Pa
Sensia nije losa ideja onda probati sa baby love pelenama,u svakom slucaju su isplatnije,nego dati za pampers 32,50 KM i da budu premalene...
Cula sam se maloprije sa svojima,pita mama jesmo li mi to planirali sutra aBd montirati,da dodju da nam pomognu,jer ima nekih tezih stvari za pomjerati i to.
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!! Nadam se da ce se sutra onda dosta toga zavrsiti
Ja cu cim vidim sa dr.na kontroli kakva je situacija i kad mi skidaju serklaz odluciti kad perem robicu,al mislim da je ipak najbolje da mi sve bude spremno do polovine oktobra aBd.Tako da...najvjerovatnije po ulasku u 9.krecemo sa pranjem....Persil sensitive i Chicco omeksivac cekaju da zamirisu...mmmmm...
Za kolica se oduzilo draga,mi se nadamo svaki dan kad ce ih poslati.Slabo smo nesto u kontaktu zadnjih dana,al kad smo se culi,sveki je rekla da je izganjala preko neke tete koja radi u tom TC,a njihova je komsinica da preko nje mogu kupiti za 20 % jeftinije,kao da ona kupuje za sebe,pa zbog toga sigurno nisu narucili onda kad su rekli.Uglavnom ona se nadala u ovoj sedmici da stignu,al nisu,pa se nadamo iduce.Ja i mm u veeeelikom iscekivanju.Kad krenu kolica salju nam i Chicco bocice.
Cim stignu,bicete blagovremeno obavjesteni
Nego,jesi se cula sa
Cicibankom? Oporavlja li se? Jel zajedno sa svojom cujicom?