teacher75 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (8.12.2011 22:33:45)
|
IZVORNA PORUKA: MALA1994 IZVORNA PORUKA: teacher75 sve se izdrzi naravno kad se mora. ja ne bih izlazila jako rijetko da moram da ih oboje nosim i jos ruksak. evo i sada nisam 2-3 dana izasla s lanom nigdje jer mi je mrsko, umorim se previse na poslu i ne da mi se jos s njom natezati uz stepenice. nego cekam kad mm bude mogao s nama, a i vrijeme je bezveze pa me ne inspirise za izlazak i mrak rano padne a ujutro hladno... meni se cini da je ovo tvoj osnovni problem,da tebe treba malo pogurati da se pokrenes i cini mi se da cekas da ti neko kaze hajde. srecom pa nisi morala nikada sama da zapnes jer nije bilo nikoga da ti pomogne inace bi ti bila skroz drugacija. nemoj se ljutiti i pogresno me shvatiti ali kod tebe uvijek postoji ali na sve.... ja sam od laninog 2. mjeseca pa do trudnoce uglavnom sve oko nje sama radila. mama mi je tek presla na drugo radno mjesto prije par mjeseci i moze doci da mi pomaze, do tada smo bile sam nas dvije, tako da nije bas onako kako mislis. prvi mjesec je mama bila uzela godisnji odmor da mi pomaze kad sam tek rodila. od mm nemam bas neke pomoci. prvih nekoliko mjeseci nismo imali gdje ostavljati kolica pa sam je nosala u slingu, i isle smo redovno u setnje, tada je doduse bila mala i niej bila teska pa sam mogla. kasnije smo se snasli s kolicima i bilo mi je lakse. sada mi mama pomaze jer je pred penziju i dosadno joj je, nema posla pa dolazi skoro svaki dan i meni to puno znaci. da nisam trudna ne bi mi trebala kao sto nije trebala ni ranije. ne kazem sada da sam neka vrijednica, ali nisam bas ni takva ljenguza kao sto mislis[sm=smiley1.gif]sad me jeste tesko pokrenuti jer se ne osjecam dobro, u prosloj trudnoci sam se puno bolje osjecala, nisam bila umorna, mogla spavati ujutro, sad sam teska i na izmaku snaga, na poslu mi je stresno, nemam kad odmoriti
|
|
|
|