Apotekarka -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (24.11.2011 10:21:56)
|
Jutro....Kod mene radno....Pomalo cijelu jutro izdajem bobe,sirupice...Aktuelni su proljev i povracanje skroz,a poslij njih upale grla i kasalj....Eto nemojte se iznenaditi ako vas sto tako safata.... Antonio i dalje kaslje,cak mi je jucer bio blijed nesto...Nema temp,dobro jede a prospan sam htjela u kantu za smece baciti nista mu ne pomaze,ukljucila sam mu hustagil od jucer...Uz to i dalje caj od zove ,šipka,teta ce mu jutros napraviti onaj vas ili ti ga nas caj s ringeraje s lukom i jabukama s tim da se moze ubaciti i ljuska od oraha koje ja nemam....Ja cu mu probati zaprziti i mlijeko i secer....i pratiti g par dana....aklo ne povrati slajm ovih dana ne gine mu doktor....I ja i mm i dalje kasljemo...Šišnula sam se da se pohvačim malo promjenila friz.... Bolesnoj djecici brzo ozdravljenje Marina Dk ljubi mofrice,a to mazanje s margarinim ili puterom pomaze samo ako namazes onoig trena kad se dijete udari Tacherko ja vjerujem da je maloj Lani imunitet opao a brat ako je par doktora reklo da nije nista zabrinjavajuce onda je sigurno tako Lady prehlada kod tebe,opet si s nogu navukla.... I dadada kakav odlazak s foruma,nemoj misliti da se ulizujem ali volim tvoje postove,znaju biti vrlo korisni i rado ih citam,a s drug strane cool si mi volis se zezati i tvoj stav o zivotu je super.... Jelena t dadada je u pravu...Toliko te problema u zadnje vrijeme strefilo i nij ti nimalo lako a ti to sve podnosis uzdignute glave i bez kukanja,podsjecas me na mog mm I moje dijete psuje da me nekad pravo stid ova nasa generacija 2009 tko jrdnom rece cunami generacija u pravu b i Kako su ostali Iman brzo ozdravljenje i ostalima
|
|
|
|