RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

mishkica -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.10.2012 23:21:35)

Animagical, ne pricaj o probavi, ja cijeli zivot s tim muku mucim, i sad mi se place kad se sjetim kako nisam smjela bez mame u wc, morala me drzati za ruke, sve me bolilo kad sam trebala na polje izaci....i dan danas jedva nekako, taman me jedno vrijeme popusti, pa opet isti film. zato se i debljam lahko, ja sam danas sarala, sve nsto u letu jela, sutra malo ozbiljnije, ne volim ove obroke bezvezne, ali sta cu mora se i to nekad, kad se nije imalo vremena skuhati[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]hajmo zene moje u borbu s kg, taman do nove da se dovedemo u red[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

jasmin -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.10.2012 23:23:16)

Ova tema je kriva zato sto do bajrama zelim izgubiti 2 kg da bi mi haljina `bolje legla`.

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.10.2012 23:29:02)

ma canim, ja bih ovu kilu izgubila odmah,samo da mi je otici u wc[sm=smiley36.gif] e, posto to ne mogu da realiziram....idem na dijetu[sm=smiley36.gif] ovoliku hranu moj stomak ne moze da podnese

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.10.2012 23:31:01)

Animagical,Jasmin,dobro nam dosle[sm=smiley36.gif]

jasmin -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.10.2012 23:34:45)

IZVORNA PORUKA: reallove

Hvala [sm=smiley29.gif]...
Ti si kriva [sm=jezicek.gif].

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.10.2012 23:38:24)

IZVORNA PORUKA: jasmin

IZVORNA PORUKA: reallove

Hvala [sm=smiley29.gif]...
Ti si kriva [sm=jezicek.gif].

I tebi sam nabila kompleks,ccc[sm=smiley36.gif]....

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.10.2012 23:41:32)

hvala, mrsave vas nasla[sm=smiley36.gif] da se odmah pozalim, jedva disem...stomak mi je napuhan ko balon

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.10.2012 23:43:58)

IZVORNA PORUKA: animagical

hvala, mrsave vas nasla[sm=smiley36.gif] da se odmah pozalim, jedva disem...stomak mi je napuhan ko balon

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.10.2012 23:51:53)

ma canim, ja bih ovu kilu izgubila odmah,samo da mi je otici u wc[sm=smiley36.gif] e, posto to ne mogu da realiziram....idem na dijetu[sm=smiley36.gif] ovoliku hranu moj stomak ne moze da podnese

Znaci ti nam dodjes samo kad imas problem s probavom [sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]

Nego idi potopi suhih sljiva u casu vode i ujutro na taste to popij i pojedi i ima da te proCera i eto toliko od naseg druzenja [sm=smiley36.gif]

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (9.10.2012 23:59:05)

uh canim, ne pomazu sljive...ni jogurt, bar ne trenutno,moram ga dugo piti..probala sam i lan, i kruske, i sljive svjeze,puru...uzasno sam se napuhala, a nista rijesila nisam...da vam ne pricam da odem wc jednom sedmicno[sm=zmeden.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.10.2012 0:01:28)

uh canim, ne pomazu sljive...ni jogurt, bar ne trenutno,moram ga dugo piti..probala sam i lan, i kruske, i sljive svjeze,puru...uzasno sam se napuhala, a nista rijesila nisam...da vam ne pricam da odem wc jednom sedmicno[sm=zmeden.gif]

Pa kombinuj, svaki dan po nesto koristi, jesi jela kima ? On je dobar za gasove, da ti bar malo ublazi napuhanost.

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.10.2012 0:03:02)

ma sve sam probala, nista ne pomaze, ali zato bebac kaki po 5-6 puta na dan[sm=smiley36.gif] jadno dijete[sm=smiley36.gif]

Medić* -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.10.2012 0:05:52)

ma sve sam probala, nista ne pomaze, ali zato bebac kaki po 5-6 puta na dan[sm=smiley36.gif] jadno dijete[sm=smiley36.gif]

U tim situcijama ja kasiku ulja drmnem a nekad i vise i eto rijesen problem i plus kilograi gore [sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.10.2012 0:11:56)

Jeli pijes dovoljno vode? Ne mislim na sokove već bas vode?

Dinasa -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.10.2012 10:30:01)

animagical jel ti taj poremecaj od djetinjstva ili poslije poroda?
kod mene djecaci imaju problem sa stolicom ,dok stariji djecak od kako je beba muku mucimo sa njim,sve sam probala da mu dajem ali nista nepomaze
mozda treba ispitati u cemu je problem

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.10.2012 10:34:37)

nije iz djetinjstva, od prve trudnoce, mozda zato jer od tada imam hipotireozu pa mi dodatno usporava metabolizam
canim, ja pijem vodu iz bokala od litar a ne iz case[sm=smiley36.gif] da ti ne objasnjavam dalje, ko kamila se tankujem[sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.10.2012 11:15:46)

hej zenice

evo i mene

animagical probaj malo vodeniju kahvu, mene kafa i najjaca procepi....ja samo ujutro pijem kahvu i odmah letim u wc[sm=smiley9.gif][sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.10.2012 11:16:37)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

hej zenice

evo i mene

animagical probaj malo vodeniju kahvu, mene kafa i najjaca procepi....ja samo ujutro pijem kahvu i odmah letim u wc[sm=smiley9.gif][sm=smiley36.gif]

isti post kahva-kafa [sm=jezicek.gif] sad ce me neke napasti kako pisem[sm=jezicek.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.10.2012 11:18:52)

IZVORNA PORUKA: Dinasa

animagical jel ti taj poremecaj od djetinjstva ili poslije poroda?
kod mene djecaci imaju problem sa stolicom ,dok stariji djecak od kako je beba muku mucimo sa njim,sve sam probala da mu dajem ali nista nepomaze
mozda treba ispitati u cemu je problem

ne sekiraj se, i ja sam kao dijete mucila tvrdu stolicu al regulisalo se hB i moja cura isto muci

sad sam presretna kad ide jednom dnevno van, inace je ispocetka znalo biti u 12dana[sm=smiley29.gif]

Dinasa -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.10.2012 11:26:03)

e daj boze bas tesko gledati dijete kako se muci,ma bice bolje,i ja sam poslije svakog poroda imala probleme ali nakon nekog vremena proslo i sve je ok sad

bebica kako predevera noc posle jedenja pizze[sm=smiley1.gif]

Dinasa -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.10.2012 11:28:11)

oj to je bilo tek preksinoc,ja kad jedem tako kasno po cijelu noc se prevrcem od muke

animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.10.2012 11:28:19)

bebice, kafa mi je cini mi se pomogla![sm=smiley1.gif] ali sam popila dvije velike solje, kao za caj, skoro pola litra kafe[sm=smiley36.gif] hvala ti

cosmo -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.10.2012 12:24:39)

Vidi sto smo se raspisali opd jutros [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Kod mene jucerasnji meni:

D: kriska i po farmer hljeba sa pavlakom i ajvarom
U: crno grozdje i solja zelenog caja
R: piletina, pire i spinat i kriska farmer hljeba
V: pilece snicle preostale od rucka.

Mogu se pozaliti da sam kolicinski puno pojela, nesto me kriza uhvatilajuce sta god pojedem jos sam gladna [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

nadam se da ce danas ici bolje [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.10.2012 12:57:39)

Samo da vam mahnem,drage moje[sm=smiley1.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (10.10.2012 13:10:37)

I mi masemo, jesi li vjezbala danas [sm=jezicek.gif]

Kod mene danas dorucak, farmer + dukatela light i jogurt s mljevenim lanom to me podsjetilo da sam dosta puta dok sam radila za dorucak kupovala onaj razev hljeb na kriske i mazala dukatelu light i pila jogurt ili sensiu uz tu, pa eto ideja za one sto rade [sm=smiley1.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  133 134 [135] 136 137   Sljedeća stranica >   >>