IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
IZVORNA PORUKA: maja78 RR
IZVORNA PORUKA: škorpija
upravo tako, meni je lmina torta bila prelijepa ali ukus
, ja volim jake, sočne prave domaće torte, a njena je nekako previše industrijska. s druge strand osta gostiju je bilo oduševljeno tom tortom. elminu sam jela i kod megi, malo je bila bolja od moje, ali sve u svemu nikad je ne bih uzela zbog ukusa već samo zbog izgledak koji je stvarno vauuu
potpisujem, i ja sam jela bas kod tebe, nije ona losa, ali to nije to sto ja volim, i definitivo ne mislim da treba navaljati margarina u kremu da bi ona bila jaka, ali je najbolje rekla skorpija previse industrijska
i uzet cu je kod elme, ali zato jer je zaista majstor za oblikovanje i izgled
mada najvise bih voljela da je ivana tz malkice blize
sve u svemu uskusi su razliciti
majo ako ćeš tortu samo radi izgleda uzeti onda ti predlažem da porbaš torte iz fantazije...
ima web site...
u dosta tema njihove torte lješe izgledaju....
recimo mi smo 2 puta imali jagodicu bobicu...
zato sto ih nvodno kipar radi...mislim modeluje...jest da nisam skontala ko
...ali kazu da je ukus katastrofa. majo...DEDER ti zasuci rukave...hebes izgled...a sto se fotografija tice...photoskop je mirikl
znam ja kakav je ukus zato i kupujem od elme....
al reko dok maja proba ljepšu znaće zašto je elma zakon.....
ja sam za 1 i 3 rođendan hanadi kupila tamo....
1 se ko i pojela kad je bilo 120 ljudi...al za 3 rođkas...pola torte smo bacili
a na slikama prelijepa.
Drugi rođkaz iz kolačare....
a kolačara i fantazija jedinu razliku imaju u bojama...u fantaziji su življe i kad ti djeca zamažu namještaj treba ti čišćenje namještaja ono preko oglasa na m2 što naplaćuju dok iz kolačare boje su mnogo prikladnije i ukusnije
4 smo kod elme i 100% ćemo i 5 aBd