IZVORNA PORUKA: Sensia
IZVORNA PORUKA: drznica
I Avent su od 10-15...zavisi...hajde ako saznas prije mene javi. I zna li neko koliko je Chicco omeksivac?
evo gledam na internetu chicco flasice staklene (one su skuplje) su od 5 - 8 eura u zavisnosti koliko ima ml pa eto ja kontam da ne moze biti vise od 40 KM ove tri flasice kod nas
ja omeksivac necu koristiti na pocetku, danas uzela persil sensitiv tecni i samo cu to.... nesto mi puno parfema i imirisa za tel rodjenu bebu sa svim tim cudima..... a beba voli miris mamice svoje
a cula sam da je chicco omeksivac dobar
Zenice moje,ja sam kupila Chiccco omeksivac bijeli,on je sa talkom i 750 ml je 6,60 KM.Predivan je,jos samo jedva cekam da pocnem prati robicuuuuu
Ove nove bocice step up su od 18 KM (0+) a one vece do 21 KM,bas me kopkalo.Sveki kaze da je iste takve kupila,pa vidjecemo...
Ja i mm danas isli u Chicco u Mercatoru kupiti neke sitnice,ali bio im prijem robe,pa cemo drugi put...
Preuzela sam posteljinu u Adaxu
A Sensia,ja cu morati kupiti termometar posebno,jer ja vec imam kadicu u sklopu komodice Lavici. U Chiccu je 10,50 al mi se nije svidio.Pustile nas djevojke da udjemo i pogledamo,al kupovina samo neceg konkretnog (tj.skupog),zbog tog prijema robe,jer su pretrpani.
Usput koliko je u Adaxu ta veca kadica sa termometrom,cisto onako informacije radi?
I danas sam htjela kupiti prsne skoljke Aventove,ali sam skontala da je najbolje kad budem kupovala i pelene i ostalu sicu,pa da iskoristim svojih 10 % u DM-u. Tako da cemo to ostaviti aBd za pocetak mjeseca.