hehe
mala75, vjeruj nije dzabe kad ja zenama PONAVLJAM ovdje(budem i dosadna

) da nije isto kad neko miruje,kad lezi i kad neko se krece, evo ja u zadnjih 8 sedmica nisam dobila 3kg sveukupno a jos poprilicno mirujem znaci najvise se vrtim PO KUCI, vecinu dana uopce ne izadjem iz kuce i prelezim, nazalost je jos takvo stanje, al u odnosu na onda kad sam STROGO MIROVALA samo do wc-a je super i odmah se manje dobiva. A kad sam bila u bolnici pa kuci poslije strogo mirovala ja sam 4KG ZA MJESEC dobila, i vjerujte da nisam puno jela, samo nisam pazila, al nisam se prezderavala, al kad ne trosi covjek to se lijepi a gladan jer je pod hormonima
Znas sta, mene polip je tek zabrinuo kad sam sinoc mami javila za njega, nastao je kratki muk jer je ona nazalost imala rak grlica a i tetka mi da me Allah sacuva toga, pa se i ja bojim. Al papa test prije trudnoce je bio ok hB. Eto valjda sto je covjek imao te slucajeve u familiji, al kad skontam polip je dobro OTKRITI i trebam biti "sretna" kad je vec tu da znam s cim imam posla i da je pod kontrolom. A dr je rekla da nece dirati do poroda AL ZATO KEKS ZABRANJEN

a ja tamam mislila pitati da mi dozvoli ako bude sve ok

, cak ni moje mastanje o keksu u 9. izgleda nista od toga.
Sreca pa ima ova RR i ja se nafurala hocu vag.bris i gotovo

i da nije gledala dole ne bi ni vidjela, nekad je i vag pregled DOBRA STVAR. Najvise mrzim kad mi daju vaginalete "napamet", uradi mi VS i da znam sta je a i ona i da mi da za to terapiju, ha ja....a ne kako je kod nas praksa, dadnu jedne vaginalete pa ako ne upale onda druge, necu tako