Zadnji članci

Zašto želimo odmah zaustaviti dječije suze?
Plač je normalan način izražavanja emocija, ali ga naš mozak registruje kao signal uznemirenosti ...
Odgoj, razvoj i njega

Majke da prestanu da sipaju hranu u tanjire porodici
Čuveni psiholog dr Vlajko Panović dao je nekoliko vrednih saveta roditeljima, a odnose se na odga...
Odgoj, razvoj i njega

, e sad ne znam kada tačno odlazi
Možda uspiješ i ti
Nemam hvala Bogu nekih problema, osim sto koristim utrogestan 3x1 jer imam neki manji hematom, pa jedva cekam i njega da se rijesim. Meni napunili glavu kako me nece primiti u bolnicu ako se ne javim odmah. Do sad sam bila 2 puta na uzv u Klarusu kod Amre i stvarno je ok i ona i sestre....ljubaznost i detaljnost. Radila sam nalaze krvi i urina i uredni su. Nadam se da mi vise nista i nije potrebno.
Ja kada sam otišla kod njih da počnem voditi trudnoću kažu dođi za mjesec...hihiihihihii...pa ja bih tada profulila i nuhalni i sve, pošto sam kasnije otišla nisam htjela baš ni da letim odmah kod dr-a.... Tako ja pravac kod privatnika..mada sam i prošlu trudnoću vodila kod privatnika i zadovoljna sam i pristupom i posvećenom vremenu i svim zaista, bez stresa,,,Po domovima zdravlja su žene jadne zaboravljale gaće obući od silne brzine i požurivanja da vas što prije isfuraju iz ordinacije
ili
. Cujem za te strije...ja se stalno zagledam, pocela sam mazati pupu...sad umjesto bas kontam da kupim Jonson ulje umjesto Pavlovic kreme. Sta predlazete za mazanje?
......