IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
a prije je narod plaho pametan bio
prije je bio,al danas?evo ti kažeš da netko kad vidi porodicu sa 6,7 djece kaže čist primjer sirotinjske zabave!barem danas ne bi tako trebali razmišljat! meni recimo nikad na um ne bi pala ta tzv starinska izreka.ja kad vidim tu obitelj ja pomislim ''''blago im se,stvarno imaju bogatstvo oko sebe''''i ne mislim na materijalno bogatstvo
a ljude koji pomisle išta drugačije kad vide takve obitelji,iskreno žalim.
Draga milenium kakvo bogastvo...
pa molim te gdje ti živiš...
ja živim u glavnom gradu Bih i kad vidim porodicu sa 7 djece obaevzno toj djeci kupim po čokoladu...a znaš kako se obraduju jer je dugo nisu vidjeli
imaju bogadtvo da imaju jedno drugo...al do kada...
Halo treba odhranit 7 djece odjednom ženo draga...
ja dvoje pa mi dobro nije...vazda mi fali
a mene nemoj žalit živa bila...
ja sam 2 dijece rodila...a Bd i treće ću...
a koliko ja znam kad smo pirčali o koliku razliku nparvit neke su rekle nedaju finansije...
jel to loše od njih molim te....
ja kad vidim 7 djece odjednom u srijama milo mi...
al kad vidim u onim emisijama humantiranog tipa...žao mi....
njih treba žaliti a ne mene koja sebe nikada neću dovesti u sitaucaiju da se bavim sirotinjskom zabavom i pravim siročad pored živih roditrelja....da mi djeca gladuju...
i stravrno pretsani...
mene bi porvociorala...
neka idemo i OT...
al hajde eto ti rodi 7 komada...da vididm kako će i šta jesti i piti svi zajedno lad vam je to slatko i fino tako
od have se ne živi...valjda ste do sada to naučile.
< Poruku je uredio Visnja RR -- 16.9.2010 2:04:45 >