writing-img

RE: najljepsa torta za prvi rodjendan

clock-img

18.09.2010, 22:55

clock-img

škorpija

pencil-img

6649

mina posalala sam ti PP sa brojevima telefona

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

clock-img

19.09.2010, 18:46

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Pozdrav moje drage,ova tema je zaista super a Bogami i ove torte što izradjujete.

clock-img

19.09.2010, 18:54

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Kuca Poslastica izradjuje jako lijepe torte i kolače,rade po narudžbi šta poželiš i zaželiš,na fejsu ukucate Kuca poslastica i vidite.

clock-img

19.09.2010, 22:44

clock-img

Mama1

pencil-img

486

Veliki pozdrav i od mene :)

Vidim zene se pravo raspisale.... Pa reko red bih bio da se i ja javim. Kako vidim po komentarima ima zena kojima se svidja a i kojima se nesvidja ono sto pravim ...
Npr. procitala sam necij komentar gdje kaze kako necija mama stavi 1kg oraha u tortu i kako torta bude jaka . Slazem se sa time da je torta takva jaka . Ko god zeli jaku tortu nek to i kaze kad narucuje.  Nek kaze zelim tortu reformu , bombu , suskavu ili vasinu itd da ne nabrajam. Kreme koje ja pravim nisu kupovne takozvane top kreme u koje se dodaje samo aroma.
Sto se crtanja tice a i oblika torti sve mogu napraviti.
Tako svi koji se odluce da naruce prije nego me nazovu nek dobro skontaju sta zele  user posted image .
Veliki pozdrav i da se zahvalim  svim zenama koje imaju  povjerenje u mene.

Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

ellma
Elmini

clock-img

20.09.2010, 19:51

clock-img

SailorMoon

pencil-img

1300

IZVORNA PORUKA: Mama1

Veliki pozdrav i od mene :)

Vidim zene se pravo raspisale.... Pa reko red bih bio da se i ja javim. Kako vidim po komentarima ima zena kojima se svidja a i kojima se nesvidja ono sto pravim ...
Npr. procitala sam necij komentar gdje kaze kako necija mama stavi 1kg oraha u tortu i kako torta bude jaka . Slazem se sa time da je torta takva jaka . Ko god zeli jaku tortu nek to i kaze kad narucuje.  Nek kaze zelim tortu reformu , bombu , suskavu ili vasinu itd da ne nabrajam. Kreme koje ja pravim nisu kupovne takozvane top kreme u koje se dodaje samo aroma.
Sto se crtanja tice a i oblika torti sve mogu napraviti.
Tako svi koji se odluce da naruce prije nego me nazovu nek dobro skontaju sta zele  user posted image .
Veliki pozdrav i da se zahvalim  svim zenama koje imaju  povjerenje u mene.

Ja sam pocetkom ovde godine kad sam u SA bila narucila Tortu kod Elme, ne za djete nego za rodjendan mm. I mogu reci da je to najbolja torta bila koju sam ikad jela. I evo citavu trudnoci prizeljkivam jednu njenu tortu, ali nazalost nema dostave do njemackeuser posted image

06.11.2010 mamina i babina dusa se rodila. Volimo te najvise na svjetu.

clock-img

22.09.2010, 09:06

clock-img

mala86

pencil-img

2755

evo nase tortice od rodjkasa:

user posted image

user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

22.09.2010, 09:14

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

mala divna je torta user posted image user posted image user posted image ,nadam se da je bila i ukusna i da ste uzivali,a jeste li je porucili i gdje,user posted image znam da je blesavo ali ja vec razmisljam o nasem rodjendanuuser posted image
uh bilo bi dobro da je elma malo blize jer ove torte izgledaju njammmmuser posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

22.09.2010, 09:20

clock-img

mala86

pencil-img

2755

ej draga ma nije rano user posted image user posted image user posted image ,i ja sam kontala o nasoj torti kad je maloj Minji bio rodjkas user posted image user posted image user posted image

narucila je kod jedne zene,koja mi vec pravi trecu tortu,ali cetvrtu nece sigurno!

prva 2 puta sve bilo ok, a sad mi obecala ukus kraljica cokolade koji mi je pravila za L.krstenje-to uopce nije bilo to!bas cekam da mi se javi na fb da pita kakva je bila da joj ja kazem!
mislim ok je ona,pojela se,ali donja kora malo zagorila,predebela,...nije to to i gotovo

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

clock-img

22.09.2010, 09:27

clock-img

rose 87

pencil-img

1427

jel de da nije ranouser posted image user posted image user posted image ,ma svi me nesto cudno gledaju kad spomenem rodj.user posted image
moja mama pravi divne torte-ukusom,mislila sam je postediti toga za rodjendan ali mi je nekako ona najsigurnija,samo neznam sta cemo za dekoraciju,moracu na onu temu fondant pa da probamo i to

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

clock-img

09.10.2010, 00:37

clock-img

myb@by

pencil-img

1644

Evo i nase torte za prvi rođendan Napravila nam je Elmini i bila je preukusna.
http://img827.imageshack.us/img827/5898/1003012x.jpg

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

clock-img

09.10.2010, 17:56

clock-img

Mama1

pencil-img

486

user posted image

Mnogi ljudi će ti prolaziti kroz život, ali samo pravi prijatelji će te voljeti i ostaviti trag u srcu.

ellma
Elmini

clock-img

09.10.2010, 18:03

clock-img

Mama1

pencil-img

486

user posted image

ellma
Elmini

clock-img

09.10.2010, 19:08

clock-img

lavić Simba

pencil-img

187

Mama1 voljela bih da stavis i nasu tortu ako imas sliku ja neznam postaviti....i tortica je bila super...HVALAuser posted image

< Poruku je uredio lavić Simba -- 9.10.2010 19:09:43 >

mamina radost....moj mali djecak
03.10.2009.
prvi zubic sa 9.5 mjeseci
prohodao sa 11 mjeseci

clock-img

12.10.2010, 12:20

clock-img

anidla

pencil-img

3683

nama se blizi rodjendan a ja ne znam ni sta ni kako, ni gdje ni kome ni cemu user posted image

jos uvijek sam na izradi pozivnica za nase male goste user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

clock-img

12.10.2010, 21:37

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

evo i nase rodjendanske tortice- Elmini hvala, bila je jaaaaaaaaaako ukusna, gosti odusevljeniuser posted image

user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

12.10.2010, 21:38

clock-img

salmy

pencil-img

5830

IZVORNA PORUKA: teacher75

evo i nase rodjendanske tortice- Elmini hvala, bila je jaaaaaaaaaako ukusna, gosti odusevljeniuser posted image

user posted image

prelijepa je!!! i sigurno jako ukusnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo sljedeciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.10.2010, 21:39

clock-img

Hanady RR

pencil-img

18727

Lana je imal prelijepu torticuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

clock-img

12.10.2010, 21:39

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

imamo i otisak laninih prstica sa straneuser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

clock-img

13.10.2010, 08:16

clock-img

chuci

pencil-img

804

jesu li ovo tufne od fondanta na šlagu?
zar se to ne bi istopilo?

inače baš je lijepa torta

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

clock-img

13.10.2010, 10:06

clock-img

teacher75

pencil-img

5394

IZVORNA PORUKA: chuci

jesu li ovo tufne od fondanta na šlagu?
zar se to ne bi istopilo?

inače baš je lijepa torta

jesu, tufne, medo i masna su od fondanta a podloga je slag. nije se istopilo, super je izgledalo user posted image

clock-img

13.10.2010, 10:31

clock-img

chuci

pencil-img

804

super
ja sam mislila da se fondant topi na šlagu.
da se hoće javiti elmini da kaže jel nešto stavljala kao podlogu (lupam malo više šećera u prahu ispod tufni) ili to direktno može.
vidjela sam i na rođendanu beba iz goražda da je stavljala fondant po šlagu, ali reko možda mi se učinilo, možda joj je i podloga bio fondant a meni izgledalo kao šlag.

mrvica 22.9.2009.
mravić 4.6.2012.
ako ih ne čujem... u zijanu su garant

clock-img

13.10.2010, 10:49

clock-img

Anoniman

i meni je ova torta super, probaću nešto slično napraviti baš mi je čudno kako medo nije zaronio u šlag...

clock-img

13.10.2010, 11:27

clock-img

lirio

pencil-img

491

IZVORNA PORUKA: teacher75

user posted image

lanici sve naj, naj... tortica je medena...i nama ce trebati abd za koji dan ...mi zelimo ovakvu, samo drugo ime naravno...nadam se da cemo je i dobiti...u potrazi smo...
user posted image

Ne govori mi da je nebo granica kad postoje otisci stopala na Mjesecu...

clock-img

13.10.2010, 11:45

clock-img

muaaa

pencil-img

2911

Ja fondant radim na slatkom vrhnju,neke male figure,kruzice,zvjezdice itd.u malim kolicinama i ne topi se.Mozda se topi za par dana ali torte se pojedu odmah tako da se nema kad istopitiuser posted image user posted image user posted image

clock-img

13.10.2010, 11:49

clock-img

M kao Mama

pencil-img

5536

Elma, je objašnjavala da to nije klasični fondat već nešto drugo, ali ja nisam zapamtila ali jeste anidla, pa možda se ona javi i objasni o čemu je riječ, 

Zadnji članci

article-img