RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

cosmo -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2012 8:36:47)

Blago tebi Bebice. Samo 300 gr. Ja na vagu ne bih smjela stati nema sanse. Kontam da vidim koliko sam se udebljala samo bih se razocarala i odustala od svega. Ja sam juce preko dana bila dobra a onda pred spavanje zabrljah strasno [sm=smiley19.gif] Stvarno ne znam sta mi se desava. Sva sam buuuuuuuuuuuu [sm=smiley13.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2012 8:52:25)

IZVORNA PORUKA: cosmo

Blago tebi Bebice. Samo 300 gr. Ja na vagu ne bih smjela stati nema sanse. Kontam da vidim koliko sam se udebljala samo bih se razocarala i odustala od svega. Ja sam juce preko dana bila dobra a onda pred spavanje zabrljah strasno [sm=smiley19.gif] Stvarno ne znam sta mi se desava. Sva sam buuuuuuuuuuuu [sm=smiley13.gif]

ma ja sam bila UVJERENA bar kilu,nisi sigurno puno vidjeces

kod sveki mi zastopala probava od slatka sva sam se bila napuhala, cio dan jucer i prekjucer sam letila u wc[sm=smiley9.gif]

a sinoc sam ISTO NAVALILA a dan bio ok i s mm otpakovala N slatkise pa neki brown pojeli slicno milky-way i cokolips i jutros na sabahu kokos cokoladica i sokic na slamku[sm=smiley9.gif]

strpala sam sve nazad u slatko cose, ne smijem vise

a evo pijem NES

da nije ovog snijega kupila bih ledov spinat, on me zasiti a mrsam od njega, al barem imam razevog hljeba i nemasnog jogurta, a i domacih jaja..to cu za D

za R mozda neko meso opet pun frizider[sm=smiley29.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2012 8:57:27)

Uh draga moja sta ti sve jedes i mrsas [sm=smiley36.gif], ja toliko da pojedem bila bih u +5 kg minimalno [sm=smiley36.gif]
Svaka cas_t tvom metabolizmu [sm=jezicek.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2012 9:45:02)

IZVORNA PORUKA: canim

Evo danas necu baklave jesti (nadam se [sm=smiley36.gif])

Upravo pijem kafu i razmisljam da bih mogla palente s jogurtom za dorucak napraviti.

Reallove pitam te to jer u gostima sinoc bas razgovarala s jednom zenom i ona mi veli kao iz psihologije na fakultetu su ucili da se u kuci treba razgovarati samo 1 jezik i da tad djete moze uspjesno savladati jezik, inace ako ima vise jezika, kasnije ce propricati i postoji mogucnost da mjesa jezike i da ima velikih problema u komunikaciji....ova zena je fax zavrsila sigurno preko 30tak godina, tako da koliko sam ja shvatila po novim istrazivanjima dijeca mogu savladati vise jezika bez problema.

Kod nas u kuci slusa 3 jezika, s tim da joj se ja obracam na bosanskom, razumije me sve ali jos uvijek nije propricala kako treba, zna mozda 20-25 rijeci.

Pa vjeruj mi da je mene moj iznenadio,u pocetku,dok je bio manji,prica arapski,odemo u Bosnu,prica bosanski i onda kad se vratimo ovdje,mijesa,treba mu vremena da se vrati opet na arapski..Ali sada,evo 3 mu je godine,uopste vise ne mijesa,cak zna skim ce pricati bosanski,a skim arapski...Moji kada pricaju sa njim na skype,prica bez greske..Jucer bas prica sa mojom sestrom i ja ga zovem,a on meni kaze,pusti me,pricam sa tetkom na bosanskom[sm=jezicek.gif]..Ja sam imala brigu dok nije poceo da prica,kontam kako ce se snaci,ali eto,masallah...

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2012 9:45:53)

Uh draga moja sta ti sve jedes i mrsas [sm=smiley36.gif], ja toliko da pojedem bila bih u +5 kg minimalno [sm=smiley36.gif]
Svaka cas_t tvom metabolizmu [sm=jezicek.gif]

isto ovako[sm=smiley36.gif]

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2012 10:02:48)

Pozdrav zenice, nadam se da me niste zaboravile [sm=smiley31.gif] Bila sam na malo na putu pa se nisam javljala .. tj. pokusala sam preko mobitela pa zabrljala nesto [sm=jezicek.gif] .. nebitno, sad sam tu da mrsam s vama!
Prvo sa zakasnjenjem sretan Bajram svima! Ja sam pojela samo jednu baklavu [sm=smiley14.gif]
Inace uvela sam neki svoj rezim ishrane, neku prilagodjenu verziju dijete 10% Od tad ide super! Osjecam se puuuuno lakse i po odjeci vidim da mi pomalo visi vec, ali sad me zeza vaga. Svaki put kad stanem na nju neka druga cifra cak i kad stanem uzastopno nekoliko puta. Ne znam koji joj je [sm=zmeden.gif] Nova je baterija i sve, ali eto. Jel se desava ovo drugima s ovim jeftinim digitalnim vagama?
Volim se vagati svako jutro .. raduje me i motivira svaki minuscic .. a sad nemam pojma kako stanje stoji .. pokaze 72,8, pa odmah nakon toga 71,2, pa opet 72,6 i tako .. Izludjuje me!

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2012 10:36:34)

boombar mozda ti nije ravna podloga gdje drzis vagu i iz tog razloga ti pokazuje drugacije, probaj je staviti na plocice, moju sam platila oko 19km i nije me nikad izdala na taj nacin [sm=jezicek.gif]

Reallove ma hajde ima vremena do skole, valjda proprica [sm=smiley24.gif]

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2012 10:42:15)

boombar mozda ti nije ravna podloga gdje drzis vagu i iz tog razloga ti pokazuje drugacije, probaj je staviti na plocice, moju sam platila oko 19km i nije me nikad izdala na taj nacin [sm=jezicek.gif]

Nije do neravnine podloge, na parketu se vagam i uvijek na istom mjestu .. do sad je bila ok [sm=zmeden.gif] Izgleda da je prolupala!

Nunny -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2012 12:28:52)

konacno se i ja prijavljujem na ovu temu...proslo je 20 dana od mog poroda i vrijeme je da se mrsavi [sm=bravo.gif]
sa poroda sam se vratila nepunih 6kg u minusu...nekako sam se nadala da cu izgubiti vise[sm=zmeden.gif] uglavnom moj cilj je da sto prije [sm=smiley36.gif] skinem 6-6,5 kg...ali posto dojim malenog ne mogu na neku dijetu jer ne zelim da njemu oslabi kvalitet mlijeka...ostaje mi samo da se oprostm sa cokoladom sto je meni najteze... ukoliko imate jos neki savjet rado bih cula

Mjeseceva Pratilja -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2012 14:04:30)

75.600 i nije nesto sitno, sitno, sitnije..Doduse, nisam pazila..Bajram, godisnji odmor..

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2012 14:41:41)

Nunny,dobro nam dosla[sm=bravo.gif]

Mjeseceva pratilja,ide ti super[sm=bravo.gif]

Ja se danas vracam svom starom rezimu,pisem sta jedem,kupila sam sebi svesku,upisala datum i pisem kada sam i sta pojela[sm=smiley36.gif]...Ne vjerujem da cu danas moci da vjezbam,ocekujemo nase hadzije bosance na veceru,a poslije nam dolaze i hadzije jordanci,od jutros sam na nogama..Neka to bude na mjesto vjezbi[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2012 14:44:06)

IZVORNA PORUKA: boombar

Nije do neravnine podloge, na parketu se vagam i uvijek na istom mjestu .. do sad je bila ok [sm=zmeden.gif] Izgleda da je prolupala!

A zasto na parketu,stavi vagu na plocice,u kupatilo,probaj tako

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2012 15:42:05)

IZVORNA PORUKA: reallove

A zasto na parketu,stavi vagu na plocice,u kupatilo,probaj tako

Ma plocice u kupatilu su neke reljefaste, neravne pa na njih ne moze .. parket je ravniji. Ma mislim da svakako nije do podloge nego do vage jer do sad sam se uvijek vagala na istom mjestu i ovo se nije desavalo. Stavila sam i novu bateriju ali nista [sm=zmeden.gif] Izgleda "koliko para toliko muzike"!

senjorita -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2012 19:29:15)

helou mrsavice!
canm, pa gdje nam je tabela :-) da vidim kolko sam smrsala, nigdme ne pisemkike osim ovdje. :-) eh ja ovih dana ne znam sta mijem veceram u 11, preko dana nikakvo reda, sto kazete fali vremena,nisam danas n casu vkde popila, sve me boli a ne mogu da popijem. ja nikako neki red s bebom mojom da napravim , pa da vjezbam, nego ovako kad zaspe samo cistim i spavanac.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (30.10.2012 22:53:41)

Joj nemoj mi tabelu pominjati hehe... moram je azurirati hajde u petak nakon vaganja :)

Reallove kupila sam danas neki lorealov šampon bas za opadanje kose i kao jača korijen kose, pa ćemo vidjeti kakav će se pokazati, posla sam prvo da kupim taj tvoj repair a onda sam ugledala ovaj...eto, pa vidjet ćemo :)

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.10.2012 10:57:24)

Hajde Canim pa javljaj kako bude,ja sam kupila sampon vichy protiv opadanja,nije bilo onih ampula,bilo nekakvo ulje,ne znam sta,ali ja uzmem sampon da probam,vidjet cemo..

Ja sam dobra ova dva dana,slatko izbjegavam,ostalo pazim koliko jedem,da mi je sad jednu kilicu dole..Ide zima,ove noci duge,pa covjek gleda samo sta ce jesti[sm=smiley19.gif] ja npr jedem oko 18-18 : 30,ali dok krenem spavati,budem gladna[sm=smiley19.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.10.2012 13:18:15)

Ja i zaboravila da smo pricali o tim ampulama, vidis mogla bih pitati u apoteci kod nas jeli ima, ali prvo cu da vidim kako ce ovaj sampon da djeluje, da vidim hoce li se kosa obnoviti i biti krasna i divna kao s reklama [sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (31.10.2012 14:01:50)

Ja i zaboravila da smo pricali o tim ampulama, vidis mogla bih pitati u apoteci kod nas jeli ima, ali prvo cu da vidim kako ce ovaj sampon da djeluje, da vidim hoce li se kosa obnoviti i biti krasna i divna kao s reklama [sm=smiley36.gif]

[sm=smiley36.gif]

Trebalo bi i ovdje biti tih ampula,ali ja trazila samo u jednoj apoteci,ima to neko ulje,nisam citala kako se koristi,ali je i ono protiv opadanja,kosta 36 eur,tretman za jedan mjesec..Vidjet cu,ako mi ne pomogn ovaj sampon,trazit cu dalje ampule

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.11.2012 14:54:09)

Hi mrsavice..Usutile se vi danas..Ja sam danas uzasna,nisam ja jela nesto puno,ali sam sve jela bazveze i na nogama,bas se osjecam ruzno[sm=smiley19.gif]..

evo nesto korisno,ja cu probati,ako hocete i vi,bujrum[sm=smiley36.gif]

http://www.zenit.ba/?p=13694

cosmo -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.11.2012 16:52:34)

ja sutim zato sto je i kod mene sve bezveze. Nikako da se vratim na pravi put. A sutra vaganje. UH [sm=smiley19.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (1.11.2012 18:09:31)

IZVORNA PORUKA: cosmo

ja sutim zato sto je i kod mene sve bezveze. Nikako da se vratim na pravi put. A sutra vaganje. UH [sm=smiley19.gif]

i u mene

ostalo kolaca od Bajrama i slatkisa na sve strane[sm=smiley19.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 8:38:04)

hello zenice

sta ste se usutile, danas je dan W-vaganja hahahahha[sm=smiley36.gif]

jucer sam bas bila ljuta na sebe, doruckovala dobro i jela s mamom schogetten cokoladu i TAD se naljutim na sebe i za R pojedem samo tanjir supe bez hljeba!!! i za V: samo voce jabuke i mandarine i pred spavanje kisele krastavce[sm=hudicek1.gif]

i vjezbala sam sve me boli[sm=smiley36.gif]

i evo jutros sam tamo gdje sam i stala prosle sedmice 80,7kg[sm=bravo.gif]

eto a da sam malo pripazila bar poslije Bajrama bio bi neki minuscic[sm=smiley19.gif]

canim ne zaboravi tabelu!!!

Graziella -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 8:44:20)

Ajel to vaganje...evo ja 83,300,nije da sam pazila sta jedem nego nisam danim a nista jela,gripa,upala krajnika,temperatura...ma grozno.zeljna sam svega,vala ima da navalim na sve u velikim kolicinama cim ozdravim aBd

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 8:50:23)

IZVORNA PORUKA: Graziella

Ajel to vaganje...evo ja 83,300,nije da sam pazila sta jedem nego nisam danim a nista jela,gripa,upala krajnika,temperatura...ma grozno.zeljna sam svega,vala ima da navalim na sve u velikim kolicinama cim ozdravim aBd

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif]

lagano al sigurno mrsas[sm=bravo.gif]

neka nemoj navaliti kad te prodje[sm=smiley36.gif]

tako sam ja za Bajram svega se zazelila, ima jedna veeelika KINDER cokolada tamo u slatkom cosetu jos me ona mami, ovog ostalog sam se opet vec zasitila[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (2.11.2012 9:16:44)

Jutro zenice..

[sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] za minuse..

Canim,gdje si nam pobjegla[sm=smiley1.gif]

Odoh i ja na vagu,bas da vidim,ima li sta novo kod mene[sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>