RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 9:20:59)

[sm=kuza.gif][sm=sad.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 9:24:08)

IZVORNA PORUKA: canim

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 9:26:54)

Canim,draga i kod mene je isto..Evo sad se izvagala,gospodja vaga pokazuje 63[sm=smiley19.gif]..Bas sam pretjerala,eto,pisi me na tabelu sada za ozbiljno i vise ja ne cuvam kilazu vec i ja sedmicno prijavljujem minuse,nema vise zezanja

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 9:28:08)

IZVORNA PORUKA: reallove

Canim,draga i kod mene je isto..Evo sad se izvagala,gospodja vaga pokazuje 63[sm=smiley19.gif]..Bas sam pretjerala,eto,pisi me na tabelu sada za ozbiljno i vise ja ne cuvam kilazu vec i ja sedmicno prijavljujem minuse,nema vise zezanja

ako bude minusa[sm=smiley19.gif]

cosmo -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 9:52:33)

IZVORNA PORUKA: canim

Potpisujem [sm=smiley19.gif] Ne smijem stati na vagu do sljedeceg petka da se bas ne demotivisem!!!! Od danas nema vise zezanja.

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 11:30:22)

cosmo, canim ne zabusavajte prijavite kilazu, suocavanje je bitno za nastavak[sm=bravo.gif]

reallove svaka cast na hrabrosti, ti si se makar suocila sa situacijom[sm=bravo.gif],

btw da mi je tvoj "problem"[sm=jezicek.gif]

minie -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 11:42:38)

Evo i mene i mogu samo [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image]

Nakon Bajrama se izvagala i 1,5 kg u plusu [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley29.gif[/image] Doduse nije ovo samo od Bajrama, nego otkako je MM dosao, samo sam zderala, ali bukvalno, a on donio slatkise iz Nj sve koje ja volim.. Evo vec dva danas se trudim pridrzavati lijepog rezima ishrane, stvarno vise nema smisla, opet sam sad na +5 [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley19.gif[/image] I definitvno moram sebi kupiti vagu, ali sve se bojim da cu se stalno vagati i onda ce me to izluditi.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 13:37:27)

Bebice,hvala na podrsci...

Ljuta sam bas na sebe,samo mi nije jasno,ja se stalno vagam i uvijek ok i odjednom +1 nikako mi nije jasno,ali nema veze,idemo dalje...

Graziella -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 14:49:00)

I ja se stalno vagam.vise puta na dan.kad god odem u wc.jednostavno stoji mi ta vaga na putu i eto tako sam stekla tu naviku.a to je greska,i to velika.treba samo ponekad se vagati i ako se uoci +(sto kod mene cesto bude[image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image])skontati sta si jela od zadnjeg vaganja,najbolje zapisivati pa ces skontati koliko si cega pojela i gdje pravis greske.

Mjeseceva Pratilja -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 16:21:33)

Ama gdje je tabela? :)

Upravo se izvagah. 75 kg. Okruglih.

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 17:21:10)

IZVORNA PORUKA: Mjeseceva Pratilja

canim zabusava ne da ni tabele

graziella vagaj se samo ujutro to ti je jedino relevantno

reallove da nije od tecnosti il ti je zastopala probava?

Ja d:dzem od sipka..nes
r:dva tanjira supe na koljenici i hljeba
v:malo suhog mesa i par zalogaja pite

ranije sam v a nocas samo voce il salata i tecnosti

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 17:21:30)

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 17:38:47)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

ne znam mila,probava onako,nije zastopala ali nije vise ni kao prije,kako god,moram to skinuti[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]

Mjeseceva Pratilja -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 18:24:14)

Real love, zao mi je..

Ja necu vecerati. Pocastit cu se jabukama, zelenim cajem, kapucinom. Rano cu na spavanje, a sutra na plivanje aBd.

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 18:27:39)

Real love, zao mi je..

Ja necu vecerati. Pocastit cu se jabukama, zelenim cajem, kapucinom. Rano cu na spavanje, a sutra na plivanje aBd.

gdje ides na plivanje[sm=bravo.gif]

Mjeseceva Pratilja -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 18:32:13)

More. Tik ispred kuce. [sm=smiley1.gif] Hajde, bujrum. Pridruzis se pa cemo furati rezim. [sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 18:38:54)

More. Tik ispred kuce. [sm=smiley1.gif] Hajde, bujrum. Pridruzis se pa cemo furati rezim. [sm=smiley36.gif]

aaaaaaaaaaaaa blago se tebi

eto me[sm=jezicek.gif]

Mjeseceva Pratilja -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 18:40:15)

Bilo bi to super.

Canim, gle koliko nas je sto cekamo. Pozuri se. [sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 18:48:03)

Ja vjezbala,pola sata na traci,nije mi bilo do toga,nesto sam umorna,ali natjerala sam se..

moj danasnji menu ovako

dorucak-jabuka i pola kifle sa sirom

rucak- malo rize i komadic piletine

vecera-pola kifle sa sirom

vecera je bila u 18 sati i necu vise jesti nista,mozda samo jabuku veceras

Mjeseceva Pratilja -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 18:55:48)

Mirise mi na malocu..Kod mene su doduse veci obroci. Izgubi se dosta energije u radu van kuce, u kuci, oko djeteta..Jedna kifla dnevno je malo. A rizu i piletinu ti ne racunam. Radije da uzmes vise piletine, a jako malo rize. :) I dosta salate, npr. Nesto me strah ovih malih obroka + svi znamo da fantasticnu liniju imas. Sto ti treba ova patnja?[sm=zmeden.gif][sm=smiley13.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 19:12:16)

Zaboravila sam napisati jela sam salatu,znas kako ide maglube,riza,piletina i salata,nisam puno pojela,piletinu sam samo copnula nekoliko puta...Patim se draga vjeruj da mi se place vise,ne znam,jos jutros kad sam vidjela +1,ma da poludis,ne znam kada sam se zadnji put najela ono dobro i da poslije toga nisam sebi govorila,budalo jedna..[sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif]..A puno se krecem,stalno sam na nogama,do sad sam trebala imati bar 50 kg

Mjeseceva Pratilja -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 19:29:01)

Maqluba rules.[sm=bravo.gif]

Take it easy, kceri..Sta se traumiras radi +1? Jesi li ti zdrava, vitalna, pokretna?
Ja imam tek 75. Imam vise nego kada sam isla roditi dijete. [sm=smiley1.gif] Na mojih 160 cm, ovih 75 se dobrano primijeti ali sta cu..Ne udaramo glavom o zid vec idem mic po mic, polahko, ne srkletim.
Svi smo vidjele tvoje fotke. Svi znamo da super izgledas. Samo ti jos ne znas. Doduse, sada znas da uvijek ima i gore. [sm=smiley1.gif] U solane sada. Polahko i ne ljuti se zbog +1. Gotovo sam sigurna da ti to nista ne znaci.

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 20:06:42)

Mjeseceva pratilja[sm=smiley31.gif]..Ja sam imala 79 kg na 168[sm=smiley19.gif]..Pa sam onda bila na 62i sad evo 63..Bojim se da se opet ne udebljam,znam kako sam se napatila dok sam smrsala..Ja inace imam krupnu gradju,malo da se udebljam,nevalja[sm=smiley19.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 20:49:47)

reallove po mom ukusu(koji ti mozda nista ne znaci) ti si premrsava[sm=zmeden.gif] ja bih tebe udebljala bar 5kg pa eto da budes taman[sm=smiley36.gif]

jedino razumijem strah od debljanja i ja ga pocinjem dobivati[sm=zmeden.gif]

btw danas sam i popila0,3l mlijeka s neskvikom i evo gulim jabuke a copnula sam dva zalogaja leso teletine[sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 20:51:29)

gdje su nam mama2884, dinasa,senjorita slabo se javljaju???

Stranica: <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>