Malenaoduvijek -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (24.11.2011 8:57:36)
|
eh Iman duso moja, ja imam sum na srcu cijelu zivot.kao dijete nisam mogla predugo da trcim (a nisam bila ni poletna)ali normalne aktivnosti mi nikada nisu bile zabranjene . moj Luka ima svasta,mozda si upratila,mozda ne.nije ni bitno.on kada se rodio njemu su ustanovili "rupicu"koja se nije zatvorila kao kod tvoje Iman pretpostavljam. kod njega se to smanjuje,prvo smo isli na kontrolu svakih pola godine i sada u augustu smo bili i prof Dinarevic je bila zadovoljna i rekla je za 2 godine tek na kontrolu . bitno je da se ona ne zamara, da ne plavi oko usta.to ti je najbolji pokazatelj dali se dijete zamara .za mog momka je dr rekla da ga ne trebam cuvati nista posebno,znaci ti je posmatras i vidjeces sta joj godi sta ne. salmy meni rekose da te takve ispade treba ignorisati,psovke,tikove i sl jer sto ti vise obracas paznju dijete misli da je interesantnije i samo nastavlja dalje. bebacha pa i ti ne spavas svaku noc isto,L.stalno mijenja rezim spavanja,ali ti probaj da se pridrzavas vase rutine nista ne mijenjaj. marina imam ja jednog skakaca,on samo gleda gdje ce se popeti,odakle da skoci i sl. niki jesi probala ono mlijeko da joj das nanika kako ruke jesi bolje rose a kakva je gutica u pitanju [sm=zmeden.gif] hanady i Igor tuce,ja se sve nadam da ce se neko naci ko ce mu vratiti jer on napada i veliku djecu to mu uopste nije bitno dadada ti si u mom klanu ja ne znam sto se koprcate i ti i moja kona [sm=smiley36.gif] (to je tema nidje veze) eto ja vam napisa roman....pa me sada ignorisite kao i inace
|
|
|
|