Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.
Čiji je ovaj mali slatkiš u snijegu ... zar kod vas ima toooooliko snijega kod nas se već topi a mi bi da se sankamo ...
Obezbjedila sam se sirupima, čepićima već smo počeli šmrcati pa nek se ima...mrzim zimu samo zbog prehlada, a tako je lijepo iz tople kuće gledati kako pada snijeg ...
09.12.2010, 20:52
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva
Čiji je ovaj mali slatkiš u snijegu ... zar kod vas ima toooooliko snijega kod nas se već topi a mi bi da se sankamo ...
Obezbjedila sam se sirupima, čepićima već smo počeli šmrcati pa nek se ima...mrzim zimu samo zbog prehlada, a tako je lijepo iz tople kuće gledati kako pada snijeg ...
nama napadao...nama napadao ...sutra cemo, ako se ne istopi, praviti snjeska bLijedica Ljubi nam Alima velikog djeKaca
09.12.2010, 21:34
Niobe
1841
Adrianova večera: dva tost sendviča, banana, nektarina i 3 keksa + dojenje
09.12.2010, 21:47
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Niobe
blago tebi,Noa ovo rastegne na 3 dana bez dojenja naravno
09.12.2010, 21:48
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa
i Andrej
blago tebi,Noa ovo rastegne na 3 dana bez dojenja naravno
09.12.2010, 21:51
Anoniman
Apotekarka mi je preporucila neki sirup pa cu i njega probati jer vise ne znam sta cu jedino sto uvjek pojede je dukatino
09.12.2010, 21:52
Anoniman
danas mu je bio rodjak...mladji je od mog A. vise od pola godine...a pojeo je ovim redom...punu zdjelicu spinata, 4 sufnudle (nije da sam mu brojala ) tarhanu.. pola tanjira i pola snicle ...a moj Andrej 3 sufnudle i pola ribljeg stapica
meni fakat nije nista vise jasno...pogotovo sto mu rodjak djeluje mrsavije
09.12.2010, 21:57
Anoniman
IZVORNA PORUKA: dadada
danas mu je bio rodjak...mladji je od mog A. vise od pola godine...a pojeo je ovim redom...punu zdjelicu spinata, 4 sufnudle (nije da sam mu brojala ) tarhanu.. pola tanjira i pola snicle ...a moj Andrej 3 sufnudle i pola ribljeg stapica
ovako isto maleni od moje sestre,pola godine mlađi od Noe isto izgledaju al on mete sve pred sobom ja molila seku da mu dajem da jede a da ne pricam kako to djete ne pljuje i ne bali hranu ko ova moja on fino pojede i kad vidi da je prazan tanjir ustane i ode da se igra meni doslo da placem od jada
09.12.2010, 22:03
Anoniman
ovako isto maleni od moje sestre,pola godine mlađi od Noe isto izgledaju al on mete sve pred sobom ja molila seku da mu dajem da jede a da ne pricam kako to djete ne pljuje i ne bali hranu ko ova moja on fino pojede i kad vidi da je prazan tanjir ustane i ode da se igra meni doslo da placem od jada
a ima li on sve zube...ovaj njen ima...ja sve kontam da nije do tog...posto mom jos trice nisu izbile
09.12.2010, 22:05
Anoniman
ama zeno Noa ima sve osim petica odavno a i malac isto
09.12.2010, 22:11
Niobe
1841
adrianu nicu zubi a jede ko mali šreder
09.12.2010, 22:14
Anoniman
e sad ste me u crnjak bacile
09.12.2010, 22:23
Anoniman
e sad ste me u crnjak bacile
Niobe je kriva ovdje dosla da se hvali
09.12.2010, 22:35
Niobe
1841
ma kontala sam doc da vas zavadim i ovdje, al reko pohvalicu se, pa cete same nadoć
09.12.2010, 22:37
Anoniman
ma kontala sam doc da vas zavadim i ovdje, al reko pohvalicu se, pa cete same nadoć
vidis da smo nas dvije u istim g... nema ti koristi sad cemo se udruziti protiv tebe
09.12.2010, 22:41
Niobe
1841
vidis da smo nas dvije u istim g... nema ti koristi sad cemo se udruziti protiv tebe
Ma nema veze samo nek se svadja
Inace, kako ste mi, nekako sam vas požeLLa baš. Da ne bude kompletan OT, danas sam kupila čizme (aaa, niđe veze )
evo jedan ne OT: adrian rekao maTa i pokazao na macu
09.12.2010, 22:44
Anoniman
inace nisam dobro Noa me nervira svojim ponasanjem i hoce da me bije haj stavi sliku tamo da ti vidimo cizme
09.12.2010, 22:48
Anoniman
Cao, samo da se tuspasim, zivi smo i zdravi
Pusa!
Niobe
1841
inace nisam dobro Noa me nervira svojim ponasanjem i hoce da me bije haj stavi sliku tamo da ti vidimo cizme
oooooooj ne slikala sad al obecavam sutra cu idem sad pawat, sutra idem da se grudvam i pravim snjeeeeeeeeeska
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sahara
Pusa!
moj djug
09.12.2010, 22:50
Anoniman
Pusa!
opet zabusavas i ne javljas se,kakav je to nacin
09.12.2010, 22:55
Anoniman
Duseice, ma ne zabusavam, ako sad pocenm kukati kako sam umorna od posla razbit cete me ti i dadada
btw, dadada, djecak nam je medenjak u onom snijegu
09.12.2010, 22:57
Anoniman
Duseice, ma ne zabusavam, ako sad pocenm kukati kako sam umorna od posla razbit cete me ti i dadada
joj kad ja i dadada dobijemo peMziju na birou
09.12.2010, 23:00
anidla
3683
IZVORNA
jedva cekam da ga upoznam
09.12.2010, 23:18
Anoniman