RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Dinasa -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.10.2012 22:14:44)

graziela,daje meni na tvoje kile ja nisam kao brdo nego kao dva brda

odlicno onda canim to je jako povoljna cijena

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.10.2012 22:27:09)

Sta tugujete za 80tak kila, ja nakon poroda, na koji sam otisla sa 98 kg kad sam spala na osamdeset i nesto osjecala sam se mrsavom [sm=jezicek.gif].
Moja idealna kilaza koju sam godinama imala je 53-58, sjecam se da sam jedne zime udebljala se na cak 60 kg, uh kako sam se tad osjecala debelom [sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.10.2012 22:31:37)

IZVORNA PORUKA: canim

Sta tugujete za 80tak kila, ja nakon poroda, na koji sam otisla sa 98 kg kad sam spala na osamdeset i nesto osjecala sam se mrsavom [sm=jezicek.gif].
Moja idealna kilaza koju sam godinama imala je 53-58, sjecam se da sam jedne zime udebljala se na cak 60 kg, uh kako sam se tad osjecala debelom [sm=smiley36.gif]

i meni nesto kaze,pa ja imam 62,znaci ja sam ko neki manji ormar[sm=smiley36.gif]

bambi7 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.10.2012 22:35:35)

Ja ne smijem ni da se javim, odrzavam na 61, al ne mičem[sm=smiley13.gif]
kako mi prodje lubenica tako i ja stadoh sa mrsanjem. Moram naci novu vocku da mi zamijeni lubenicu a i jabuke su mi dodijale.
Ako smanjim voce odmah mi se probava stumba i vracaju mi se kile, uzasss

Ne upratih, stize li me canim?

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.10.2012 22:40:06)

IZVORNA PORUKA: reallove

i meni nesto kaze,pa ja imam 62,znaci ja sam ko neki manji ormar[sm=smiley36.gif]

Joj suti, sta ti je psiha, ali tad moja kilaza nikad nije u zivotu bila preko 60 kg tako da mi je to 60 kg izgledalo uzas [sm=sad.gif][sm=smiley11.gif] a sad poslije trudnoce, sve mi ravno do mora....velim ti ja meni i ono osamdesetak kila nije smetalo nego nisam imala sta kupiti da obucem tj ono sto mi se svidja nema broja....i tako moradoh smrsati [sm=smiley24.gif] nista lijepo ne prave za debele zene, ehhh nije im lako, ja ih sad potpuno razumijem [sm=sad.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.10.2012 22:42:33)

IZVORNA PORUKA: bambi7

kako mi prodje lubenica tako i ja stadoh sa mrsanjem. Moram naci novu vocku da mi zamijeni lubenicu a i jabuke su mi dodijale.

Jok bona ja usporila, ne znam sta mi je, uzas zivi, bas nemam nikako motivacije [sm=sad.gif] morat cu se malo uozbiljiti.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.10.2012 22:43:03)

Joj ovdje imas butike za debele hahaahah,da vidis one lutke u izlogu sto su smijesne,debele,ja tamo htjela ici poslije poroda,al stid me nesto da udjem[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.10.2012 22:45:17)

Eh nek si mi rekla, da ako se opet kanim debljati svratim kod tebe na shopping [sm=sad.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.10.2012 22:49:09)

Eh nek si mi rekla, da ako se opet kanim debljati svratim kod tebe na shopping [sm=sad.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]hajde ne sekiraj se ici cemo zajedno[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

ne znam kako se zove,ima jedan blizu caffea gdje mm i ja uvijek sjedimo,ja sam ozbiljno pomisljala da udjem i nadjem sebi sta[sm=jezicek.gif]

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.10.2012 23:11:36)

IZVORNA PORUKA: bambi7

Jok bona ja usporila, ne znam sta mi je, uzas zivi, bas nemam nikako motivacije [sm=sad.gif] morat cu se malo uozbiljiti.

sad ce kivi,on ako ti ne sredi probavu,nece nista[sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.10.2012 23:19:54)

Ja ne jedem ni lubenicu ni kivi [sm=sad.gif][sm=smiley36.gif]

bambi7 -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.10.2012 23:20:05)

Joj dobro si, kivi me najbolje prodzara!

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (7.10.2012 23:53:04)

Da se i ja javim, ali jedino mogu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Sreca jos uvijek sam na 67, otkako je MM dosao ne gledam sta jedem, nesto smo radili po kuci pa nemam vremena ni da kuham [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]. Probava mi je u zadnje vrijeme katastrofa.

cosmo -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.10.2012 8:05:36)

Evo i mene poslje vikenda, hvala Bogu pa prodje, sada se valja uozbiljiti. I juce u gostima se malo brljalo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden2.gif[/image]
Evo mog jelovnika od juce:

D: virsle, mladi sir i pola kriske farmer hljeba
U: jabuka
R: pita u gostima
V: solja jogurta (za kaznu sto sam jela pitu za rucak)

Vode, vode, vode i par kafa sa mlijekom.

Reallove svaka ti cast za vjezbanje da se meni nakaniti. Da je maolo potrcati gdje bi mi kraj bio [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.10.2012 13:04:26)

Cosmo i meni je tesko da se nakanim,sve danas cu,sutra cu i eto jucer pocnem[sm=smiley36.gif]...

kod mene je jutros ness 2 u 1,ono moje cudo sa borovnicama i pojela sam 4 kockice cokolade[sm=smiley9.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.10.2012 17:15:02)

hello zenice

evo i mene, vikend je bio, brljavilo se vceralo pofino ugl N je zuta stolica kao dukat[sm=bravo.gif] a ja ako sta skinem dobro i jeste aBd[sm=bravo.gif]

dinasa[sm=smiley31.gif] spasces ti, kako cu ja izgledati poslije jos kojeg poroda kad me prvi ovako rasirio, hajde ti si haman pa zavrsila svoje, sad imas vremena da mrsas[sm=bravo.gif]

Dinasa -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.10.2012 21:12:31)

ma nek sam ja zavrsila svoje to je najbitnije ha ha bome troje nije lahko

a ja te bebica pamtim uvijek kao mrsavicu,otkud ti u ovom timu?

evo i danas izgura dan,nabavila sam vagu strasno![sm=sad.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.10.2012 21:15:17)

IZVORNA PORUKA: Dinasa

ma nek sam ja zavrsila svoje to je najbitnije ha ha bome troje nije lahko

a ja te bebica pamtim uvijek kao mrsavicu,otkud ti u ovom timu?

evo i danas izgura dan,nabavila sam vagu strasno![sm=sad.gif]

tad sam imala 72kg[sm=smiley36.gif]

ujutro se izvagaj prije dorucka i u necem laganom na sebi, pa nek ti to bude orijentir i prijavi kile, ja sam prije 3 sedmice imala 85,5[sm=smiley1.gif]

mishkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.10.2012 21:30:44)

Dorucak: argeta mala sa kriskom crng hljeba, kafa 3 u 1, poslije 2 mandarine i kocka cokolade, rucak: pileca juha i svastaras povrtni s telecim odrescima, sa malo hljeba, onda grozd grozdja, i vode nekolike case....dosta za danas

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.10.2012 21:39:26)

Kod mene danas

D: przeno jaje, sir, farmer hljeb i med
U: kafa
R: Malo krompiruse i sirnice [sm=jezicek.gif]
V: Nekakav vocni mix iz badem butika [sm=smiley1.gif]
U: Kafica i jos malo vocnog mix-a [sm=smiley1.gif]

i vode.....

Mislila sam vecerati nesto normalnije ali ne stigoh kuci na vrijeme, sad mi je kasno da jedem pa sam samo brzinski kupila taj vocni mix.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.10.2012 21:45:29)

kako ste mi mrsavice,ja sada vjezbala,45 min,dosta od mene,umorila sam se[sm=smiley36.gif]

Dinasa -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.10.2012 21:58:01)

ocigledno da moram prijaviti kile,suociti se sa istinom jer necu nikada ni smrsati

ja ne vjezbam ali sa bebom u kolicima trcim haman pa svaki dan po par krugova

Graziella -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.10.2012 22:05:36)

ja sam jednom,poslije prvog poroda,smršala 15 kg za pola godine,a ne znam ni kako,nisam se ustručavala da jedem jer sam dojila bebu,znaci jelo se ono bas,ali znam da nisam nista slatko htjela,jednostavno nije mi se tad ni trazilo...ne znam sto sad kile nece sa mene...vole me[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/jezicek.gif[/image]

Graziella -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.10.2012 22:06:35)

IZVORNA PORUKA: Dinasa

ocigledno da moram prijaviti kile,suociti se sa istinom jer necu nikada ni smrsati

ja ne vjezbam ali sa bebom u kolicima trcim haman pa svaki dan po par krugova
Dinasa,haj sad fino reci kol'ko imas kila,da zajedno placemo[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (8.10.2012 22:43:58)

dajte ne zezajte

ko ima vise kila vise moze smrsati, tako sam ja sebi rekla[sm=smiley36.gif]

hej ja sam 2 sedmice ovdje na temi bila bar za 10kg teza od ostalih al me to nije demotivisalo....sad mi je draze da ima vise raje s 80kg lakse se razumijemo[sm=bravo.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  131 132 [133] 134 135   Sljedeća stranica >   >>