IZVORNA PORUKA: jelenaT
Selma a predhodi li ista tim njegovim frasovima ili iz cista mira, posto rece da nema temperature...naljuti li se pa mu se dogodi?
Ništa kako sam ja upratila....Prvi put je bilo od temperature i tada je bio u bolnici 7 dana,prošao sve pretrage,čak su mu radili i punktiranje kičme jer su pomislili da nije meningitis jer je trajalo oko 4 minute i ništa,apsolutno nisu našli samo je temperatura bila visoka,tada je imao 18 mjeseci...
Drugi put je samo par mjeseci kasnije i to na bazenu ali je trajalo oko minut možda i kraće,samo pao na koljena i zavratio se na leđa,dok smo mi ga okretali na stranu on je već proplako ma u pola minute....
Treći put sa dvije ipo godine i to dok je pio mlijeko samo se kao ono zacehno i kap mlijeka mu ušlo u oko i dok je se on trgnuo to je bilo to.....
I sinoć

...Jednostavno kažu da ima sklonosti tome,mm je isto imao to par puta u djetinstvu...I dr kažu da bi ovo oko 5 godine moglo prestati jer se mozak do tada razvija......
MedinaA mila još malo i gotovo
Selminja dobrošla
Sporty mama ja se danas za ovo isto žalila mužu što si ti pisala par postova ranije,kuća i djeca ma zlo mi više

.....