canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (19.9.2012 17:22:47)
|
Ja sinoc kad sam prelazila ulicu prodjoh pored jedne poznanice, ta cura je prijateljica moje prijateljice i znam je jako dugo, uvijek je bila mrsava ali ovo sto sam juce vidjela je stvarno zastrasujuce [sm=smiley13.gif] mladja je od mene par godina, vjerovatno ima oko 26-28 god a izgleda sigurno 20 god starije, premrsava je. Uvijek je imala lijep oblik glavice sa simpaticnim obrascicima, pune usne, lijepu kosu do ramena a sad sam je prepoznala samo po tome sto joj je frizura ista, uopste ne lici na sebe, propala skroz [sm=smiley13.gif] Znam da je uvijek imala problema s kilazom ali nikad nisam pitala dali je to na psihickoj bazi ili zaista ima zdravstvenih problema, helem, zene cuvajte se psihe, nedo Bog da radi nase percepcije sebe obolimo, neke zene sebe uvijek vide debelom pa bi stalno da mrsaju a neko obratno, ne vidi se debelom pa konstantno jede i jede tako da je uvijek pozeljno saslusati savjet i drugih. Zdravlje je najveci nimet. Eh nakon svega da se pohvalim da sam napokon ogulila paprike za ajvara [sm=smiley14.gif]
|
|
|
|