ma normalna je stolica samo što kaki svaki drugi dan,to je odnedavno
07.12.2010, 21:22
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dafri
ma normalna je stolica samo što kaki svaki drugi dan,to je odnedavno
nista strasno pa anel skoro svaki dan kaki .....mozda jede vise svasta pa mora kakit.
07.12.2010, 21:28
dafri
1097
Una najčešće to odradi naveče pred spavanje uz trčanju po stanu,imam osjećaj da nekada nema vremena za to jer toliko je važnijih stvari za uraditi ,a jede baš svašta i pravo voli papati uf ko će ih na tutu naučiti ,dvoumim se da li da uskoro krenemo sa privikavanjem ili da čekamo proljeće
07.12.2010, 21:35
marinčii
4750
uh ja napisa dugačak post i ono error ,dafri Matej kaki svaki dan i po nekoliko puta nekad al desi se da i dan preskoči ne brini to je ok
07.12.2010, 22:32
Ella_H
1264
Poz generacijo. Mi smo malo u defektu pa pisemo na malecki notebook, bas je shega ehehe. Dafri nebrini normalno je to za djecu sve zavisi od djeteta, najvaznije da nema tvrdu stolicu tu dolaze problemi pate se djeca a i mi s njima. Ljubimo vas sve i grlimo
07.12.2010, 22:34
Anoniman
uf ko će ih na tutu naučiti ,dvoumim se da li da uskoro krenemo sa privikavanjem ili da čekamo proljeće
mi cekamo ljeto imam brigu al,veliku uhhhhhh......
07.12.2010, 22:44
Meri29
1045
Sta nam je to sa Bambi, presla u anonimne
Anel nam je pravi lopov znaci u radnji, citamo muz i ja i smijemo se, znam nije tebi Felix smijesno, ali kada ga samo zamislim opet bih se smijala, djecije radosti su najslade iako nama roditeljima i nisu toliko slatke uvijek (pogotovo ako puno kostaju Majda ponekad kaki dva puta dnevno, a nekada jednom u tri dana, sve zavisi sta jede i da li je nervozna ili bolesna. Ne brini Dafri, Una je vesela i igra se i to je najbitnije Majda opet jedva zaspala, ne znam sta joj je, tj. ne znam sta da ja vise radim, njoj je dobro svakako, a zato nas dvoje da izludimo
07.12.2010, 22:47
Anoniman
nemoj da citas zajedno sa muzem o sex da vidim dal,bi se tu zajedno smijali ili bi pak,tm.rekao zeno nisi upravu nista ja sam......pusti te price Ma znam mery moja,al smorio me noge me bole djavo me nagovori pa stikle obuko ne velike to,je jos jedan dodatak bolni nogu mm se smije kaze neka,neka oces se ti na stikle navuc
07.12.2010, 22:53
Meri29
1045
Ma kad mene muz vidi na RR kaze da sam otisla da odmorim mozak , nit sta cita, nit ga nesto puno interesuje,niti me dira i trazi... Ovo sam mu ja procitala jer mi je presmijesno bilo. Negov komentar je bio:smijaces se ti kada ti Majda tako za par mjeseci stane da rusi sve u radnji
07.12.2010, 23:20
iv@ncica
2115
uhh mi vam kakimo puno puta, mama radi samo za pampers ..sad imamo i osip oko cune..valjda od natibiotika..i treba vaditi urinokulturu..a nemam pojma kako cu ga tempirati da sve to obavimo prije polaska u vrtic i na posao...
bili smo na predstavi i dobili paketic..ma malo je bio zlocest, trzao djeci poklone...dobio je gitaru pa nas izludi po kucu .. tandrkajuc i galamec..ma pravi roker..jos kad je okaci oko vrata i pravi neke poze ma padamo mu veceras od smijeha....inace on slabo prica...kako je krenu s pricom ja sam mislila da ce do godine dana da brblja..ali jok, on nema potrbe men se cini da zbori mama ga osisala , onu bebecu kosu..pa je sad pravi djecacic...baj d vej..nisam frizer ako osisam one 3-4-5- pramencica kosice..
a ja vam moram sad opet raditi jos jednu izlozbu s djecom..na vrat na nos...jos se nisam oporavila ni od ove..bas me iscrpila
08.12.2010, 10:36
Anoniman
smijaces se ti kada ti Majda tako za par mjeseci stane da rusi sve u radnjiuser posted image user posted image
dobro ti je rekao...... Ma stas im moja mama kaze ma pusti ga ko djete mi smo sinoc slabo spavali,stalno se budio i komesao a zaspo u 00.00 kasno mi lijeze uvecer uzadnje vrijeme
08.12.2010, 12:45
mnn
1611
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: mnn dadada vidim te ženo draga
a sad cu ja ko plavusa...gdje me vidis
Ninciiii poljubi mi Alexu
he he vidim ja tebe uvijek..telepatski vidiš da si mi se odmah javila jer i ti mene vidiš evo i nas opet.spavanje spavanje..biče jednog dana nadam se..alex juri po stanu,sve rušiiiii doslovno.urla viče galami.kaže muž ako nas susjedi čuju misliti če što ovi rade djetetu a on nas dovodi u red.drži nam predavanje..i viče ne ne..neče da sluša ništa...ja ga pokušavam dovesti u red ali on se neda. ljubimo vas sve felix mogle bi jai ti povesti jednom adina i alexa u kupovinu..biče svega
08.12.2010, 13:46
marinčii
4750
pozz generaciji, da se i ja malo potužim Matej već drugi dan neće da spava po danu ,čim uđmo u sobu galami da idemo nazad u ku(u kuću),a ja se više izmori nemam snage ako nastavi ovako ja ću se bome osušit ,onaj osip što ima oko usta ne prolazi još je i gori uzela sam kremu od aderme mažem al još nikakva poboljšanja neznam šta više da radim,baš brinem da se to ne proširi ili inficira
09.12.2010, 09:23
Anoniman
jutro mi smo slabo spavali toliko je bilo vruce u kuci skoro 30stepeni.jos sam sve radijatore zavrnula.A.se budio vruce pio caj stalno otkriveni spavali carape mu skinula.I oko 6 jeo i nece da spava rano je zaspo sinoc oko 10 al se do pola 12 stalno budio uzas. Usto u 7.ja nemogu gledat nastavim spavat da vidim sta ce on vidim on sjedi dam caja,popije i mene opici da sam ja zaspala neznam kako ,ni sta ko drogirana zaboravila na djete da nespava.Trgen se oko pola9.on nekad zaspo ponovo mogo je tako ustat i otic iz sobe vrata bila otskrinuta. Bas sam fuj,oko 6 me zeludac morio,pa nesto se vrtila nemogu zaspat a spavami se mozda zbog ovog vremena neznam,Al je bilo nenormalno sparina
09.12.2010, 16:08
Anoniman
sta je ovo nikog nemajavite se sta ste se smrzle ..... kod nas snijezi vani milina gledat.
09.12.2010, 16:15
mala86
2755
caoooo
i kod nas snjeg pada ljepota gledat vani
Leoncek spava,mama bila vrijedna pravila keksice sa mermeladom
vjerovatno su zene tu negdje ali ih uhvatio ljenivitis za pisanjem
09.12.2010, 16:19
Anoniman
mala moguce zene,zene heheh javljajte se zeneeeeeee heheh i anel spava mama spremila veceru kuha sad uzivam snijg bjeli gdje ces bolje
09.12.2010, 16:20
Apotekarka
3918
Kod nas kisa i grmi j na poslu i to sam pa se prepala sto grmi... Antonia opet uhvatilo nesto da ga moram uspavljivati navecer...poceo je sve vis i vise pricati i po 2 rijeci skupa iugovarati,najsladji su sad
09.12.2010, 17:16
Mya_81 RR
5531
Kako su mi moje curice
Mi smo dobro, zdravo, standardno živi, nemirni i ponekad histerični i malo na svoju ruku pokušavamo sprovesti svoju volju
Večeras cura ide na spavanac kod mojih, a mama i tata idu malo vani da popiju koju pivkanu
09.12.2010, 18:04
Anoniman
mya bas vam zavidim mogla bi i ja popi koju al sad ce n.g abd uzivaj popij jedno za mene . ljubi drugaricu kod nas snijeg napadao komotno se mozemo sankati pada neprestajno . Ja ocekujem goste
09.12.2010, 18:27
marinčii
4750
evo da se i mi javnemo,dobro veli mala i kod mene je ljenivitis al redovno čitam,nekako mi se sve promjenilo ovaj forum koda nije isti felix blago vama snijeg pada a kod nas kiša ,grmi sijeva ,krupa ma užas vrijeme,ja i M atej sami mm otišo kod kuma i mi trebali al po ovakvom vremenu nismo ni mogli,d<nas je odspavo sat vremna nakon dva dana lumpovanja bez prestanka od jutra do mraka pa sam malo odahnula ,baš sam pomislila da će već izbaciti dnevno spavanje pusice svima
09.12.2010, 19:58
Meri29
1045
sto je napolju lijepooooo Majda zaspala, da se i mama malo odmori. Cijeli dan smo prestojali uz prozore, snijeg joj je pravo interesantan, uh... teska, ruke su mi otpale, ali njeno uzivanje i smijeh ne bih mijenjala ni za sta
09.12.2010, 20:18
koka i po
7309
vece.... ..
vodite ljubav a ne rat .. e...hajmo dalje... mama je juce malo zakazala.... skuhala zena nekakvu corbicu sa smrznutim povrcem ...ujutro u pet .. i onako u mraku nije zena vidjela da u povrcu ima i gljiva ... danas Sejo ima proljev...garant od toga...sta mislite?
< Poruku je uredio Hanady RR -- 9.12.2010 22:55:36 >
09.12.2010, 20:21
Anoniman
Draga teta Tajra,
hvala ti jos jednom na cizmama ...upravo sam ih isprobao na snijegu...skakao sam ...valjao se...jeo snijeg a noge su mi ostale suhe...mama je jako ...evo sada jedem pastetu i pijem caj
evo ti i moja slika koju sam ti obecao
09.12.2010, 20:23
Anoniman
IZVORNA PORUKA: koka i po
vece.... ..
vodite ljubav a ne rat .. e...hajmo dalje... mama je juce malo zakazala.... skuhala zena nekakvu corbicu sa smrznutim povrcem ...ujutro u pet .. i onako u mraku nije zena vidjela da u povrcu ima i gljiva ... danas Sejo ima proljev...garant od toga...sta mislite?
neviiiiim...znam da se gljive trebaju izbjegavati do 3 ili 4...mi ih jos nismo probali
< Poruku je uredio Hanady RR -- 9.12.2010 22:56:52 >