cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Bebe od 1 - 2 godine

clock-img

09.12.2010, 20:50

clock-img

Anoniman

Čiji je ovaj mali slatkiš u snijegu user posted image ... zar kod vas ima toooooliko snijega kod nas se već topi a mi bi da se sankamouser posted image ...

Obezbjedila sam se sirupima, čepićima već smo počeli šmrcati pa nek se ima...mrzim zimu samo zbog prehlada, a tako je lijepo iz tople kuće gledati kako pada snijeguser posted image ...

clock-img

09.12.2010, 20:52

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Breskva

Čiji je ovaj mali slatkiš u snijegu user posted image ... zar kod vas ima toooooliko snijega kod nas se već topi a mi bi da se sankamouser posted image ...

Obezbjedila sam se sirupima, čepićima već smo počeli šmrcati pa nek se ima...mrzim zimu samo zbog prehlada, a tako je lijepo iz tople kuće gledati kako pada snijeguser posted image ...

nama napadao...nama napadaouser posted image user posted image ...sutra cemo, ako se ne istopi, praviti snjeska bLijedicauser posted image
Ljubi nam Alima velikog djeKaca

clock-img

09.12.2010, 21:34

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

Adrianova večera:
dva tost sendviča, banana, nektarina i 3 keksa + dojenje user posted image

♥ Masterpiece - 03.09.2009.♥
Ako već tučete decu, tucite ih bez razloga, jer su svi drugi razlozi gluplji.

clock-img

09.12.2010, 21:47

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: Niobe

Adrianova večera:

blago tebi,Noa ovo rastegne na 3 dana bez dojenja naravnouser posted image

clock-img

09.12.2010, 21:48

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: noa

Adrianova večera:

i Andrejuser posted image

blago tebi,Noa ovo rastegne na 3 dana bez dojenja naravnouser posted image

clock-img

09.12.2010, 21:51

clock-img

Anoniman

Apotekarka mi je preporucila neki sirup pa cu i njega probati jer vise ne znam sta cu jedino sto uvjek pojede je dukatinouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2010, 21:52

clock-img

Anoniman

danas mu je bio rodjak...mladji je od mog A. vise od pola godine...a pojeo je ovim redom...punu zdjelicu spinata, 4 sufnudle (nije da sam mu brojalauser posted image ) tarhanu.. pola tanjira i pola snicleuser posted image ...a moj Andrej 3 sufnudle i pola ribljeg stapicauser posted image

meni fakat nije nista vise jasno...pogotovo sto mu rodjak djeluje mrsavijeuser posted image user posted image

clock-img

09.12.2010, 21:57

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: dadada

danas mu je bio rodjak...mladji je od mog A. vise od pola godine...a pojeo je ovim redom...punu zdjelicu spinata, 4 sufnudle (nije da sam mu brojalauser posted image ) tarhanu.. pola tanjira i pola snicleuser posted image ...a moj Andrej 3 sufnudle i pola ribljeg stapicauser posted image

meni fakat nije nista vise jasno...pogotovo sto mu rodjak djeluje mrsavijeuser posted image user posted image

ovako isto maleni od moje sestre,pola godine mlađi od Noe isto izgledaju al on mete sve pred sobomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja molila seku da mu dajem da jede a da ne pricam kako to djete ne pljuje i ne bali hranu ko ova mojauser posted image on fino pojede i kad vidi da je prazan tanjir ustane i ode da se igrauser posted image
meni doslo da placem od jadauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2010, 22:03

clock-img

Anoniman

ovako isto maleni od moje sestre,pola godine mlađi od Noe isto izgledaju al on mete sve pred sobomuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ja molila seku da mu dajem da jede a da ne pricam kako to djete ne pljuje i ne bali hranu ko ova mojauser posted image on fino pojede i kad vidi da je prazan tanjir ustane i ode da se igrauser posted image
meni doslo da placem od jadauser posted image user posted image user posted image user posted image

a ima li on sve zube...ovaj njen ima...ja sve kontam da nije do tog...posto mom jos trice nisu izbile

clock-img

09.12.2010, 22:05

clock-img

Anoniman

ama zeno Noa ima sve osim petica odavno a i malac istouser posted image

clock-img

09.12.2010, 22:11

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

adrianu nicu zubi a jede ko mali šreder user posted image

clock-img

09.12.2010, 22:14

clock-img

Anoniman

e sad ste me u crnjak bacileuser posted image

clock-img

09.12.2010, 22:23

clock-img

Anoniman

e sad ste me u crnjak bacileuser posted image

Niobe je krivauser posted image ovdje dosla da se hvaliuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2010, 22:35

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

ma kontala sam doc da vas zavadim i ovdje, al reko pohvalicu se, pa cete same nadoć user posted image user posted image

clock-img

09.12.2010, 22:37

clock-img

Anoniman

ma kontala sam doc da vas zavadim i ovdje, al reko pohvalicu se, pa cete same nadoć user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidis da smo nas dvije u istim g... nema ti koristiuser posted image user posted image user posted image sad cemo se udruziti protiv tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2010, 22:41

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image vidis da smo nas dvije u istim g... nema ti koristiuser posted image user posted image user posted image sad cemo se udruziti protiv tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Ma nema veze samo nek se svadja user posted image user posted image user posted image

Inace, kako ste mi, nekako sam vas požeLLa baš.
Da ne bude kompletan OT, danas sam kupila čizme (aaa, niđe vezeuser posted image user posted image user posted image )

evo jedan ne OT: adrian rekao maTa i pokazao na macu user posted image

clock-img

09.12.2010, 22:44

clock-img

Anoniman

inace nisam dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa me nervira svojim ponasanjem i hoce da me bijeuser posted image user posted image user posted image user posted image
haj stavi sliku tamo da ti vidimo cizmeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2010, 22:48

clock-img

Anoniman

Cao, samo da se tuspasim, zivi smo i zdraviuser posted image

Pusa!

clock-img

clock-img

Niobe

pencil-img

1841

inace nisam dobrouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Noa me nervira svojim ponasanjem i hoce da me bijeuser posted image user posted image user posted image user posted image
haj stavi sliku tamo da ti vidimo cizmeuser posted image user posted image user posted image user posted image

oooooooj ne slikala saduser posted image
al obecavam sutra cu user posted image
idem sad pawat, sutra idem da se grudvam i pravim snjeeeeeeeeeska user posted image

clock-img

clock-img

Anoniman

IZVORNA PORUKA: sahara

Pusa!

user posted image user posted image moj djuguser posted image

clock-img

09.12.2010, 22:50

clock-img

Anoniman

Pusa!

opet zabusavas i ne javljas se,kakav je to nacinuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2010, 22:55

clock-img

Anoniman

Duseice, ma ne zabusavam, ako sad pocenm kukati kako sam umorna od posla razbit cete me ti i dadadauser posted image

btw, dadada, djecak nam je medenjak u onom snijeguuser posted image

clock-img

09.12.2010, 22:57

clock-img

Anoniman

Duseice, ma ne zabusavam, ako sad pocenm kukati kako sam umorna od posla razbit cete me ti i dadadauser posted image

joj kad ja i dadada dobijemo peMziju na birouuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.12.2010, 23:00

clock-img

anidla

pencil-img

3683

IZVORNA
user posted image user posted image

jedva cekam da ga upoznam user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

09.12.2010, 23:18

clock-img

Anoniman

joj kad ja i dadada dobijemo peMziju na birouuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članci

article-img