljna..sama se sebi cudim
bio je Sv. Nikola i u vrticu i kuci i oko kuce..imamo slatkisa da mama nabaci jos sala ;))))
marijana- bila je predstava i Sv. N. u vrticu , rekla mi teta kad sam dosla- jest niđa bio poružan ( njega je glumio od ravnateljice m..ali nisam upratila ko je bio onda krampus..garant ona ..koja nista ne poduzima s vrticem i okolinom..i otima tete djece i djeli im otkaze)
< Poruku je uredio iv@ncica -- 6.12.2010 21:39:24 >
06.12.2010, 21:50
Anoniman
IZVORNA PORUKA: felix
dadada jest jel da sad lijepo govoriti kad je to sve kod vas proslo I kod nas je to proslo sad je faza da pali pec non stop,skoro je bio zagrio ja zaboravila iskljucit pita se ispec mogla,ma jok kakva pita kokos ziva.I da oblaci pokucnice po ,kuci papuce izludi stim....sklanjam i opet ih nadje razbice nos oce bogami....
ma kavi ba proslo...sta ti je ..tek se zakuhalo
ivancice...ne kukaj na kile...zamisli da imas manjka...pa koliko picis, ubandacilabise...neka ih...ko da su 4 kg nesto
< Poruku je uredio dadada -- 6.12.2010 21:51:59 >
06.12.2010, 22:23
iv@ncica
2115
jesu kad nisu na mjestu....znas kad te ljudi upitaju..a jel to opet cekas prinovu ...a ja bokova nemam uska ko daska, a zaljepili se na pupu...pa đe bar niste na nize ..ovako nemam cim da gibam ..ali bi mogla trbusni plesat ;)))))
06.12.2010, 22:31
Apotekarka
3918
I mi smo dobili poklona od Sv Nikole Eh da skontah razlog sto mi nAntonio nije jeo dobili smo cak 3 4 2 gore jedan dole Sad imamo 12 zubica ali bome veceras opet dira meso i curi mu znaci na pomolu je jos koji samo sto sad dobro jede za razliku odnedavno...Evo ja i on proveli vecer skupa mm bio na nogometu...Bio mi je dobar....Sad ga stavili na spavanje...Joj ivancice al se ismija za komentare o krsampuzu i Sv Niki
06.12.2010, 23:29
mnn
1611
večer,nisam stigla da sve pročitam jer ovaj moj juri po stanu..neče da spava,ma nema šanse da legne u krevet..urla viče galami več par noči..budi se po sto puta..ja ga nunam,pjevam..više neznam što da radim.pa ga pustim da divlja..onda ujutro nana,grrr sav ritam je poremetio..pilence jedno.
Ivančice jesi me nasmijala
apotekarka joj znamo kako je sa zubima..vodili smo mi sve ratove... dadada vidim te ženo draga
06.12.2010, 23:32
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mnn dadada vidim te ženo draga
a sad cu ja ko plavusa...gdje me vidis
Ninciiii poljubi mi Alexu
07.12.2010, 00:45
Sonja
2429
napokon poz i od nas
uh jest mi drago sto su i vasi mali vragovi ja sam izludila sa adinom...ma nista me ne slusa samo naredjuje:sedi ode bizo...lezi zeno sa ti je ja sam stvarno odusevljena njegovim govorom..bas sve prica ko veliki kad sta vidi odmah imenuje tu stvar a kad ne zna "ša je to" hehe popeo mi se na vr hglave stalno nesto provaljuje..uh bi bilo dosadno bez njega napredujemo u odvikavanju od pelena nekad trazi sam nekad ja nudim i tako..uglavnom kaki na tutu..kaze "uša še"
sad jedva jednom zaspi preko dana al bar navece zaspi oko 9 ..mada je zadnjih 2-3 dana lopovijo do 11
Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :((( 17:00h 4000g 55 cm Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav
Darian 27.05.2013 16:40h 4150g 56cm Nase sunce
07.12.2010, 08:04
Meri29
1045
Hiihihi Sonja kako nam je Adin lopov mali, bas je sladak, ja jedva cekam da i Majda tako pocne pricati, cini mi se da usta nece zatvarati Ja sam sinoc toliko izludila da mi je doslo da pocnem plakati, Majda ne moze da zaspi, pojma nemam sta joj je bilo, a sklapaju joj se oci, kenjkava, nervozna, vristi, a nece da spava. Nema sta nisam pokusala, ma nista nije upalilo. Jos mm legao ranije, jutros otisao za Sarajevo, ma doslo mi da sam ljuta i na njega, nista da pomogne, kaze samo ti to bolje radis Uh... Zaspala je Majda oko 11, a i ja sam, jos me gripa uhvatila, smlatio me paracetamol i onaj Tilol hot, a sad nesto kontam mozda joj je smetalo sto sam to popila jer ona sad samo navecer doji pa joj je mlijeko imalo promjenjen ukus
07.12.2010, 08:31
mala86
2755
meri i ja dojim jos uvijek i nedavno kad sam se razbolila pitala sam u 2 apoteke jel smijem taj tilol hot kazu da ne smijem,doilje samo paracetamol,a i taurus mi je rekla da ne smijem
07.12.2010, 08:38
bebacha
1170
tilohot nesmiju dojilje,i ja trazila u apoteci al tako mi rekli. nego da vas pitam nesto kad ste vi djeci poceli davat one rizine-stiropol keksice Alen ima 5,5 mjesci,dal mu smijem dat.kontam da djeca od 4 mjesca jedu smoki.neznam kakva mu je tekstura
07.12.2010, 08:43
mala86
2755
bebaca ja mislim sto se tice same rize da bi mu mogla dati,ali oni su meni dosta potvrdi,a on je jos mali
ne znam,ja se ne sjecam kad sam leonu tacno dala,ali ga treba bas topit
07.12.2010, 08:45
Meri29
1045
Eto vidis, predosjecala sam da nesto ne valja, sta cu sad, gotovo je, a nije ni dojila sinoc, zna dijete Bebacha ja sam Majdi vec sa 4 mjeseca pocela davati pomalo i uvoditi svu hranu tako da mi danas jedemo sve, ali opet ne znam ti reci po tablicama je li to tako treba, nisam se sto postotno vodila njima
07.12.2010, 08:47
bebacha
1170
ma nemislim po tablicama.nisam imala priliku uzet u ruku taj keks pa neznam koliko je tvrd
07.12.2010, 09:37
Meri29
1045
Ni ja nisam nikad kupovala taj keks
07.12.2010, 10:57
mala86
2755
jutro svima
malac spava od 9.15,dok sam otisla u trgovinu dido ga uspavo!nadam se da danas nece biti preskakanja popodnevnog spavanja
juce zaspo u 6,i uz budjenja da jede probudio se u 7 jutros ,ali je zato prije toga bio uzas!
i ja sama sebi govorim ma to je sve faza,proci ce,a pitam se koliko godina to trebam govorit
ja i mm cemo sutra ko u neka stara vremena sami do Splita,cuvat ce ga svekar!malo me strah,ali svekar se ne boji,a i zao mi ga kad ne treba on ici da se budi ujutro u 4,pola 5!mama i tajo ce obavit poslove i malo hodat joj kako sam pozelila taj grad!mislim da nas nema prije navece kuci,jer ce ga baka preuzet kad dodje s posla
07.12.2010, 14:30
Anoniman
pozdrva Kako nam je nasa raja .Mi smo dobro hb.anel je sinoc kasno zaspo jednom se budio jeo i bome do 10 smo spavali. Bili smo jutros malo u setnji,lijep dan pa se posle naoblaci vjetar zaduva i mi pobjego smo u kucu. Skoro zaspo.Kod nas nista novo,sve po obicaju.Posle kad ustane abd.idemo u kupovinu malo da mu,robu obnovim nadam se da cemo naci svasta lijepog.
07.12.2010, 14:35
Apotekarka
3918
Hej ...I moj odlicno spavao a mama ovaj put radi zubi kmecila cjelu noc Jax sam svom bas danas pidjamu termo kupila a jucer je dobio jaknicu kapu i salic
07.12.2010, 20:29
Anoniman
evo nas skoro dosli iz shopinga majko mila neznam bil plakala ili smijala se anel je bio lopovvv veliki rekla sam neces vise samnom nigdje Gore gdje je robica na spratu,taj je sve iso i rusio oce mi iz ruku korpu pa jedva mu nesto probala da vidim mozel mu. Kad smo otisli gdje je obuca samo bi bjezi vristi dira sve zivo Na kraju kao slag na tortu sidjemo do prehrane i igracki,taj kad je dosao na vrata pa kad je ugledao sve ono svjetli,jelke,lampice,djeda mrazevi kad je iz sveg glasa viknuo AAAAAAAAAAAAAAA, i poce trcat tome jedva ga stigosmo.Tu kad je dosao nezna zasta bi uhvatio,kao ono isto da mu je tko rekao sine ovo je sve tvoje uzimaj redom sta stignes i kupi humor zivi samo se on cuo Dodjemo do jednog reda dje su mede plisane samo prodjemo taj,red anel kenka oce dole ,ja nisam skuzila sta hoce mi dole on brzo ote se iz ruku.Provuce i uze prvog medu sa police i to roze zagrli zavrista od dragosti i pobjeze kao da ce mu tko ukrast I neda uzet ja da vidim cjenu ma jok,neda se priblizit mm se smije ah kaze sta cu kupit cu. Dodje do jedne male lijepe seke smije se joj dira,nesto na svoj jezik brblja ona jadna gleda sta je ovom malom sad sta mi prica Stalno al stalno sam trcala za njim noge me bole nece vise nikad ic snama
07.12.2010, 21:01
dafri
1097
veče, felix tako je slično i kod nas,malo sjedi u kolicima i onda je trkiš,naravno sve dira i viče Nunino,to joj je fora u zadnje vrijeme sve je njeno da vas pitam kake li vaši svaki dan,Una ima pet šest dana kaki svaki drugi dan,baš me brine,u ishrani se nije ništa promijenilo
mala zavidim ti a još dole najavljuju 19 stepeni
07.12.2010, 21:08
Anoniman
anel kaki skoro svaki dan nekad po dva ili tri puta zavisi koliko jede po dani ako usta rade non stop bice pempe smrdljive 3puta inace max,sad uzadnje vrijeme 2.puta normalana smrdljiva kaka Sto te brine jel rijetka stolice,proliv ili.......