cookie-img

Stranica koristi kolačiće

Za omogucavanje usluga interneta, analizu koriscenja oglasnih sistema i funkcionalnosti koju bez kolacica ne bi mogli osigurati. Za daljnju upotrebu sajta složite se sa kolačićima.

writing-img

RE: Razgovori u ocekivanju bebe

clock-img

27.04.2011, 17:23

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

Hvala vam..bit ce mi poraniti...a u Tz budu nalazi isti dan koliko sam cula?

clock-img

27.04.2011, 17:26

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

Sweet budu odmah u 3 sata user posted image ....
Koja je babica bila gore na gradini znaš li joj ime? I jesi li se prijavila na one vježbice za trudnice u Domu zdravlja?

clock-img

27.04.2011, 17:28

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

Psihofizicke pripreme vodi koliko ja znam smao babica Dana tako d aje bila ona. A jesam se prijavila u skolicu za trudniceu DZ.

clock-img

27.04.2011, 17:33

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

Tuzlanke imali koja da je za onaj sastanak oko Matični ćelija,eno Višnja pokrenula za Tuzlu a ja sama user posted image

clock-img

27.04.2011, 20:49

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

Pa ja mogu doc al sam ja vec to uplazila i sta ja znam. A nisi zvala onu tetu? Ja malo setala sa mm i tako me je nesto prikljestilo u guzu lijevom i kroz cijelu nogu osjetim bol,ko' da je koči neš..

clock-img

27.04.2011, 20:52

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Haj zene.
Kako ste mi....Ja evo gazala sape....njami napravila sam brdo..Umce ih voli.

Vidim prozivate me za ove doktore,,,user posted image
E, ovako ja idem  privatno i drzavno...karton imam u mojoj opstoj ambulanti..ali sve uputnice za nalaze i komisiju za bolovanje doktorica mi daje na osnovu nalaza drzavnog ginekologa...
Nadam se da je jasno.
Nemam otvoren karton u zavodu za materinstvo.

Sweet odmori malo..

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

clock-img

27.04.2011, 20:59

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

IZVORNA PORUKA: sweet insanity

Pa ja mogu doc al sam ja vec to uplazila i sta ja znam. A nisi zvala onu tetu? Ja malo setala sa mm i tako me je nesto prikljestilo u guzu lijevom i kroz cijelu nogu osjetim bol,ko' da je koči neš..

Evo Sanela.asja i ja smo se javile pa je Višnja rekla oko 5 maja pa ako budeš zainteresovana za informacije ti se prijavi pa nam se pridruži..........
A joj mišić ili si se jednostavno preforsirala ...................

clock-img

27.04.2011, 21:01

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Evo malo se i vi pocastite

user posted image user posted image

clock-img

27.04.2011, 21:02

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

Moze bit, mozda bebi nalegla na kakav zivac, ma haj valjd anije nis. KOntam se dal da sutra ustanem po te nalaze il da odgodim za neki drugi dan..nesto sam umorna mada bih voljela da vidim stanje sutra iako mi je porodicna doktorica na semimaru do iduce srijede da me utjesi ak nalazi ne budu valjali al se nadam da ce valjat kolko tolkouser posted image Sul vama lkc bili poviseni malo u trudnoci?Dr. kaze moze biti i od upale ali moze biti i od trudnoce, prije su bili OK...ma joj ja vazda za nesto brinem budalica..

clock-img

27.04.2011, 21:09

clock-img

animagical

pencil-img

5604

gdje steuser posted image ja isla setatiuser posted image mene cim malo popusti ja se sve nogama u guzicu udaramuser posted image kupili nekih bebecih stvariuser posted image user posted image  

clock-img

27.04.2011, 21:10

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

Sweet znam kako ti je i ja sam vječito nečim opterećena ,te upale ,te umor ,te malaksala i svaki put ja nađem razlog  i umislim sebi te jetra,te bubrezi,te srce da je po meni ja bi već dosada bila na aparatima user posted image
Skvo kod mene se skoro pojeli evo ostao još jedan mali tanjirić ,ja se debljam od njih uh a unoći se probudim oko 3 pola 4 odem do wc i na povratku samo ponesem tanjir šapica i čašu vode i odsjedim pojedem 5-6  i vratim se na spavanje user posted image user posted image
A preljepo izgledaju

< Poruku je uredio Selma.A.M -- 27.4.2011 21:22:24 >

clock-img

27.04.2011, 21:22

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

A gdje nam je Honey ,izgleda da su je ostavili ??? Honey javljaj se !!!!! user posted image user posted image user posted image

A ja odoh malo off sad će mi mm sa posla valja mi grijati večeru ......
a Skvo vidjeh da te je neka forumašica opisala na onoj temi kako vam se čine osobe kroz postove i vjeruj od riječi do riječi kao da sam ja pisala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bez ljutnje jel da ?user posted image  eto morala sam ti napisati ...............

clock-img

27.04.2011, 21:27

clock-img

animagical

pencil-img

5604

selmaaaaaaaaaaaa, odgovorila sam ti za stitnu user posted image nije ti nistauser posted image
skvo sad jedva nadjoh onaj tvoj spisak za bebu, ko debil trazim sto godinauser posted image jedva potrefilauser posted image
nego , ne pitate me sta smo kupovaliuser posted image user posted image user posted image ...ccc

clock-img

27.04.2011, 21:29

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

Ajde nabrajaj redomuser posted image

clock-img

27.04.2011, 21:30

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Draga selma....
sta vam je..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja ne mogu da vjerujem....user posted image ..onda je garant do mene....user posted image

Nego...animagical to je spisak bez robice..za to nisam validna..ja juce junioru kupila dvije majice i tri bodija..user posted image  I ja pocela..polako..kao krtica.user posted image

clock-img

27.04.2011, 21:39

clock-img

honey bunny

pencil-img

287

Evo i mene sa izvješajem od dr. Bebač težio 3.200 user posted image Sve je hvala Bogu ok, smještena je kako treba, posteljica zrela, pl.vode ima dovoljno user posted image
Ako se ništa ne desi do 02.05.idem na pregled OPET user posted image Otvorena sam 3 prstauser posted image

Saad idem da jedem buredžike, njami baš su mi super ispale user posted image

clock-img

27.04.2011, 21:39

clock-img

animagical

pencil-img

5604

ne mogu da brojim,ali otprilike ovako...
dekica pamucna
bodica onih 56 mislim oko 5
broj vecih isto toliko
dva odjelca, pamucna ono s zasivenim carapicama, kako se to zove
jedno plisano
5-6 pari carapa
10 siperaka, malenih
1 paket tetra pelena pcelica maja, bas su velikeeee
nekoliko kutija za odlaganje stvari (storage box) s nekim fazon prugicama
1 baby tene, s mekanim na tabanuuser posted image
1 lavor i bokal za pranje guze
nekoliko onih napuhanih cupavih papicauser posted image
1 bubu vrecu za zimu, za kolica i tako to
nekoliko kapica s vezanjem, bijele obicne
i nekoliko u bojama, onih obicnih sto se samo nataknuuser posted image
ma moracu vam slikatiuser posted image

clock-img

27.04.2011, 21:43

clock-img

Visnja RR

pencil-img

15102

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Draga selma....
sta vam je..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja ne mogu da vjerujem....user posted image ..onda je garant do mene....user posted image

Nego...animagical to je spisak bez robice..za to nisam validna..ja juce junioru kupila dvije majice i tri bodija..user posted image  I ja pocela..polako..kao krtica.user posted image

moram da vidim sta su to pisali o tebi...

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

clock-img

27.04.2011, 21:49

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Visnja...user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.04.2011, 21:55

clock-img

animagical

pencil-img

5604

nisam znala za ovo skvouser posted image sad cu ja oprezno s tobomuser posted image

clock-img

27.04.2011, 21:57

clock-img

Skvo RR

pencil-img

4542

Animagical..lijepa kupovina....user posted image user posted image user posted image user posted image ....superiska....a tek si pocela..user posted image user posted image user posted image user posted image

A ovo gore ne bi komentarisala...user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.04.2011, 22:04

clock-img

sweet insanity

pencil-img

1652

Animagical, pa svasta si kupilauser posted image I mene is napomenula d ami treba lavor i bokal za guzi guziuser posted image Ja samo kadicu kupila sto se tice pranja i kupanja.

clock-img

27.04.2011, 22:33

clock-img

animagical

pencil-img

5604

skontah sada, nismo kupili nikakve posebno donje dijelove, tipa trenerkice, sta vec ide...bice beba golonogauser posted image ali kupovacemo josuser posted image   i moracu do terra nove ili sta ja znam mozda i azela da nadjem neku slatku duksericu za melcekog... ne smijem pretjerivati, dobicemo tonu stvari od moje sestre...

clock-img

27.04.2011, 22:36

clock-img

Gift

pencil-img

1000

vece...dokopala se laptopa konacno..jestel mi sve oki..
Animagical user posted image svasta si nakupovala, sad bih ja isla u shoping za bebu..

Sjecam se da sam jednom vidjela da se pricalo o kostima na gospodi, eh nisam tu u toku, al mene ove kosti na gospojici s lijeve strane bole, jel to nomalnouser posted image

Kako se zove ta tema sto su opisivali Skvo da procitam i jauser posted image
Sweet jesil bolje?

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
AMAR mamina ljubav stigla 25.10.2011.g

clock-img

27.04.2011, 22:41

clock-img

Selma.A.M

pencil-img

2127

IZVORNA PORUKA: Skvo RR

Draga selma....

Eno ja još napisa bez ljutnje hahahahahah Ma nick je poseban a slika još  više sve u svemu  vrijedno velikog poštovanja pa zbog tog možda potiče i ovo sve.......A čim otvori razgovori u očekivanju bebe i vidjeh citirano ovo moje pa nešto me štrecnu user posted image user posted image user posted image  još ću se i poroditi preko reda user posted image user posted image ..............U svakom slučaju nije ništa ružno,samo imam veliko poštovanje prema nicku i samom avataru user posted image ............
Animagical obavezno slikaj da vidimo
Honey a ja sve pogledam hoće li ko otvoriti temu honey se porodila user posted image

Zadnji članci

article-img