teacher75 -> RE: Bebe 1 - 2 godine [chat] (8.12.2011 22:54:56)
|
mala, ma kontam te, ne ljutim se majke mi, znam da ima ljudi u puno tezoj situaciji i da uspijevaju, i da se sve moze kad se hoce. ima gorih i od mene[sm=smiley1.gif]evo nekidan bili u gostima i jedna drugarica ima malu koja je par dana starija od lane i jos bolje i mirnije dijete (necete vjerovati[sm=smiley1.gif]) od 6. mjeseca spava bez ikakvog budjenja sama u svojoj sobi, prije nekoliko mjeseci se vec navikla na tutu, nikad nije bila ozbiljnije bolesna, osim obicne prehlade, jede sta pozelis, sve zivo mete, nije navikla na cucu, nije imala grceve, ma dijete za pozelit. ona i muz imaju super poslove, ogromni stan, sve napucano i sredjeno. dok radi ima zenu koja joj i cuva dijete i kuha i cisti stan i teta je extra, bas su ono prezadovoljni s njom. e zamisli sad ovo: ona se meni divi sto sam ostala trudna i kaze da joj ne pada napamet jos jedno dijete i da joj je i ovo prevelika obaveza! i kaze da je svjesna da ima idealno dijete i da joj mnogi zavide al djaba, to je jace od nje, kaze mozda sam sebicna i previse volim sebe[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|