Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (4.11.2012 23:14:00)
|
IZVORNA PORUKA: reallove IZVORNA PORUKA: koka i po nisi normalna [sm=smiley36.gif] TI na dijeti[sm=zmeden.gif] pa tako nekako[sm=smiley31.gif] Bebice,nisam bila ni malo zgodna sa svojih 79 kg,nije mi bilo nimalo drago ici da kupujem odjecu,trazim xl i to mi jedva moze,kad mi neko spomene kupovinu odjece,muka mi je..Pricas za Veseslu,e pa ona ima visinu,pa joj i tih 70 kg dobro stoji,dok sam ja visoka 168 pa ti sad vidi na tu visinu 79 kg...Uspjela sam da smrsam hB,trudim se da ostane ovako i necu da se vratim kao prije ne govorim ti da imas 79kg al sta fali M velicini, haj stvarno?[sm=smiley36.gif] jedino kazem razumijem strah od debljanja, al da ides jos nize[sm=zmeden.gif] PA SLUSAS LI TI IKOG, niko ti nije odobrio mrsanje na osnovu vidjenih slika, valjda ti je to neki znak[sm=zmeden.gif], halali ja nekad znam biti brutalno iskrena[sm=smiley36.gif] al na kraju krajeva svakom je njegovo tijelo, zdravlje i sl emanet, i meni si pravo draga postala pa te necu vise ruziti[sm=smiley31.gif] btw zene N ne jede, ne spava, jos sam budna i ja i ona, OCI ME BOLE, pomalo i nervozna nemam kad fina biti, sorry[sm=jezicek.gif]
|
|
|
|