animagical -> RE: Mršajmo zajedno ! (6.11.2012 23:51:47)
|
IZVORNA PORUKA: senjorita draga canim, a koliko tu bude otprilike zena, kontam kako djeca izdrze i zar se ista moze pricati u toj tolikoj buci. :-) ja kontam doci, al unaprijed mi sve odzvanja od djecijeg placa. nadam se da cu moci, moram jos da vidim sa muzem kakvi su planovi. razocarana sam sto se tice kila, evo sad pojedoh tri velika zvrka tikvenice,nesto se razocaram u zivotu pa odma puno jedem. :-( danas sam pojela i 3 tosta s tunjevino, znaci bas sam bila katastrofa, jedino pozitivno 2l.vode :-) nadam se da ce me petak obradovati sa minusom koji nisam zasluzila. ja sam bila vise puta... atmosfera je divna, vesela, djeca se igraju, doje, spavaju, po zeljama...sada su prostorije udruzenja zapravo prostorija produzenog boravka za djecu, pa je puno igracki, divno... nije uopste buka, svako se brine o svom djetetu na uobicajen nacin, niej to sad da sejdis na nekim stolicama i slusas neko predavanje...sjedi se na kaucima, na spuzvama na podu, setas s bebom okolo....ma predivno.. ja sam s bebijem prvi put bila kad mu ej bilo samo mjesec dana[sm=smiley1.gif] a posljednji put prosli mjesec, preigrao se ciejlo vrijeme..
|
|
|
|