Sensia, kako si me obradovala sa ovom info

Da sve prodje dobro ako Bog da (hoce) i da nam se sto prije oporavi i uziva sa svojom curicom.
Ja maloprije isla gore na GAK po otpusno pismo i gledam u prozore Patologije i kontam gdje li je i sta li je snjom i jos ispred blagajne vidim njenog doktora izlazi iz sale i cestita nekom covjeku dobio sina
Kaputic i pipelice su

med medeni. Kako ce nam se djugajica sredjivati uh
Bebice nije mi dr rekla koji mi je stepen posteljica, nije nista ni napisala tj nije me moja dr pregledala vec dr Gavranlapetanovic pa mi je usput rekla da je malo zrelija. Kad odem kod svoje dr vidjecu sta ona kaze, a jedva cekam kontrolu.
Inace sam se jutros malo prepala, pipam stomu kad na onom istom mjestu sa desne strane osjeti se pod rukom miom

samo ne boli, bar za sada ne boli . Bas sam se prepala. Neka stoji, samo nek se ne javlja kao onda, ne znam bil izdrzala opet onu bol.
Mi sutra krecemo sa krecenjem, vec mi je muka

Ja cu se ispariti kod mamice hehe, a oni nek krece koliko hoce

Isli smo maloprije traziti neku lijepu tapeticu i nismo jos nista nasli. Bas je cudno to kad ti nesto treba ne mozes se ni sjetiti gdje ima kupiti, a kad ti ne treba te radnje na svakom cosku . Isli smo i u Tvornicu snova, zaljubila sam se u zidne satice koji se ljepe
Sensia, pisem ti sad jedan mali pp.

Treba mi help