RE: Mršajmo zajedno ! (Puna verzija)

Forum >> [Porodični život] >> Mršavljenje

Poruka

Lulu_08 -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.12.2012 13:50:46)

Kod mene je stanje sada 70 okruglo, 0.5 kg spalo, mada mislim da bi realno moglo biti vise jer sam uuuuuuuuuuuuuuuuuuzasno napuhana, [sm=hudicek1.gif] kasni 2-3 dana a stomak hoce eksplodirati. Ja bih voljela u narednih 6 mj izgubiti 5kg, ali bez nekih rigoroznih promjena jer za sada iskljucivo jos dojim malu - ako imate neke savjete BUJRUM hehe. Vjezbe ce ici sporije i teze jer su mi se razdvojili trbusnjaci u trudnoci.

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.12.2012 14:12:30)

lulu jesi radila trbusnjake poslije prve trudnoce ?

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.12.2012 14:42:58)

evo jos jedne kruskaste[sm=smiley36.gif]

ja sam sa 70kg znala nositi 38br kosulje a suknja 42[sm=smiley36.gif]

sad moram bas vidjeti u koji mogu stati[sm=smiley36.gif]

lani sad je prava trka kad smo na istom[sm=smiley36.gif]

ps. ko ima iskusva s pelenskim osipom nek ode tamo na temu, cura mi se izasula pa nemam iskustva[sm=zmeden.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.12.2012 14:53:24)

evo maloprije sam probala kosulju koju prije nisam mogla zakopcati 42br zakopcala obukla i knap mi je ono ne puca al nije ni siroka, ja nosim malo sire jer sam pokrivena

i majica iz terranove M komotna mi doduse sad ne znam jel od pranja se razvukla[sm=smiley36.gif]

a kad sam bila najdeblja nosila sam XL, tj 46 br mi je najveci u ormaru doduse sve je to meni i debeloj komotno bilo jer ne nosim usko

ovo sve za gore dole je 46 br suknje radi kukova[sm=jezicek.gif] a nosim isto komotno nekad se suknja na meni okrene da to ne primjetim[sm=smiley9.gif] toliko komotno nosim, ovo da imate predstavu[sm=smiley36.gif]

boombar -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.12.2012 14:59:26)

Bebice posto sam u zurbi, da ne idem na temu .. mustela za pelenski osip .. nama je rijesila problem u roku od 3 dana. Oko 25KM je ali vrijedi svakog kf!

M kao Mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.12.2012 19:35:42)

IZVORNA PORUKA: Bebica11

nevjerovatno kako hidzama ubrza proces a i pazila sam vala bas[sm=bravo.gif]

ma, daj jel fakat ovo radiš,

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.12.2012 20:21:45)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

ne radim ja..odem u ordinaciju kod dr pa on radi meni[sm=jezicek.gif]

i osvjedocila sam se u korisnost iste[sm=bravo.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.12.2012 20:23:07)

Eno ima fina ponuda za hidzamu na e-kuponu.

Bebice ja sa 70 kg nema sanse da sam se mogla utrpati u 38, ustvari jedino ono siri modeli, ali ako je model da imalo prati liniju, ma nema sanse da sam se mogla utrpati u to. A dole je bio skromnih 44-46 [sm=jezicek.gif] uh draga, sta ti je reci zena i po [sm=smiley36.gif]

Ja sebi napravila salep, mislila sam bili kafu ili salep ali ipak salep preovlada, nisam odavno, sad razmisljam bili peglala ili cistila cilim [sm=smiley36.gif] 'dok popijem salep pa cu skontati a prije toga moram kadaif sastaviti, eno preprzen, krema se hladi....njamii bit ce sutra kadaifa....bujrum zenice kod mene na salep i kadaif [sm=smiley36.gif]

M kao Mama -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.12.2012 20:32:20)

IZVORNA PORUKA: mama alma RR

ne radim ja..odem u ordinaciju kod dr pa on radi meni[sm=jezicek.gif]

i osvjedocila sam se u korisnost iste[sm=bravo.gif]

ama, pogrešno se izrazih, mislim nisam mislila da ti radiš lično,

a ja sam mislila, ma ruku bih u vatru stavila da se to samo kirsti kod bolesti, odnosno kod izlječenja nekih bolesti, e svašta insan nauči na ovoj našoje temi

canim, neka hvala, ipak nisam toliki egzibicionista

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (14.12.2012 23:32:07)

Hi zenice..Ja sam pocela sa vjezbama[sm=bravo.gif]..Jest da su one malo lakse vjezbice,trbusnjaci,vjezbe za noge,tegovi,konopac,ali dobro je i to...Na traku cu kad uhvatim vremena,neda mi se ovako,Ameen je strasno nemiran,ne smiruje se nikad,stanem na traku pa samo palim i gasim..Samo jel me vidi da sam pocela vjezbati bjezi,eh onda ga uhvatim,pa se ponovo vratim na traku i sve tako..Ove sada vjezbice odradim kad on zaspe..

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.12.2012 12:14:20)

Dan mrsavice[sm=smiley1.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.12.2012 12:16:09)

IZVORNA PORUKA: canim

Ma ja sam j.lo gradje ili ti kruska [sm=smiley36.gif] tako da ako je gore 36/38 dole je 40/42 [sm=smiley36.gif] uzas, a tako bih volila da sam obrnute gradje [sm=smiley36.gif]

I ja sam, na žalost isto ovakve građe[sm=smiley13.gif]
Ali eto, mm kaže da sam njemu savršena, njemu se sviđa moja poveća pozadina[sm=smiley36.gif]
Uglavnom, kod mene ista kilaža - 58. Ne da mi se nikako ispod [sm=smiley13.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.12.2012 12:17:38)

IZVORNA PORUKA: reallove

Hi zenice..Ja sam pocela sa vjezbama[sm=bravo.gif]..Jest da su one malo lakse vjezbice,trbusnjaci,vjezbe za noge,tegovi,konopac,ali dobro je i to...Na traku cu kad uhvatim vremena,neda mi se ovako,Ameen je strasno nemiran,ne smiruje se nikad,stanem na traku pa samo palim i gasim..Samo jel me vidi da sam pocela vjezbati bjezi,eh onda ga uhvatim,pa se ponovo vratim na traku i sve tako..Ove sada vjezbice odradim kad on zaspe..

Pa nema ti bolje vježbe nego trčati za nemirkom, ako ništa druge nije dosadno ko traka za trčanje[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.12.2012 12:23:39)

IZVORNA PORUKA: MicoTico

Ma ja sam j.lo gradje ili ti kruska [sm=smiley36.gif] tako da ako je gore 36/38 dole je 40/42 [sm=smiley36.gif] uzas, a tako bih volila da sam obrnute gradje [sm=smiley36.gif]

I ja sam, na žalost isto ovakve građe[sm=smiley13.gif]
Ali eto, mm kaže da sam njemu savršena, njemu se sviđa moja poveća pozadina[sm=smiley36.gif]
Uglavnom, kod mene ista kilaža - 58. Ne da mi se nikako ispod [sm=smiley13.gif]

Pa ti si onda zgodnica zeno...ima te tamo gdje treba[sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.12.2012 12:24:59)

Pa nema ti bolje vježbe nego trčati za nemirkom, ako ništa druge nije dosadno ko traka za trčanje[sm=smiley36.gif]

i ja se tako tjesim[sm=smiley36.gif]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.12.2012 12:25:57)

E ja bih radije, da me ima malo više gore, a malo manje dole[sm=smiley36.gif]
Eto čiso da se "racionalnije" rasporedi [sm=smiley36.gif]

reallove -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.12.2012 12:29:50)

E ja bih radije, da me ima malo više gore, a malo manje dole[sm=smiley36.gif]
Eto čiso da se "racionalnije" rasporedi [sm=smiley36.gif]

mene ima svugdje[sm=jezicek.gif]..

lani -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.12.2012 17:16:05)

E drage moje, nema gde me nema! Po svuda me ima! [image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Ali htedoh vam reci kako je ovaj zivot nepavedan prema nama "krupnijim damama" (da ne kazem bas debelim), pravila sam danas krofne (banuli neplanski gosti) i svi se rasturise od vrucih krofni a ja pecem, preznojavam se i tuzno gledam kako svi jedu![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley13.gif[/image]

Hannica -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.12.2012 17:52:20)

lani mi smo svoje krofnice pojele unaprijed,inace ne bi bilo viska kg.[sm=smiley36.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.12.2012 20:48:22)

danas je moj BRLJ DAN

DOMACA LAZANJA by mm, sok od kruske, nutela namaz, neskvik.....pa odsad cu valjda pametnije[sm=smiley36.gif]

jos sam oplakala ZBOG GLUPOSTI, hormoni rade u 16, samo mi fali da se ispostavi da sam[sm=nosecka.gif] jer sam u trudnoci stalno plakala inace ne placem

danas kasni 15-ti dan, prosli put je 15 dana kasnila, a sad evo i taj termin cu probiti[sm=smiley29.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.12.2012 22:17:09)

Bebice pa imaš li još kakvih simptoma [sm=zmeden.gif] kupi test pa provjeri, vidjela sam da i u dm ima testova pa gdje ti je bliže, ili tamo, ili u apoteku. Ne sekiraj se bezveze, pa sta i da jesi, taman si smrsala dovoljno da se možeš opet debljati [sm=smiley1.gif]

Bebica11 -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.12.2012 22:23:30)

Bebice pa imaš li još kakvih simptoma [sm=zmeden.gif] kupi test pa provjeri, vidjela sam da i u dm ima testova pa gdje ti je bliže, ili tamo, ili u apoteku. Ne sekiraj se bezveze, pa sta i da jesi, taman si smrsala dovoljno da se možeš opet debljati [sm=smiley1.gif]

koliko su u dm-u testovi, ma vise me stid kupovati, rece ova sizi, kupila u lokalnoj apoteci prije heftu[sm=smiley36.gif]

canim -> RE: Mršajmo zajedno ! (15.12.2012 22:56:05)

Ne sjecam se, nešto mi se u glavi mota cijena oko 3 km ali nisam sigurna, imaju vise nekih tipova, stoje uglavnom tamo gdje su ulosci, ja kupovala uloske i vidjela te testove i kontam bas super da su počeli prodavati, kad zatreba aBd da kupim. A to sto ti kasni, može i od stresa, pa čak i od promjene kilaze, tako da nemora biti da si trudna.

lani -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.12.2012 10:07:33)

Dobro jutro drage! Ja sam celu noc sanjala kako jedem cokoladnu toru! I celu noc me grize savest, sto sam pojela dva parceta a ne jedno![image]http://www.ringeraja.ba/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

MicoTico -> RE: Mršajmo zajedno ! (16.12.2012 11:34:14)

Lani, tačno znam kako ti je[sm=smiley36.gif]
Kad se odreknem određene vrste hrane, obavezno je cijelu noć sanjam, samo mene ne grize savjest, čak ni u snu [sm=smiley36.gif]

Stranica: <<   < Prethodna stranica  178 179 [180] 181 182   Sljedeća stranica >   >>